Перейти до змісту

Вибухнула тойота на чернишевського

Marshall

Рекомендовані повідомлення

Дизель не такий вже й поганий, якщо заправлятись на гарних брендових заправках. Газ не бодяжать? Бо якщо там замутять щось з концентрацією в бік зменшення, то чи добре це для мотора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 161
  • Створено
  • Остання відповідь

Дизель не такий вже й поганий, якщо заправлятись на гарних брендових заправках. Газ не бодяжать? Бо якщо там замутять щось з концентрацією в бік зменшення, то чи добре це для мотора?

нічого немаю проти дизелів, але на сьогоднішній момент їздити на газі дешевше ніж на дизелі..бодяжать/небодяжать - та бодяжать практично все - і на брендових і на небрендових заправках..просто десь менше а десь більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Редуктор "здохне"...Ремкоплект 15 доларів в середньому. Ну і газовий фільтр поміняти. І все.

А не чистка/заміна форсунок, заміна свічок, заміна лямбди, заміна/видалення каталізатора...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не проти газу, просто споживання моєї машинки таке, що не підійшла психологічна межа для вникання в питання. Наступною тачкою планую електрокар)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Редуктор "здохне"...Ремкоплект 15 доларів в середньому. Ну і газовий фільтр поміняти. І все.

А не чистка/заміна форсунок, заміна свічок, заміна лямбди, заміна/видалення каталізатора...

власне так..

Я не проти газу, просто споживання моєї машинки таке, що не підійшла психологічна межа для вникання в питання. Наступною тачкою планую електрокар)

ну так не завжди є зміст ставити газ, треба рахувати економію. якщо пробіги малі то вартість ГБО прийдеться відбивати роками..що є недоцільно. я також не ставив довго, поки співвідношення газ/бензин не стало 1/2.5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Perez на якому авто їздиш? Марка, рік, мотор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Perez на якому авто їздиш? Марка, рік, мотор?

Октавія А5, 1.6

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І який в неї розхід?

Зараз ще цікава фігня: десь вводиться той божевільний податок на об'ємні двигуни від трьох літрів. Тоді вже газ не допоможе економити. Придурки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І який в неї розхід?

Зараз ще цікава фігня: десь вводиться той божевільний податок на об'ємні двигуни від трьох літрів. Тоді вже газ не допоможе економити. Придурки.

9 л. А92 / 10л. газу - місто

пробіги середні - газ реальна економія.

під податок підпадатимуть авто до 5 років, здається так..звичайно придурки, тут треба було привязуватись до вартості авто..є пікапи з обємом більше 3л., де розкішю і не пахне..тобто податок не виконує свою функцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майбутнье за електрокарами. Ціна на них постійно знижується, кітайці вже скинули ціни на свої електрокари до рівня що можна задумуватись. В основному в нас пропонують фактично перше покоління електрокарів по такіх цінах, але процес пішов! Все одно електрокар краще ніж вибухонебезпечні кочегарки, що бензинові що газові...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майбутнье за електрокарами. Ціна на них постійно знижується, кітайці вже скинули ціни на свої електрокари до рівня що можна задумуватись. В основному в нас пропонують фактично перше покоління електрокарів по такіх цінах, але процес пішов! Все одно електрокар краще ніж вибухонебезпечні кочегарки, що бензинові що газові...

майбутнє, то так. але в нас вони будуть популяпні не скоро..немає заправок + обслуговування машин і вартість батарей + екологічність як недивно - утилізація батарей..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під податок підпадатимуть авто до 5 років, здається так..звичайно придурки, тут треба було привязуватись до вартості авто..є пікапи з обємом більше 3л., де розкішю і не пахне..тобто податок не виконує свою функцію.

виконує, ще й як!

Оп... а ти про яку функцію подумав? Певно, твоя функція відрізняється від тої, заради якої депутати пропихають такі закони ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виконує, ще й як!

Оп... а ти про яку функцію подумав? Певно, твоя функція відрізняється від тої, заради якої депутати пропихають такі закони ;)

податок приймався як додатковий збір із власників дорогих транспортних засобів, відповідно в законі привязка до обєму мотора, що є не логічно..є Туареги з моторами 2.5, Є прадо/хайлендери/венза з 2.7 і інші авто які не підпадають під цей податок по літражу мотора, але які точно можна віднести до преміум сегменту. Є пікапи з обємом мотора більше 3 л, які преміум ніколи не були і небудуть, за які власнику прийдеться платити цей збір. в даному випадку податок своєї функції не виконує, навіть виконує протилежну функцію..це я мав на увазі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Perez, :) ти мене так і не зрозумів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Perez, ти мене так і не зрозумів

Та він по ходу через слово читає, чи по діагоналі, бо суті не ловить, видьоргує слова з контексту і бере їх в "оборот". Но зверхності йому не позичати, чуть що ставить діагноз чи садить в танк. З Маньяком хоть цікаво сперечатись було пару сторінок назад, а з цим - унило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та він по ходу через слово читає, чи по діагоналі, бо суті не ловить, видьоргує слова з контексту і бере їх в "оборот". Но зверхності йому не позичати, чуть що ставить діагноз чи садить в танк. З Маньяком хоть цікаво сперечатись було пару сторінок назад, а з цим - унило.

та все правильно він писав, може трохи загрубо, але правильно, а грубо в основному із за того, що декілька людей тут, свою думку преподносили як беззаперечну істину, причому базуєтся та думка в основному, на баснях, забобонах, не володінні питанням й дещо викривленному моральному баченні життя більш заможних людей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з 8-ми сторінок про саму пригоду з тойотою-одна))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та все правильно він писав, може трохи загрубо, але правильно, а грубо в основному із за того, що декілька людей тут, свою думку преподносили як беззаперечну істину, причому базуєтся та думка в основному, на баснях, забобонах, не володінні питанням й дещо викривленному моральному баченні життя більш заможних людей

там немає про що говорити... там навіть послідовності в постах немає, я вже промовчу про логіку, елементарні знання і поняття ГБО/люкс авто. Спочатку крузери,патроли наглянцовані урбан паркетники, потім уаз,нива ,волинянка і патрол десь на одному рівні, потім ГБО ставлять ніщеброди і це не понтово і не кошерно. коли патаєш чому? - не я почав, пояснювати не буду..основний посил - поставив ГБО на крузак - дибіл...про що можна говорити?

Відверто кажучи маю декілька хороших знайомих на крузерах.., розвинули бізнес з нуля, піднялися нормально бо пахали,заробили на авто і до авто..дуже розумні і приємні люди...і тут виявляється що вони мяко кажучи лохі, бо ГБО поставили. а ці штемпи шо ходять пішком і такі авто бачать тільки по сусідніх підїздах - гуру і експерти в питанні х5/крузерів/патрулів і т.д.

Яка тут може бути реакція?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Perez, добре, перекручуй далі, а потім з перекрученого ліпи висновок, а хто не сагласєн - той клоун. Один ти - пєрчік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Perez, добре, перекручуй далі, а потім з перекрученого ліпи висновок, а хто не сагласєн - той клоун. Один ти - пєрчік.

а що він перекручує ? он нарізка мнєнія експєрдів

напевно, все-таки, не джипів, а паркєтніків. джип на газі, то як вертоліт на дровах.

плану сантафе, паджеріків,прадіків, х5. чи це паркетніки?

так саме паркєтніки. які по бездоріжжю і грязюці далеко не заїдуть)

То такий менталітет в багатих - чим багатший тим скупіший, вони намагаються заробляти чим побільше а витрачати чим поменше, а різницю складувати на рахунки, в сейфи і тд.

Давайте почнемо з того, що в цивілізованому світі на джипах чи позашляховиках їздять єгєрі, лісники, фермери, лісоруби, військові і тп. Хоч в одному з них є ГБО? А в нас позашляховик, а точніше паркєтнік, то понт і показуха стутусу і наявносні бабла. При чому, при наявності ГБО, це все рівно, що 6-й айфон з 2,50 грн. на рахунку.

п.с. нікому не заздрю.

До чого тут краштести, коли мова про те, що у світі ніде ніхто не ставить ГБО на джипи.

ну і контрольний твій високоекспертний висновок, де вже ПІСЛЯ пояснення, що таке джип, ти гнеш свою лінію й в кінці незаперечна (з твоєї точки зору ) істина, бо ти так рішив, а доказувати свою точку зору то удєл слабих походу

Ти тут любиш багато писати про танки та бронепоїзди, хоча навіть не помітив шо я підкреслив "широкий сенс" і "вузький сенс". Розжую - в широкому сенсі все що крупніше Волинянки і не схоже на бус, універсал чи вантажівку, обиватель назве "джипом", а жінка тут до того що вона швидше за все і буде обивателем №1, бо наприклад в мене язик не ворухнеться узагальнено назвати "Джипом" якогось Дастера чи Кашкая. А у вузькому сенсі "джип" - це те що має вищеперелічені в цій темі властивості, і не їздить з ГБО ібо це буде по-дибільному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, оффтоп і оверквотінг, нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп да, але то вже довго тянется, а оверквотінг нє, бо то збірка постів з різних сторінок, а не небажання потерти вже непотрібні для останнього посту верхні цитати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А х5, Крузери і тп з 4х4 - типу урбан джипи, але приказка "чєм кручє джип тєм дальше пі_довать за тратором" - то як раз про них. Я щось не дуже їх помічав на фотках з "Хрінники джип фест".

А у вузькому сенсі "джип" - це те що має вищеперелічені в цій темі властивості, і не їздить з ГБО ібо це буде по-дибільному.

Ти часто бачиш люксові позашляховики типу Крузера в такому бойовому окрасі? Отожбо, бо "є люди", але їх мало, а більш розумні для таких потреб використовують щось попрощє (Нива, Уаз, Волинянка, той же Патрол і тп)

Напиши чому їздити на ГБО по дибільному? Я на повному серйозі, без образ і без шуток. Просто цікаво..

Не я тут почав тему про ніщєбродів на дорогих авто з ГБО, то й не мені для тебеі це пояснювати.

Доречі, поки що ЖОДЕН з тих, хто розказував, що ГБО на джипі , то погано, непристижно, по дебільному, жлобство, не ставлять там то й там то (потрібне підкреслити), ЖОДЕН не привів ЖОДНОЇ вміняємої причини на захист своєї думки, я як мінімум розраховував хоча б на байку про * прогорання клапанів* , але чомусь й за це мовчать

Тут вже десь вище писали про Айфон 6 із 2,5 на рахунку. Спочатку розкошелитись на махіну з 5-літровим двіжком, шкіряним салоном і іншими прєлєстями, а потім встановити ГБО бо ж бенз цука дорогий?! Купуй Гольфа і не вийо.

то всеж таки, чому на ГБО на 4 літрових крузерах / патрулях по дибільному?

Бо це виглядає по-дебільному, я вище описав.

Якщо не подобається "по-дебільному" - то перефразую - це моветон, некошерно, не по понятіям і так далі. Ще дрібніше розжовувати наміру не маю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ходу, цій темі теж пора у флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп да, але то вже довго тянется, а оверквотінг нє, бо то збірка постів з різних сторінок, а не небажання потерти вже непотрібні для останнього посту верхні цитати

випередив, хоча я інші перли назбирав..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...