Перейти до змісту

Чи підтримуєте ви расове змішування? Міжрасові шлюби та відносини

Bit

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І ще одне. Ваша точка зору звісно що важить багато, але от скільки у вас дітей? І Ще одне Біт - українець, який виїхва в США. США його прийняла, дозволила влаштуватись на непогану роботу, у людини плани на майбутнє і т.д. А могли б і послати, нафіга їм там в багатій Америці така босота. Те ж саме стосується багатьох в кого батьки, рідні за кордоном. Якби там більшість була така як тут дехто пише, то ніфіга б вашим там не світило, а вони там живуть і лишаються на постійно...

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Які всі толерантні...просто "умілєніє"...глянте на масквабад чи спитайте у знайомих хто там живе -вони вам по цьому поводу все скажуть і толерантність швидко зникне...

Опубліковано

1. Яку б ми не мали думку стосовно змішування рас,ми від цього нікуди не дінемось.Світ захоплює глобалізація.

2. Стосовно бізнесу й послуг,знову ж таки,історично так склалось,що деякі нації займались торгівлею і деякими ремеслами тисячоліттями і у них це в крові,вони повітря зможуть продати.Те саме й стосовно іншого.Наприклад українці ніколи не поставлять роботу на перше місце в житті на відміну від японців чи корейців.

3. Щоб нацменьшини і глобалізація не вносили в наш побут свої свята й звичаї.Потрібно не як мавпи святкувати новий рік за чужими звичаями і в нетой час,святкувати Валентина,хеловін і навіть день Святого патріка.Потрібно власних звичаїв і свят дотримуватись і розвивати їх самим.

Наприклад:споконвіку українці ставили на новий рік в хаті дудуха, а не ялинку;діти гралися ляльками-мотанками,а не барбі і монтер хай;щовечора збирались на вечорниці для співу,танців і спілкування без алкоголю і пивасіка. І в дідухові і в ляльках мотанках,як і в писанках вкладено надзичайно глибокий сакральний сенс.Коли я побачив передачу про ляльок-мотанок,я був вражений,як глибоко вони впливали на розвиток майбутніх жінок і матерів.

Так що все в наших руках до якоїсь міри.

Опубліковано

Колись подзвонив знайомий, попросив бронік для правосєка-ДУКівця, був поранений у Пєсках, втік з лікарні і хоче знову на фронт. Ну думаю, зараз прийде такий собі чувак з чубом, весь в тризубах і щирою українською розкаже, як він москалів мочить. А прийшов чувак з псевдо "Абрек" - чеченець з їхньою бородкою і почав на ломаній російській з абхазьким акцентом розказувати, як він воював з йо*№ними кадирівцями і як він поважає дівчинку-медика Яну, яка виносить поранених на своїх метр-з-кепкою з поля бою. Одружений на українці, працював на виробництві дитячих майданчиків і його працедавець збирав його на війну. І воює за Україну.

Можливо це в мені говорить деяка профдеформація, але краще чечен, ніж ватник з совковим мишленням.

Опубліковано

Біт, я бачу, ти геть з головою не дружиш, тому навіть не коментуватиму твій висєр.

Які всі толерантні...просто "умілєніє"...глянте на масквабад чи спитайте у знайомих хто там живе -вони вам по цьому поводу все скажуть і толерантність швидко зникне...

Це не толерантність, а адекватне сприйняття реальності. У тебе голова забита штампами, це свідчить про те, що у тебе нема навіть власної думки. Поки живеш ілюзіями, культури, раси, етнічні групи змішуються, трахаються, одружуються, народжують дітей і живуть далі, це нормальний процес.

А на рахунок не раз озвученої думки, що хтось там зазіхає на ВАШЕ, я чекаю фактів, що ви зробили для своєї країни, що воно ваше. Я бачу, це дуже модно зараз захищате те, до чого не доклав руку, що не цінуєш і не помічаєш. Воно не ваше, ви поросто народились випадково тут поряд.

Та бляха, плід расового змішання Кувалдін зробив для української культури вдесятеро більше, ніж ви усі разом узяті недороблені расисти і нацисти у цій темі. І вам просто нема що на це сказати, а ви уже проти расового змішання.

по темі - природа все вирішила за тс, міжрасові шлюби складають мізерну кількість і (я так думаю) % ніяк не змінюється з часом , або дуже незначно

Тобто у час, коли європеоїди не колонізували решту планети і зараз, коли дістатись у будь-яку точку планети можна за кілька годин, а спілкуватись можна з усіма материками одночасно, процент міжрасових шлюбів значно не змінився? А ю сіріоз чи ти злобно прогулював школу, універ, дитсадок прокурюючи власний мозок? Де логіка у цьому висновку, покажіть мені.

Вибачайте за емоції, але неадекватність у цій темі вже зашкалює. Один уже хоче убивати, другий срав з високої гори на логіку, третій клеїть на всіх штампи без розбору.

Опубліковано

повірте, моя донька не привела б негра.

хіба у вас є діти? на скільки зрозуміла по вашим розповідям про США, то немає. А для того, щоб стверджувати подібне, треба мати вже дорослу доньку і знати, що ваші погляди однакові в цьому питанні

Опубліковано

Ну насправді не раса впливає на людину, а середовище у якому вона виховувалась, раса лише на темперамент впливає. Якщо негреня виросте в українській сім'ї, то чим воно буде відрізнятись крім кольору шкіри?

Опубліковано

Тема, м'яко кажучи, дивна))))) Таке враження( без образ), що писала її людина, яка просто хоче " підтвердити" свою "правильність" думки про те, що тільки він "арієць" а інші ніщо. ТС, як правило, життя приносить "сюрпризи" саме тим, хто думає, що ось з ним( читай, його дитиною"), подібних "подарунків долі" не станеться ніколи))). Мій власний досвід - достойність людини, не визначається кольором шкіри чи національною приналежністю.

Опубліковано

твої і мої пращури боролись за цю зeмлю і покращували добробут заради нас! І це НАШЕ! Не індусів, негрів - наше, твоє і моє.

Вы считаете что у вас кто-то из иммигрантов что-то забирает или заберет? Работу, девушку, или что-то еще? Так выход есть - быть лучше них: квалифицированней как работник, лучше как человек. Вот и все, простая здоровая конкуренция.

На счет того что наши предки боролись - с такой логикой американцам можно хоть сегодня идти уничтожать остатки коренных американцев :) ну а что - их де деды боролись с "индейцами" за эту землю, за то чтоб им и их потомкам хорошо на ней жилось.

Опубліковано

То по-вашому, виховуючи папуаса в українській сімї можна змініти інформацію що несе днк? Супер. А я думаю чому це дітей алкоголіків що знаходяться по дитячих будинках так тяжко прилаштувати в сімях, певно спадковість з цим немає нічого спільного.

В мене двоюрідний брат усиновлював дитину, то була черга

То по-вашому, виховуючи папуаса в українській сімї можна змініти інформацію що несе днк?

Яка інформація міститься в ДНК?
Опубліковано

Ну насправді не раса впливає на людину, а середовище у якому вона виховувалась, раса лише на темперамент впливає. Якщо негреня виросте в українській сім'ї, то чим воно буде відрізнятись крім кольору шкіри?

То по-вашому, виховуючи папуаса в українській сімї можна змініти інформацію що несе днк? Супер. А я думаю чому це дітей алкоголіків що знаходяться по дитячих будинках так тяжко прилаштувати в сімях, певно спадковість з цим немає нічого спільного.

Ви знаєте, я не генетик,але, на мою скромну думку, папуас від папуаса вирізняється)))) Відносно дітей алкоголіків також, генетика не завжди "гарантує", що ця дитинка буде, м'яко кажучи", подібною за характером до батьків. Знаю хлопчину, який виріс в сім'ї, де мама з татом вживали не тільки на свята)))) Хлопчина зараз займає посаду замісника директору заводу, і алкогольної залежності не має, рівно як і психологічних "завіхронів".
Опубліковано

Душа не має кольору шкіри і національності.

Іноді буває шкіра біла,а душа чорна.Так що треба на душу,перш за все, дивитись.

Опубліковано

В цій темі, дуже важливо відділити дві дуже зізні речі - расову рівність, генетичну повноцінність і цілі з якими приїжджають сюди емігранти. Азіати, кавказці, негри - такі ж самі повноцінні люди як і ми і тут нема жодних сумнівів. А от, цілі які вони переслідують приїжджаючи сюди в них дуже чіткі - максимально завоювати територію впливу, і насадити тут свої правила поведінки не рахуючись не зким і нічим. Просто Україна, ще на такому рівні як Європа, щоб сюди масово їхали емігранти, а так ви б побачили зовсім іншу картину

Щодо одруження з цими людьми, так уважно почитайти їхню релігії, поцікавтеся їхньою культурою(перед тим як робити такий важливий життєвий крок) поцікавтеся вже в тих, хто зробив такий крок, як життя в них склалося. Тоді у вас картинка зразу зійдеться і вам стане зразу все ясно якщо ви оперуєте логікою. До речі, кавказці практично не відають своїх доньок заміж за християн, і це теж частина їхнього впливу.

Тут, ще так гарно писали про Японію, а ви почитайте яка імміграційна політика цієї країни, вам ніколи в житті не стати японцем, якщо ви там не народилися від місцевої сім'ї. Тому Японія і є там де вона є, а ми як завжди в .....

І кінець кінців, міф великого плавильного котла "медлено но уверено" починаю тріщати. Країни які його запустили, вже це усвідомили і починають сильно шкодувати. Фергюсон, етнічні проблеми Франції і т.п. - невже ми, тут хочемо мати такі ж самі проблеми?

Опубліковано

Почитав-почитав... Тема про міжрасові шлюби, а обговорюєте міграцію населення...

Наскільки я зрозумів ТС, то питання не в тому, що буде з Україною, коли сюди приїде мільйон неукраїнців (з циганами он все життя живемо і ще нічого страшного не сталося, правда... Україна не перетворилась на Румунію...), а в тому, що ви відчуєте і як сприймете те, коли ваш брат, приміром, захоче одружитись на негритянці, чи ваша сетра захоче вийти заміж за узбека...

Опубліковано

- невже ми, тут хочемо мати такі ж самі проблеми?

добре, поставлю питання прямо, кожен же на себе повинен приміяти ситуацію, правда ? Тобто якщо ваша дитина буде зустрічатись з кольоровим, в них буде кохання й вони захочуть одружитись, ви, образно кажучи, *наступите на горло* власній дитині, ввіду того, що ви там вище понаписували ? Я правильно зрозумів ?

Опубліковано

- невже ми, тут хочемо мати такі ж самі проблеми?

добре, поставлю питання прямо, кожен же на себе повинен приміяти ситуацію, правда ? Тобто якщо ваша дитина буде зустрічатись з кольоровим, в них буде кохання й вони захочуть одружитись, ви, образно кажучи, *наступите на горло* власній дитині, ввіду того, що ви там вище понаписували ? Я правильно зрозумів ?

Коли правильно виховуєш дітей на власному прикладі - вони будуть робити правильний вибір. ;)

Опубліковано

Коли правильно виховуєш дітей на власному прикладі - вони будуть робити правильний вибір. ;)

Вы путаете "правильно" и "по моим понятиям". Меня аж типает когда говорят "коли правильно виховуєш дітей" имея ввиду что собираются передавать свои предрассудки детям.

Опубліковано

Душа не має кольору шкіри і національності.

Іноді буває шкіра біла,а душа чорна.Так що треба на душу,перш за все, дивитись.

Ветер жизни иногда свиреп…

В целом жизнь, однако, хороша…

И не страшно, когда черный хлеб,

Страшно, когда черная душа…

Омар Хайям

Опубліковано

щиро сподіваюсь, що наші діти не пересікатимутся по життю, ні під якими предлогами

Опубліковано

чому в нас такі гарні дівчата?

тому що тут ОРДА іпала все що шевелиться...

а ті всі моно культури, подивіться на тих самих шведів, англічан, і так далі...

Опубліковано

Страшно, що так багато людей живуть ненавистю - до інших рас (хоча всі народи утворилися внаслідок змішування рас), до іншої орієнтації, до інших релігійних чи політичних поглядів. Дехто з відписувачів щиро вважає, що його білий колір шкіри дає право називати когось чуркою, чурбаном і т.д., вважає себе вищим інших і кращим.

Нас Бог здавна створив РІЗНИМИ і не тільки за кольором шкіри.

Опубліковано

Коли правильно виховуєш дітей на власному прикладі - вони будуть робити правильний вибір.

ну-ну! Зазвичай, таких самовпевнених батьків в подальшому діти дууууу-у-у-уже дивують...

Нас Бог здавна створив РІЗНИМИ і не тільки за кольором шкіри.

НАС - різними, а басурманів - чорними ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...