Перейти до змісту

Крепить ли знак "У" на авто?

Arven Rivendell

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проіздив зі знаком "У" пів року.Агресіі чи неповаги по відношенню до себе практично не помітив.Та все ж передаю привіт мудилам,які сигналять ззаду на світлофорах ще до зеленого світла!

Опубліковано

Ось тим всяким поспішаючим бібікальщікам точно потрібно по 3 знаки "У" на кожне скло ліпити. Людина, яка не має досвіду водіння і так себе на дорозі поводить скромно і намагається не створювати перешкод у русі іншим. Ну це як правило, хоча завжди є виключення. І так, я за те, щоб якийсь знак наліпити саме для того, щоб інші учасники дорожнього руху з розумінням відносились до Вас у разі виникнення якихось нештатних ситуацій.

Опубліковано

Подейкують люди,що багато хто спеціально "У" чіпляє,мовляв таких ДАЇ-шники менше зупиняють. :)

Да ну))їм пофіг,спиняють усіх підряд,повірте на АВОСЬ!(мож перегар,мож п"янь).Головне не порушувати правила і НІКОЛИ НЕ ВЖИВАТИ ЗА КЕРМОМ!! тоді я ЗАВЖДИ ПРАВИЙ!!

Опубліковано

Та все ж передаю привіт мудилам,які сигналять ззаду на світлофорах ще до зеленого світла!

а ти їх тоді лякай, вмикаючи задню передачу і газани з вижатим зчепленням. особливо в поєднанні з "У" та туфелькою такий маневр може дати зрозуміти, щоб не підганяли)))

Опубліковано

Та все ж передаю привіт мудилам,які сигналять ззаду на світлофорах ще до зеленого світла!

а ти їх тоді лякай, вмикаючи задню передачу і газани з вижатим зчепленням. особливо в поєднанні з "У" та туфелькою такий маневр може дати зрозуміти, щоб не підганяли)))

Я за молодості так і робив (правда без "У"), дуже дієво. Головне щоб ручник тримав.

Опубліковано

Не чіпляла ні "У", бо це поза правилами, ні всяких непотрібних туфельок, що можуть нагадувати знаки. І не шкодую.

Спочатку з тиждень виїжджала з чоловіком, потім зрозуміла, що він мене нервує, тому відтоді категорично стала їздити сама. Спочатку по місту, попередньо переглядала на яндексі панораму, щоб визначити чи є місце парковки, знаки і т.д.

За пару місяців по тому довелось їхати з чоловіком, то він задоволено мовчав, а це показник :_07: Пройшло 2,5 роки, тепер знову не мовчить, а кричить, що я ріжу кути і ліхачу, але Мерседес віто довірив, знач не так уже й ліхачу.

На днях і в Рівне дітей звозила.

Тому погоджуюсь, якщо згідно правил можна наліпити лише обмеження швидкості, то не треба нічого іншого і придумувати.

Головне увага і знання правил! А ідіотів на дорозі не зменшиться, чи ти новачок, чи ні.

За цей час уже насміялась з чоловіків-воділ, дивлячись на яких росте власна самооцінка. :D

Тут і без туфельки допомагає при виїзді з дворів, скло опустила, посміхнулась і тебе залюбки пропустять ;)

Бажаю гарно влитись в автомобільний потік! :ok2:

Опубліковано

Коли брат залишив мені на місяць свого коника з наліпленою "У" то вцілому спостерігалось збільшення дистанції оточуючих авто, безпричинне бібікання на світлофорах, більше пропускали. Повторюсь їздив рівно місяць. Пересівши на свого все стало як і було.

Висновок:

1. в основному на знак звертають увагу водії

2. щось приклеїти незавадить принаймні на перших порах і ПЕРШУ ЗИМУ!!!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Arven Rivendell, бачила тебе за кермом) Гарно виглядаєш! А машинка як для тебе створена ;)

Аааа :_08: ,спасибо большое :g17: ))))!!!! "У" все таки прикрепила и то ли мне кажется, то ли так и есть, но дистанцию водители стали держать больше))))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Arven Rivendell, "У" реально допомогає. Водії навколо ставляться терплячіше і не бібікають з будь-якого приводу і без нього. Перевірив на собі. Але й намагаються об'їхати щоразу, як тільки десь затримаєшся на світлофорі, навіть якщо затримка 1-2 с. Тому приблизно через півроку, коли почав почуватись більш впевнено, зняв цю літеру.

Опубліковано

Arven Rivendell, "У" реально допомогає. Водії навколо ставляться терплячіше і не бібікають з будь-якого приводу і без нього. Перевірив на собі. Але й намагаються об'їхати щоразу, як тільки десь затримаєшся на світлофорі, навіть якщо затримка 1-2 с. Тому приблизно через півроку, коли почав почуватись більш впевнено, зняв цю літеру.

"У" дает свое, убедилась и не раз. А еще на дороге разные ситуации бывают и они отлично демонстрируют кто есть кто. За жалкие 1,5 месяца мне сигналили в спину на светлофоре когда горит желтый,но всего раза 3, меня раза 4 с улыбкой пропускали в сложной ситуации, а потом еще и подбадривали мол молодчина, я серьезно!!!!, один раз у меня из под носа увели парковочное место , пока я выруливала из неудобного положения, на это самое место, при чем я знаком показала что я его заприметила и приехала раньше, но кого волнует какая то неуклюжая деваха)))), пару раз когда выезжала подходили мужчины и начинали подсказывать куда рулить))))))))), хотя я вполне могла обойтись без помощи, но какая разница, им приятно и мне приятно, что есть люди, которые хотят просто, искренне помочь бедняге с "У", я делала как говорят и все были счастливы)))!!! Тупила серьезно я тоже раза четыре, это то, что я поняла))), бурную реакцию с кислой миной за это получила только однажды, вчера)))). И однажды меня даже поблагодарили, за то что я уступила дорогу))). Пешеходы и велосипедисты это отдельная тема, я их теперь боюсь до жути и с ужасом думаю, что будет, когда начнется учебный год, если и дети, и взрослые сейчас бросаются под колеса не на переходах. Это так, наблюдения новичка. А еще, у меня мороз по коже, когда я еду свои 40–50 км/ч, по дороге

с одной узкой полосой в одну сторону и мне просто некуда уступить и правее никак не пристроиться, а за мной движется огромная махина вроде джипа, я просто чувствую флюиды пыхтящего и спешащего сзади водителя, хотя, вполне возможно, это все надуманно))))))))) В общем, все мы люди, все мы человеки, очень разные).

Опубліковано

я просто чувствую флюиды пыхтящего и спешащего сзади водителя

від цього краще частково абстрагуватись, я їду не порушуючи швидкісного режиму, хоче і може хай обганяє,

ще часто на дорожчих машинках не пропускають або стають збоку на виїзді, закривши обзор.

в моєї дружини аналогічно, уже другий рік їздить, але якщо десь під горку стоїть на світлофорі, а ззаду щось дороге і велике, то іноді глохне чи перегазовує, аналогічна реакція на мою критику,

виїзджала здвору, мене здалось що береле на ліво, хоча збиралась направо, а то вона вирулювала, кажу їдемо направо, вона подумала, що не туди їде і хотіла вже наліво, але тут я їй знову сказав (покритикував), разом як їздим завжди конфлікти, хіба сяду на заднє сидіння то менше.

є товариш дуже толерантний і терпеливий, так як жінка його за кермом то також часто критикує, а ще коли я сідаю за кермо, то і вона (моя дружина) мене критикує).

Опубліковано

Чіпляти. Коли бачу значок У, стараюсть пошвидше обігнати, акуратно, не підрізаючи, даючи простір для раптового маневру 2-3 метри. В поєднанні з туфелькою простір і увагу збільшую в 2 рази :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...