Перейти до змісту

Вечірній велолаунж

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную реальну покатуху вздовж лівого берегу. Це від мосту в Маяках і до в'їзду в Луцьк. Всюду проїзджається, принаймі, пару років тому. Втоптана стежка і твердий берег. Навіть у ночі можно буде тримати темп. І дуже гарно.))

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бачу, це стає доброю традицією, коли кожної середи Fr1end влаштовує покатушки. Люди зголодніли за виїздами на природу, подихати свіжим повітрям, помилуватись місячним небом. Нічне орієнтування "знайомі зорі - незнайомі", "на небі три ведмедиці!!", і "куди ж нам, чорт побери, далі їхати..?" додає чудового, надзвичайного шарму. Наявність кількох навігаторів, частина яких показує, що ми знаходимось.. у руслі річки (!!), радісні вигуки, коли вибираємось із сивих трав по коліно на більш-менш тверді грунти, славнозвісний медовий яриковий чай на вечірньому приморозку, коли так швидко холонуть руки .. Так, це все треба відчути. Щоб зрозуміти, що б ти втратив, полінившись й не поїхавши.

Таак, зараз GPS спіймає супутник... :_02:

4eb4064b190d.jpg

Опубліковано

Ну і як там між 8 9 і 11 км? Бо в мене терпіння не хватило - колючки, кропива, синяки на пів ноги, куча гавна з соломою в перекидці і після перших 500 м з велом на горбу не спонукали продовжувати.

Опубліковано

Чай крутий, трек теж сподобався - частину від Луцька до Милушів можна назвати - "розтруси свої сідниці"

Miro ти ще забув як в лісі трясовина засмоктувала раптово велосипеди)

9-11 км не такі страшні як їх намалювали, от тільки Френду довелось пару раз в розвідку ходити, а так загалом декілька раз через канави переносили та продирались крізь сухі метрові будяки, навіть дівчина з нами справилась на ура

Опубліковано

В мене в певний момент виникало враження що далі дороги нема, був сам, в розвідку відправити нікого + смеркало, а я без світла, того і забив.

Опубліковано

Проїхались класно, хоч і доводилось пробиратись через невеличкі хащі :_02:

Сьогодні нас було 8, надіюсь, що в подальшому нас буде набагато більше. Дякую всім за хорошу компанію і Ярику за смачний чай :_02:

Опубліковано

Збираємся на 19.00 біля Лучеська на перехресті Рівненської і Відродження. Вже є ніби чотири велосипедисти. Їдемо скоріше всього на Стир до рибацького шалаша. До нього близько 12 км. Берем казанок варити чай-кофе. Всі хто бажає - приєднуйтесь.

jyyyyybccc.jpg

Опубліковано

romanc я візьму казанок і воду, чай. сахар. кофе. На місці зариті тушонка і кабачки. )) Бери чашку, велику ложку. Все інше докупимо по дорозі.

Нагадую: на 19.45 біля Лучеська на перехресті Рівненської і Відродження. Вертаємось традиційно після 24.00 ))

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...