Перейти до змісту

Одностатеві шлюби. А ви за чи проти?

swmarmalade

173 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"- Дорогой, сегодня видел, как в парке целуются мужчина и женщина. Фи! Как это противно!

- Милый, не переживай, природа всё равно возьмёт своё..."

Опубліковано

Во первых:

Если руководствоваться принципом "так люди привыкли" и "такой порядок вещей большинству привычен" то нелогична была-бы, к примеру, отмена рабства в свое время.

Люди також не звикли до педофілії, гвалтування, вбивства... Чи з часом це теж стане нормою в суспільстві?

Во вторых:

Сексуальная жизнь не имеет никакого отношения к воспитанию детей (говоря конкретно за случай гомоксеуализма).

У дітей рано чи пізно сексуальне життя буде, тому і треба виховувати його завчасно, а не щоб цьому вчила лише вулиця, а потім братися за голову (роблю паралель: перший раз курити, спробувати наркотики - бо то круто\модно)

Так, відхилення, в моєму розумінні, у вигляді гомосексуалізму можливе в будь якій родині, і, напевне, якщо це б сталося в моїй родині (не дай Бог), я прийму його, бо як показує світова практика ламати таку людину не варто, схильність до гомо ми не знищимо, а людину - так.

А от "рекламувати" гомосексуальність - це перебор!!!

Опубліковано

а хто вам сказав що демократичне суспільство інтелектуально розвинене? у демократичному суспільстві навіть неможуть скоротити ріст епідемії сніду яка напряму залежить від геїв і наркоманів, воно не може вирішити внутрішніх проблем той про інтелект годі й говорити.

Ну так... Ну так... Нас врятує тільки дисципліна і порядок! А також концентраційні табори і масові розстріли.

А Європа... Так там одні педофіли і зоофіли! От у Кореї і Росії, там порядок і чистота нравів!

Про тварин це суцільний бред замовних жовтих видань....

Таким совком повіяло... Я б сміявся, якщо б ця маячня не було такою сумною. Якщо б я не бачив в своєму житті жодного собаку, якій реально "трахає" іншого кобеля і якщо б моя амстафка не гралася у реальні лесьбійські ігри з сусідською ротверлейшою.

Опубліковано

Во первых:

Если руководствоваться принципом "так люди привыкли" и "такой порядок вещей большинству привычен" то нелогична была-бы, к примеру, отмена рабства в свое время.

Люди також не звикли до педофілії, гвалтування, вбивства... Чи з часом це теж стане нормою в суспільстві?

Во вторых:

Сексуальная жизнь не имеет никакого отношения к воспитанию детей (говоря конкретно за случай гомоксеуализма).

У дітей рано чи пізно сексуальне життя буде, тому і треба виховувати його завчасно, а не щоб цьому вчила лише вулиця, а потім братися за голову (роблю паралель: перший раз курити, спробувати наркотики - бо то круто\модно)

Так, відхилення, в моєму розумінні, у вигляді гомосексуалізму можливе в будь якій родині, і, напевне, якщо це б сталося в моїй родині (не дай Бог), я прийму його, бо як показує світова практика ламати таку людину не варто, схильність до гомо ми не знищимо, а людину - так.

А от "рекламувати" гомосексуальність - це перебор!!!

Та не, как показывает история люди как-раз "отвыкли" от этого (точнее сказать отказались из-за понятных причин). А вот если-бы все так-же цеплялись за старые "нормы" то кто знает так-бы было.

Вы меня не так поняли. Возможно я не очень понятно написал, напишу более развернуто: я не считаю что есть взаимосвязь между сексуальной жизнью родителей (их предпочтения и т.п.) и качеством воспитания ими своих детей.

Опубліковано

... якщо ви лезбіянство і гомосексуалізм бачите у собаках.

Я бачу лише те, що бачу і якщо кобель трахає кобеля, то ви можете називати це як завгодно, а взагалі-то це назвається гомосексуальними стосунками, подобається це вам особисто чи ні.

Опубліковано

... Але в вас з головою біда...

Біда у мене з головою, чи не біда... Вибачте, але не вам оцінювати мою голову. Але запевня вас, що я людина спокійна і толерантна і не вважаю, що гоміків треба стерилізувати і тримати в концтаборах. Хто так вважав, я думаю, нагадувати нема потреби? Крім того мені реально пох..., якою статтю вважає себе мій сусід. Це його особиста справа. А от є такі, кого це дуже обурює і хто готовий випалювати цю "скверну" каленим залізом. Психологи вважають, що саме ця категорія і є латентними гомосексуалістами.

Опубліковано

XWPX, осилила всі ваші пости. Які у вас мурахи в голові, просто жах. Перестаньте писати нісенітниці. І якщо хочете здаватись начитаним, то вже хоч писали б грамотно

Опубліковано

Не "гомосексуалізм у тварин", а "гомосексуальна поведінка тварин". Не плутайте.

Людина звикла підганяти під свої стандарти все навколо.

Та й така поведіка в тварин не випадкова, тому що в природі балом рулить еволюція.

Може, й в гомо сапієнс сталась мутація, яка викликає подібну поведінку?

І прикол в тому, що не зрозумієш, вроджена вона насправді чи ні, тому що в тварин об'єднання в пари осіб чоловічої статі інколи носить чисто функціональний характер і має здатність "вмикатись-вимикатись". От вам і причини набору "популярності" такого виду стосунків в людини - занадто багато уваги приділяють етім вашим "камінг-аутам", занадто багато обговорюють, забагато вимагають для себе плюшок. Так легше жити, просто кажучи.

Психологи вважають, що саме ця категорія і є латентними гомосексуалістами.

Хто психологу дослідження проспонсорував, так він і вважає. Майте то на увазі ;)

Опубліковано

Гомосексуалізм - це хвороба(наслідок генетичного збою) яку потрібно лікувати, а не пропагандувати

Опубліковано

Я принаймні маю чіткі рамки де чорне а де біле

А ви в курсі, що далеко не все в житті поділяється на чорне і біле?

Опубліковано

Гомосексуалізм - це хвороба(наслідок генетичного збою) яку потрібно лікувати, а не пропагандувати

Якщо хвороба виникла внаслідок генетичного збою - думаю її вилікувати неможливо ...

Опубліковано

У всіх цих гомотенденціях є один великий плюс. ОДна з найбільших проблем планети зараз і на майбутнє - перенаселення, звідси голод, війни, бідність і всяка інша біда. Найгуманіший спосіб виправити - знизити народженість, а от тут вже природа так постаралась, що ні гомікі, ні лесбіянки потомства не залишать.

Опубліковано

Правильна позиція: мені похер, їм не заперечую (дай і хто я такий шоб заперечувать).. хай шо хочуть те і роблять...

я, той шо виріс в гетеросексуальному середовищі навіть і виключаю думку про те що можна зустірити в ЗАГСі двох парубків або двох дівок, я вже навіть мовчу про одностатеві шлюби

але шоб це не виходило на "люди" і не було мужиків за ручкі гуляющих...

но як би якшо я бачу рекламу, якшо ми тут і я загалом це "обсмоктуєм", "обсуждаєм" то блін значить ціль пропаганди "підарасії" достигнута....

П.С. якось як дівки ходять за ручкі то якось не так дивно... но як лоботряси або як я бачив в Стокгольмі двох старих пердунів в обнімку., ну це взагалі "п"!З2ц товарищи"

Опубліковано

XWPX, мені не потрібно нічого доказувати, ваші слова дуже красномовно змальовують вашу персону. Тим більше не потрібно вчити інших ненависті до оточуючих, якою ви переповнені самі (до гомосексуалістів, лесбіянок, багатодітних сімей, жінок, великих скупчень людей...). Не благородна то справа, хай краще інші залишаються добрими, а ви вже якось самі травіться своїм ядом

Опубліковано

не піддаюся емоціям

Розвішуючи тут на всіх ярлики ви якраз емоціям і піддаєтесь

Доказувати щось жінці то себе не поважати))))

Про всяк випадок нагадаю, що тебе теж жінка народила ...

Чи ти від пари геїв?

Опубліковано

...... гомики та лесбійки існували завжди, але їх було набагато менше ніж зараз....

Перед тим, як писати такі нісенітниці, непогано було б хоч трохи почитати історію.

Опубліковано

swmarmalade, для чого тема?

Я - проти таких шлюбів. Хочуть пертися в дупу - хай пруться собі, а офіційні шлюби їм нашо?! Хочуть бути "як нормальні"?! Ну так не вийде, бо це НЕнормально!

Опубліковано

Я - проти таких шлюбів. Хочуть пертися в дупу - хай пруться собі, а офіційні шлюби їм нашо?! Хочуть бути "як нормальні"?! Ну так не вийде, бо це НЕнормально!

Что по вашему ненормально? Любить друг друга и иметь желание узаконить отношения? Любовь это не только "пертися в дупу" (или куда-бы то ни было). Ненормально это не любить друг друга и идти в ЗАГС.

Опубліковано

Что по вашему ненормально? Любить друг друга и иметь желание узаконить отношения? Любовь это не только "пертися в дупу". Ненормально это не любить друг друга и идти в ЗАГС.

Повністю на всі 100% підтримую слова Лукашенка на відео. Любов любовю...но таких як геї і лезбі - лікувати треба в спецзакладах. Я не хочу щоб мої діти дивились на таке збоченство. А якщо хтось за демократію - так ніхто геям і лезбі не забороняє цим займатися, але тихенько ( без парадів, бігбордів і т.д.) , щоб це не заважало більшості нормальних людей з адекватними поглядами на життя .

Думаю рішення про прийняття даного закону про офіційне визнання шлюбів геїв і лезбі треба вирішувати на всеукраїнському референдумі, а не рішення будуть приймати 450 педіків )))

Опубліковано

( нажаль незнаю як вставити відео ) (((

Повністю на всі 100% підтримую слова Лукашенка на відео. Любов любовю...но таких як геї і лезбі - лікувати треба в спецзакладах. Я не хочу щоб мої діти дивились на таке збоченство. А якщо хтось за демократію - так ніхто геям і лезбі не забороняє цим займатися, але тихенько ( без парадів, бігбордів і т.д.) , щоб це не заважало більшості нормальних людей з адекватними погладями на життя .

Думаю рішення про прийняття даного закону про офіційне визнання шлюбів геїв і лезбі треба вирішувати на всеукраїнському референдумі, а не рішення будуть приймати 450 педіків )))

Давайте тогда еще альбиносов сажать в спец. лечебницы, и т.п. "ненормальных" людей.

То что вы не знаете как объяснить своим детям что есть люди которые предпочитают однополую любовь, так это уже не вина этих людей.

П.С. уберите s в https.

Опубліковано

Головне у цій нікому не потрібній темі,це ось - "ЯК БИ"! мій батько був таким,сусід,моя дитина(не дай Бог), даю 100% хто так пише то він і тільки надіється,або хоче,щоб так не було, бо вже на таке уродство надивився!

PS: як би :D цю тему закрили було б не погано! все рівно ніхто нікому нічого не докаже.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...