Перейти до змісту

Одностатеві шлюби. А ви за чи проти?

swmarmalade

173 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

PS: як би :D цю тему закрили було б не погано! все рівно ніхто нікому нічого не докаже.

нехай буде...

буде видно ху іх ху

Не буде, бо ті, що "за" добре маскуються під натуралів :_07:

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

PS: як би :D цю тему закрили було б не погано! все рівно ніхто нікому нічого не докаже.

нехай буде...

буде видно ху іх ху

Не буде, бо ті, що "за" добре маскуються під натуралів :_07:

так і є :)

сім`ю мають, коханку, на форумах кричать "защитим ценности"

а самі через все життя проносять в серці ...

Опубліковано

Ну в шапці загально статистична думка народу. +\- десь так воно є.

Так що по логіці дермократії вцілому ми проти ^^

Опубліковано

Блін,сама актуальна тема для нашого міста,нема більш нагальної теми...

Перед тобою 10 годин ніхто в ній не відписувався, а ти от заглянув чогось і "підняв"... то актуальна вона чи ні? ;)
Опубліковано

..... лікувати треба в спецзакладах....

Це вже було в історії людства. Примусово лікували, стерилізували, розстрілювали, травили "Циклоном"... Це назвається НАЦИЗМ, якщо хтось забув.

Опубліковано

..... лікувати треба в спецзакладах....

Це вже було в історії людства. Примусово лікували, стерилізували, розстрілювали, травили "Циклоном"... Це назвається НАЦИЗМ, якщо хтось забув.

Прохання не політизувати тему.

Опубліковано

Прохання не політизувати тему.

А сьогодні за що не візьмись, хоч за гомів, хоч за ПС... Все переходить на політику!

Опубліковано

Ще свої 5 монеток накнопаю.

В принципі я за! І маю досить своєрідну думку. Чим більше буде геїв, тим більше в мене шансів знайти дівчину, навіть враховуючи коефіцієнт лезбійок

Опубліковано

Ще свої 5 монеток накнопаю.

В принципі я за! І маю досить своєрідну думку. Чим більше буде геїв, тим більше в мене шансів знайти дівчину, навіть враховуючи коефіцієнт лезбійок

Должен тебя разочаровать - геев больше не станет. Вряд-ли быть геем или натуралом это что-то сродни выбору между колой и пепси в магазине, типа встаешь такой утром и думаешь "А не попробовать-ли мне побыть этим вот геем сегодня? браки которых недавно легализовали"

:_07:

Опубліковано

Big_Brat, В принципі так, але оскільки їм вже не треба буде ховатися і створювати нормальну сім'ю, типу "я такий як всі", то і вільних жінок буде більше, відповідно і попит жінок на чоловіків

Опубліковано

якщо це все популяризується, а що й хочуть зробити, то скоро взагалі світ поміняється, жінки будуть як чоловіки, тому що з покон віків їх берегли, заради них практично всі війни були, а вони хочуть бути схожими на чоловіків... тому зміниться смак, як колись подобались повнотілі жінки, зараз стрункі, а скоро без сісьок це буде еталон краси, а сіськи будуть казати що це вим'я тілки для кормління, які нафіг не нада... - звичайно аби такого не сталось.!!!

сіськи це класно :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...