Перейти до змісту

Інфографіка тарифів 3G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

зручно організоване порівняння тарифів тьох операторів, що запускають послугу 3G, можливо комусь згодиться...

585986_1280495.jpg

Опубліковано

Мені цікаво, чи в пакеті від КС трафік в соцмережах буде рахуватися лише з браузера, чи й через аплікації також. Хм. Хтось знає?

Опубліковано

Наскільки я знаю трафік з соцмереж в КС буде безкоштовним з браузера та з аплікацій. Крім браузера Opera.

Але не у всіх тарифах.

Тарифи для Луцька (Регіон 2) 25 грн - 500 мб без соцмереж

40 грн - 1500 Гб, соцмережі безкоштовно, 60 хв на інші мережі.

120 грн. 2500 Гб, соцмережі безкоштовно, 200 хв на інші мережі.

Також є інтернет пакети.

50 Мб - 5 грн.

250 Мб - 15 грн.

500 Мб - 25 грн.

1 Гб - 40 грн.

3 Гб - 100 грн.

Опубліковано

Вибачаюся за оффтоп, але що це за двіж і піар 3g?

чому це позиціонують як мегаіновацію, всілякі там лайфи?

У мене в Луцьку вже років 7-8 тому був 3g від Київстар-когось там.

Опубліковано

Підключу собі 3г обов'язково, як тільки з'являть безлімітні тарифи по норм ціні. А викидати 100грн за гігабайт трафіку це трохи не доречно.

Опубліковано

Вибачаюся за оффтоп, але що це за двіж і піар 3g? чому це позиціонують як мегаіновацію, всілякі там лайфи? У мене в Луцьку вже років 7-8 тому був 3g від Київстар-когось там.

повноцінний (читай - реально швидкий, з мінімальним пінгом) 3G на власному обладнанні, і національний роумінг - трохи різні речі.

Опубліковано

В Південній Кореї скоро на 5G перейдуть, із швидкістю до 1,17 Гбіт\с, а в Україні запроваджують "іноваційні" технології 3G... Яким я користувався 5-7 років назад і вже втиг забути, як страшний сон.

Просто рублять бабло, а люди з хавають великою ложкою і будуть просити добавки.

Опубліковано

Kryptos,

Уяви що в нас впроваджують 4G, але тарифи в таблиці множ разів на 3, а кількість трафіку - ідентична, готовий оплачувати таку "красу"?

Якщо маєш друзів\знайомих у США, запитай чи юзають вони LTE і скільки за послугу платять.

Опубліковано

Kryptos,

Уяви що в нас впроваджують 4G, але тарифи в таблиці множ разів на 3, а кількість трафіку - ідентична, готовий оплачувати таку "красу"?

Якщо маєш друзів\знайомих у США, запитай чи юзають вони LTE і скільки за послугу платять.

Я і за такі тарифи платити не готовий. Якби це був безліміт без всяких *, платив би, а з такими лімітами в 2+- Гіга в місяць, воно мені і даром не потрібно. Але це суб'єктивно так, як в мене нема навороченного телефону і залежності від соц. мереж.

Опубліковано

без ліміту, мережа нагнеться на раз два вісім тими ж самими юзерами, як було на старті у Utel

Опубліковано

Какой 3G ??? Годик еще подождите и эта тема будет актуальна. Тогда у всех операторов будет своя мат.часть, а не роуминг 3Моба

Опубліковано

В life зараз пише "3g мережа в тестовому режимі". Є в когось інфа на рахунок дат life/kyivstar 3g в Луцьку?

Опубліковано

Мені цікаво, чи в пакеті від КС трафік в соцмережах буде рахуватися лише з браузера, чи й через аплікації також. Хм. Хтось знає?

Нетарифицируемое мошенничество от компании Киевстар

Опубліковано

3g в Луцьку працює 1база лайфа в центрі на друкарні, Київстар будує мережу а мтс використовує бс 3моб.

Опубліковано
Підключу собі 3г обов'язково, як тільки з'являть безлімітні тарифи по норм ціні. А викидати 100грн за гігабайт трафіку це трохи не доречно.

Безліміту найближчим часом нечекайте, не- для того будують мережу щоб декілька юзерів поклали її торентами, колись 3моб давав безлім через місяць мережа перестала працювати.

Опубліковано

3g в Луцьку працює 1база лайфа в центрі на друкарні, Київстар будує мережу а мтс використовує бс 3моб.

де саме друкарня? тобто працює? вишка типу чи що?

Опубліковано

де саме друкарня? тобто працює? вишка типу чи що?

В центрі біля фокстрота.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

щойно прийшла смс

Вітаємо! Ваш номер обрано для тестування високошвидкісного 3G-інтернету в Луцьку вже з 14.08!

Будь ласка, використовуйте пристрій з підтримкою 3G. Оплата послуги згідно з умовами Вашого тарифу.

лец тест зіс шіт :)

Опубліковано

на 4G увагу не звертайте, моторола - американка.

будьде уважні з трафіком, він летить моментально, гроші з рахунку теж :)

Screenshot_2015_08_14_10_25_44.png

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...