Перейти до змісту

Чи підтримуєте ви расове змішування? Міжрасові шлюби та відносини

Bit

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

а басурманів - чорними

світло-чорними, темно-чорними, чорними з відтінками та переливом :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

Органічно-катастрофічно не переварюю розумово відсталих самовпевнених зухвалих ледачих людиноподібних істот. Назвіть мені їх расу - може колись дійду до того, щоб їх ненАвидіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мммммммм кстати эти звезды родились от смешаных браков :)

мне кажеться ничего так получились :)

http://365info.kz/2015/04/samye-krasivye-devushki-zvezdy-smeshannyx-nacionalnostej/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тьфу ти, як толєрастів понабігло. шо цікаво, нікого вони не ненавидять, а тихенько вничку мінусують мене. причому мінусують не за хамство чи зухвальство, а за власну думку, яка не сходиться з їхньою, "правильною". мінусуйте, адже це єдина ваша радість у житті.

шось здається мені, шо 90% отих толєрастів м'яко кажучи пи..прибріхують і прикрашають.

скільки з отих, шо натиснули "підтримую міжрасові відносини/шлюби" були за кордоном? А особливо в тих країнах, де є і негри, і араби і решта папуасів.

А скільки з вас пожили в іншій країні, поруч з папуасами? Аби з тих 65 голосів було хоч один чи два.

у нас просто люди дуже якось неоднозначно реагують. "добре там, де нас нема"-оце про більшість дописувачів у цій темі. Тому негри вам хороші, чурки вам хороші, араби і азіати-взагалі браття на вік. А от цигани, млять, погань і нечисть. З чого б це раптом? Ах да. з циганами ж бачимось щодня на автостанції. Неможливо квиточок біля каси купити, шоб воно тобі через плече не заглядало і не клянчило? От цигани погані, а нігєри в америці-то є добре, чьотко! З циганами не зжились, а з нігєрами буде "завєт да любовь". Ви собі-то не брешіть, а? ОТ КОЛИ ПОРУЧ З ВАМИ ЗАЖИВЕ КОЛЬОРОВЕ НАСЕЛЕННЯ-ОТ ГЛЯНУ Я ШО ЗАСПІВАЄТЕ. ТОДІ І ЦИГАНИ БУДУТЬ ХОРОШИМИ ЛЮДЬМИ, КОЛИ НЕГРИ ЧИ ХАЧІ З ЧУРКАМИ ВИВЕРТАТИ КИШЕНІ У ВАС БУДУТЬ НА ВУЛИЦЯХ.

для обмежених-Я НЕ МАВ НА УВАЗІ ПЕРСОНАЖІВ, Я МАВ НА УВАЗІ ЕТНІЧНІ ГРУПИ НАСЕЛЕННЯ, і зокрема, що станеться КОЛИ ЇХ РІЗКО ПОБІЛЬШАЄ. Тому ваш друг, який воює за ПС-честь йому і хвала, таких людей одиниці. Натомість його земляки нам тут нафіг не впали, бо дуже різко у нас пішов би вверх показник злочинності, далеко не всі з них такі благородні.

ах да, є хороший вираз. вийняток-тільки підтверджує правило. оце про іноземців.

нам з нашим менталітетом буде складно вжитись навіть з слов'янами, я вже промовчу про інші раси.

ну і наостанок. "його прийняла і обігріла країна (*country_name*, в даному випадку США), дала йому те, се, п'яте і десяте, а могли б і не прийняти".

оце дуже типова фраза, коли жаба давити починає. я відповім від імені всіх українських емігрантів всіх європейських країн, а також США і Канади. Думаю, що маю на це право, бо половина моїх друзів за кордоном-Польща, Британія, Канада, Італія, Іспанія і тд. Так от...

Майже всі держави світу навіть своїм ГРОМАДЯНАМ дають цюцюрку понюхати, а не халяву і красиве життя, а ви говорите про приїжджих іноземців-українців, котрим держава "все дала, накормила, напоїла, обігріла". Це звучить просто смішно і з вашого боку просто помітно заздрість. В 90% випадків нашим чужі держави дають шиш, від сили-дозвіл на роботу чи право проживання на території і це вже ЗА ЩАСТЯ. А тоді наші рвуть сраку, кров'ю і потом заробляючи те, шо хтось насмішкувато скаже "держава дала" або "тю, та там всі живуть ще краще".

в принципі, я все сказав. буде відкрите гівно в мій бік чи перехід на особистості-закрию топік.

можете мінусувати скільки влізе, в мене в житті в списку пріоритетів рейтинг на борді не значиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чо ти кіпішуєш? Ти назву теми прочитай,яку сам створив і пункти голосування.Яким місцем вони ліпляться до того,що ти написав?

Відношення до міжрасових шлюбів то є одне,а відношення до етнічної групи,то інше.

У різних умовах,різні єтнічні групи і нації ведуть себе по різному. Мої батьки прожили якийсь час в Узбекистані і їх там добре приймали. Наш бордівчанин Андрій Віталійович багато хорошого може сказати про чеченів.Але в армії наприклад я не відчув благородства чеченів,чи гостинності узбеків,я з ними просто бився день і ніч,щоб вони не сіли мені на голову.Те саме й дагестанці,яких зараз бомбить путлєр і мені їх щиро шкода.Але їх представник Давід,ходив у нас в учебці вночі по казармі і бив сплячих солдат в лице або в пах.Урод? Без сумніву! Хватало чмошніків і з моїх земляків.Мене рятувало,що я бандера,бо хохлів в нашій частині не любили.

Так шо все відносно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в принципі, я все сказав. буде відкрите гівно в мій бік чи перехід на особистості-закрию топік.

можете мінусувати скільки влізе, в мене в житті в списку пріоритетів рейтинг на борді не значиться.

Вас не негри мінусують, а расово правильні люди
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене друг часто їздить в Лондон, так от там є "чорний " квартал - всім толлераствм туди треба - якщо живі залишитесь, то тоді відпишете тут...Пограбують 100%...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не міг подумати, що пісні 90-х настільки популярні будуть зараз!

Особисто я проти міжрасових шлюбів.

Там десь промайнуло ствердження, про те, що міжрасові діти можуть бути сильніші, розумніші і т.д.

Думка не те щоб хибна. Трошечки не вірна. Доведеться багато написати.

Таке твердження йде корінням в історію, коли шлюби між братами і сестрами (в основному в королівських родах) і т.д - були нормою. Таке кровозмішування призводиило до гибелі роду. Генетика. І це розуміли.

І тоді "розбавляли" рід "свіжою кров'ю". Але це була кров королівська. Інші країни, роди і т.д.

Але не інші раси.

За часів СРСР - міжнаціональні (і навіть міжрасові) шлюби і діти були нормою, і навіть схвалювалися Партією! Настільки перемішали людей, що чистих українців чи росіян - майже не лишилося.

Чомусь азербайджанці чи вірмени, чи грузини не дуже охоче впускають до себе чоловіків інших рас. А тільки навпаки. Вони сіють своє сім'я серед інших народів. Вони множать свою расу, а не зменшують її.

Тільки уявіть собі таке:

- афро-українець! Аху.... блін..

- укро-китаєць (укрокитаянка)...

- хто там ще? укро-турок? Турко-українка?

Це наіть звучить огидно!

Якщо вже комусь не йметься, і хочеться "кольрових сексуальних фантазій" - то вперед! Поїпались і розбіглись. Але кровозмішування... ні.

Я проти, щоб моя дочка ивйшла заміж за якгось турка чи араба! Чи упаси Боже негра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от що б то таке написати топікстатеру, щоб він не просто тему закрив, а й сам закрився?:-)

мінусують його вничку, ги ги. було би можна- мінусували би відкрито, не переживай. і якщо тебе так не цівить рейтинг на борді, то чого ти так заслинився за ті мінуси??ти чо такий нєрвний?

ну хто тобі буде заздрити? тобі доводиться важко працювати, жити у бідних кварталах, конфліктувати з напівкримінальними особами за місце під теплим американським сонцем. але ти сам вибрав свій шлях, то ж щасливої дороги:-)

так, більшість з нас не були у арабських і негритянських кварталах і нам не вивертали кишені чурки і нігери.

але чому ми маємо відчувати ненависть до когось на основі твоїх розповідей чи розповідей одного друга розумово неповносправного санчеза першого, якого доля закидала у лондонські нетрі?

от у мене подруга дитинства уже років зо 20 живе в США. двох дітей ростить. і по ФБ бачу, що її оточення дуууже різнокольорове. І нігери, і мекси, і кітайози, і всілякі інші латиноси, індуси і т.д. А її рідний брат, білявий блакитноокий уродженець Луцька, одружився чи то на кореянці, чи на філіпінці.

А, забув сказати, живуть вони у Спрінгфілді, Вірджінія, там трохи гірше з бідними районами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от що б то таке написати топікстатеру, щоб він не просто тему закрив, а й сам закрився?:-)

мінусують його вничку, ги ги. було би можна- мінусували би відкрито, не переживай. і якщо тебе так не цівить рейтинг на борді, то чого ти так заслинився за ті мінуси??ти чо такий нєрвний?

ну хто тобі буде заздрити? тобі доводиться важко працювати, жити у бідних кварталах, конфліктувати з напівкримінальними особами за місце під теплим американським сонцем. але ти сам вибрав свій шлях, то ж щасливої дороги:-)

так, більшість з нас не були у арабських і негритянських кварталах і нам не вивертали кишені чурки і нігери.

але чому ми маємо відчувати ненависть до когось на основі твоїх розповідей чи розповідей одного друга розумово неповносправного санчеза першого, якого доля закидала у лондонські нетрі?

от у мене подруга дитинства уже років зо 20 живе в США. двох дітей ростить. і по ФБ бачу, що її оточення дуууже різнокольорове. І нігери, і мекси, і кітайози, і всілякі інші латиноси, індуси і т.д. А її рідний брат, білявий блакитноокий уродженець Луцька, одружився чи то на кореянці, чи на філіпінці.

А, забув сказати, живуть вони у Спрінгфілді, Вірджінія, там трохи гірше з бідними районами.

Tolik_lt,

Я Вас, шановний, не ображав...тому полегше...І не мене закидала доля, а мені розповідав мій друг.

Доречі, у вашому пості расистських образ повно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назва теми й справді дика. Шлюб - це ж не щось механічне, контрольоване, принаймі на рівні окремих особистостей. Щоб виник шлюб, потрібно дуже багато різних чинників. Найголовніше - почуття. Особисто мені не подобаються негретоски, метиски, мулатки (хоча серед них є просто дуже красиві дівчата) а Де Ніро подобаються і він одружився вже декілька раз на них. В чому мені його звинувачувати і чи маю я на це право? Якщо якась дівчина закохається в негра чи араба - це її особистий крок, на який в тому числі, її спонукало і власне оточення. Ну не знайшла вона того єдиного з ким хотіла б жити, кому віддатись. Де були ви коли вона була в пошуку? Ну і одне діло боротись з неграми, латинос на форумах, а зовсім інше створити сім'ю і родити дітей - попустить відразу. особливо від таких заяв типу "я своїй дочці щось там забороню, вкажу і т.д."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯК полякорусоволинякожитомиряко и можливо ще жидочи турко бандер дякую своїм предкам, що не парились расово. ))) за генетику дякую. Для мене головне не раса. Хоч з жінкою і одної національності українці але расово напевно точні різні. Я русявий високий з голубими очима, вона чорноволоса з темними карими очима. Да блін це треба ще тим вуйко бути, щоб одружуватись на расі, а не близькій людині. Для мене головне, щоб жінка була на одній зі мною хвилі у світогляді. Ось да іншу культуру масово яка давить нашу не хотілось би бачити. Але багато друзів далеко не українці по "морді" але блін вони не менші українці чим я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от у мене подруга дитинства уже років зо 20 живе в США. двох дітей ростить. і по ФБ бачу, що її оточення дуууже різнокольорове. І нігери, і мекси, і кітайози, і всілякі інші латиноси, індуси і т.д.

Бо всі вони тікають з батьківщини за довгим баксом. А ще інша половина, через проблеми із законом у своїй країні. Власне, як і від заснування Америки. Ніц не змінилося.

Між іншим, подруга заміж вийшла за??? кольорового?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

san4ez1, я тебе не образив, я тобі полестив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

san4ez1, я тебе не образив, я тобі полестив

Ну якщо для Вас "розумово неповносправного" це пестощі, то ви сам скоріше такий...це для вас теж комплімент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Действительно не понимаю сути темы. Это типа баба Яга против? Не нравится, не женитесь и будет вам счастье. В Луцке видила как минимум 2 пары такие, одна девушка с китайцем, вторая с негром и маленькая девочка у них , милая мулаточка кудрявая. Их что бить надо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, ви в Вінниці давно були? Там діти з різним кольором шкіри в одній пісочниці - норма.

Цікаво було б почути їх думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, ви Вінниці давно були? Там діти з різним кольором шкіри в одній пісочниці - норма.

Цікаво було б почути їх думку.

Є таке. Підтверджую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін трохи не в тему, але ця фраза убила

Згідно з неофіційною інформацією, там було 3 літрових банки золота, 3 тисячі доларів і 2 тисячі євро

Може то родина не лікарів, а циган була? ))) 3 літра золота то жесть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може то родина не лікарів, а циган була? ))) 3 літра золота то жесть.

Причому тут цигани? Це жиди були, у циган би наркота у банках зберігалась :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене друг часто їздить в Лондон, так от там є "чорний " квартал - всім толлераствм туди треба - якщо живі залишитесь, то тоді відпишете тут...Пограбують 100%...

в лондон не всім по кишені. після 24-00 зайди в ту ж "балку" чи алкогольний заповідник "львівська". і що дивно немає там ні негрів, ні арабів.

краше хай буде ашот, який ніхера не афішуючи підкинув старій бабці десякок кг макаронів, ніж петро, що насцяв у під’їзді і о другій ночі волає у дворі "слава Україні"

і ще бісить коли прикладом наводять усілякі англії та франції. на високий рівень життя і можливість попустити законослухняних громадян і ломануло туди все кодло. схеров і австралії таких проблем немає? а китай? постворювали гетто з компактним проживанням наци,а потім бошку чухають. асиміляція, причому добровільна. хто не хоче - нахер.

тема - вброс гавна, автор шукає лаврів попа гапона.

спеціально для "етнічних українців". та у нас понамішано стільки крові, що говорити про якусь, мать її расову чистоту годі. те ж мені "арійці" з польсько-русько-єврейським коктейлем. в голові аби було "правильно".

закрийте в біса цю тему. бридко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/user/21792-kotmatros/

Оце то кадр...

"Чого не згадали Китай?") з самого ранку насмішив. Ти багато в Китаї бачив негрів? А арабів?) а в процентному співвідношенні багато?)) ще скажи, що там кольорового населення 50%+, як у США чи Британії?) там певно і одного відсотка іноземців (включаючи білих) не набереться. А чого про Індію не поговоримо? Лол, там теж кольорових багато, "плавильний котел"??)))

Ви зі своєю толерастією уже берега плутаєте, несе вас чорті куди і мелете чорті шо.

Все, до чого я вів-при масовому змішуванні крові з "гостями"-нас чекає ще більше гостей, що означає, що цих гостей одного дня стане більше, ніж корінних. А з ростом їхньої популяції, в нас ростимуть кримінал, соціальні проблеми і расова напруженість. Коли ваша дитина піде в школу з кольоровими, а ті її будуть шарою бити і знущатись (шарою, бо кольорові завжди тримаються купи), то я гляну як заспіваєте. Або коли ваших білих дітей (або й не білих) будуть хачі і чурки садити на бутилку, як в армії росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені тема нагадує, аналогію з духовними руськими скрєпами. Якщо обєктивно подивитись, кому ми треба? У нас зарплата 1200 грн, що близько 50 баксів, а це навіть не рівень Африки. Тому треба ще дякую сказати тим емігрантам які вирішили залишитись і працювати в наших умовах. На рахунок,"вони наших баб трахають" - це взагалі камінний вік. Займайтесь спортом, не пийте, доглядайте за собою, ставтесь нормально до жінок. І ніяка конкуренція не страшна. На рахунок багатонаціональності, поїдьте в Одесу, хто буб той знає. Там жінки аж пищать щоб вийти за іноземця, а ви тут срач розвели. Є бидло серед негрів, Євреєв, Росіян, Українців, Молдаван, але це не дає комусь право судити про цілі нації, фошизм якийся товарісці :) Судіть по вчинкам, а не по зовнішності.

P.S Приємно що більшість борди, і голосування це підтверджує, адекватні та прогресивні люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"як можна вийти за негра заміж - він же геть чорний".

Їде негр у вишиванці у львівському трамваї і читає газету “За вільну Україну”.

Чоловік із села, побачивши це, не витримує:

- Скажіть, а ви вмієте читати по-українськи?

- Звісно…

- І розумієте українську?

- Розумію, адже я – щирий українець.

- А я тоді хто?

- Не знаю… З вигляду – або жид, або москаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, ви, прямо, як моя бабуся: "як можна вийти за негра заміж - він же геть чорний". :)

Є такі, що й за мавпу вийти готові. Чи на горилі одружитися. Я ж своє "фе" дуже чітко розписав.

Автор ще й приплів сюди "толерастію" по відношенню до "імігрантів", яких в Україні, нажаль, все більше і більше. Звісно, що й шлюби з ними будуть. В більшості не через любов, чи якісь там почуття, а через бабло і "екстрим". Більшості тих приїжджих потрібно одне - прописка і громадянство. Все. Далі його мало що уже цікавить.

Жінка діти і т.д. - це похідні. головне - що він має право, як резидент і громадянин, запрошувати сюди свої родічєй. Які залюбки приїдуть зі своїх трущоб у наші.

Кому ми потрібні? У Мексиці ЗП в 1-3 долара в день - щастя. Те ж саме стосується китаю. У нас же (ЗП) на даному етапі (стало гірше) але 6-7 баксів. В когось до 10.

(До кризи це було 18-20, в когось 30).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...