Перейти до змісту

Чи підтримуєте ви расове змішування? Міжрасові шлюби та відносини

Bit

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

І ще одне. Ваша точка зору звісно що важить багато, але от скільки у вас дітей? І Ще одне Біт - українець, який виїхва в США. США його прийняла, дозволила влаштуватись на непогану роботу, у людини плани на майбутнє і т.д. А могли б і послати, нафіга їм там в багатій Америці така босота. Те ж саме стосується багатьох в кого батьки, рідні за кордоном. Якби там більшість була така як тут дехто пише, то ніфіга б вашим там не світило, а вони там живуть і лишаються на постійно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

Які всі толерантні...просто "умілєніє"...глянте на масквабад чи спитайте у знайомих хто там живе -вони вам по цьому поводу все скажуть і толерантність швидко зникне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Яку б ми не мали думку стосовно змішування рас,ми від цього нікуди не дінемось.Світ захоплює глобалізація.

2. Стосовно бізнесу й послуг,знову ж таки,історично так склалось,що деякі нації займались торгівлею і деякими ремеслами тисячоліттями і у них це в крові,вони повітря зможуть продати.Те саме й стосовно іншого.Наприклад українці ніколи не поставлять роботу на перше місце в житті на відміну від японців чи корейців.

3. Щоб нацменьшини і глобалізація не вносили в наш побут свої свята й звичаї.Потрібно не як мавпи святкувати новий рік за чужими звичаями і в нетой час,святкувати Валентина,хеловін і навіть день Святого патріка.Потрібно власних звичаїв і свят дотримуватись і розвивати їх самим.

Наприклад:споконвіку українці ставили на новий рік в хаті дудуха, а не ялинку;діти гралися ляльками-мотанками,а не барбі і монтер хай;щовечора збирались на вечорниці для співу,танців і спілкування без алкоголю і пивасіка. І в дідухові і в ляльках мотанках,як і в писанках вкладено надзичайно глибокий сакральний сенс.Коли я побачив передачу про ляльок-мотанок,я був вражений,як глибоко вони впливали на розвиток майбутніх жінок і матерів.

Так що все в наших руках до якоїсь міри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись подзвонив знайомий, попросив бронік для правосєка-ДУКівця, був поранений у Пєсках, втік з лікарні і хоче знову на фронт. Ну думаю, зараз прийде такий собі чувак з чубом, весь в тризубах і щирою українською розкаже, як він москалів мочить. А прийшов чувак з псевдо "Абрек" - чеченець з їхньою бородкою і почав на ломаній російській з абхазьким акцентом розказувати, як він воював з йо*№ними кадирівцями і як він поважає дівчинку-медика Яну, яка виносить поранених на своїх метр-з-кепкою з поля бою. Одружений на українці, працював на виробництві дитячих майданчиків і його працедавець збирав його на війну. І воює за Україну.

Можливо це в мені говорить деяка профдеформація, але краще чечен, ніж ватник з совковим мишленням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біт, я бачу, ти геть з головою не дружиш, тому навіть не коментуватиму твій висєр.

Які всі толерантні...просто "умілєніє"...глянте на масквабад чи спитайте у знайомих хто там живе -вони вам по цьому поводу все скажуть і толерантність швидко зникне...

Це не толерантність, а адекватне сприйняття реальності. У тебе голова забита штампами, це свідчить про те, що у тебе нема навіть власної думки. Поки живеш ілюзіями, культури, раси, етнічні групи змішуються, трахаються, одружуються, народжують дітей і живуть далі, це нормальний процес.

А на рахунок не раз озвученої думки, що хтось там зазіхає на ВАШЕ, я чекаю фактів, що ви зробили для своєї країни, що воно ваше. Я бачу, це дуже модно зараз захищате те, до чого не доклав руку, що не цінуєш і не помічаєш. Воно не ваше, ви поросто народились випадково тут поряд.

Та бляха, плід расового змішання Кувалдін зробив для української культури вдесятеро більше, ніж ви усі разом узяті недороблені расисти і нацисти у цій темі. І вам просто нема що на це сказати, а ви уже проти расового змішання.

по темі - природа все вирішила за тс, міжрасові шлюби складають мізерну кількість і (я так думаю) % ніяк не змінюється з часом , або дуже незначно

Тобто у час, коли європеоїди не колонізували решту планети і зараз, коли дістатись у будь-яку точку планети можна за кілька годин, а спілкуватись можна з усіма материками одночасно, процент міжрасових шлюбів значно не змінився? А ю сіріоз чи ти злобно прогулював школу, універ, дитсадок прокурюючи власний мозок? Де логіка у цьому висновку, покажіть мені.

Вибачайте за емоції, але неадекватність у цій темі вже зашкалює. Один уже хоче убивати, другий срав з високої гори на логіку, третій клеїть на всіх штампи без розбору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повірте, моя донька не привела б негра.

хіба у вас є діти? на скільки зрозуміла по вашим розповідям про США, то немає. А для того, щоб стверджувати подібне, треба мати вже дорослу доньку і знати, що ваші погляди однакові в цьому питанні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А с каких пор цвет кожи и широта глаз влияет на личные качества человека?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну насправді не раса впливає на людину, а середовище у якому вона виховувалась, раса лише на темперамент впливає. Якщо негреня виросте в українській сім'ї, то чим воно буде відрізнятись крім кольору шкіри?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема, м'яко кажучи, дивна))))) Таке враження( без образ), що писала її людина, яка просто хоче " підтвердити" свою "правильність" думки про те, що тільки він "арієць" а інші ніщо. ТС, як правило, життя приносить "сюрпризи" саме тим, хто думає, що ось з ним( читай, його дитиною"), подібних "подарунків долі" не станеться ніколи))). Мій власний досвід - достойність людини, не визначається кольором шкіри чи національною приналежністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

твої і мої пращури боролись за цю зeмлю і покращували добробут заради нас! І це НАШЕ! Не індусів, негрів - наше, твоє і моє.

Вы считаете что у вас кто-то из иммигрантов что-то забирает или заберет? Работу, девушку, или что-то еще? Так выход есть - быть лучше них: квалифицированней как работник, лучше как человек. Вот и все, простая здоровая конкуренция.

На счет того что наши предки боролись - с такой логикой американцам можно хоть сегодня идти уничтожать остатки коренных американцев :) ну а что - их де деды боролись с "индейцами" за эту землю, за то чтоб им и их потомкам хорошо на ней жилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

далеко не завжди діти алкоголіків мають таку ж тягу до випивки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То по-вашому, виховуючи папуаса в українській сімї можна змініти інформацію що несе днк? Супер. А я думаю чому це дітей алкоголіків що знаходяться по дитячих будинках так тяжко прилаштувати в сімях, певно спадковість з цим немає нічого спільного.

В мене двоюрідний брат усиновлював дитину, то була черга

То по-вашому, виховуючи папуаса в українській сімї можна змініти інформацію що несе днк?

Яка інформація міститься в ДНК?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну насправді не раса впливає на людину, а середовище у якому вона виховувалась, раса лише на темперамент впливає. Якщо негреня виросте в українській сім'ї, то чим воно буде відрізнятись крім кольору шкіри?

То по-вашому, виховуючи папуаса в українській сімї можна змініти інформацію що несе днк? Супер. А я думаю чому це дітей алкоголіків що знаходяться по дитячих будинках так тяжко прилаштувати в сімях, певно спадковість з цим немає нічого спільного.

Ви знаєте, я не генетик,але, на мою скромну думку, папуас від папуаса вирізняється)))) Відносно дітей алкоголіків також, генетика не завжди "гарантує", що ця дитинка буде, м'яко кажучи", подібною за характером до батьків. Знаю хлопчину, який виріс в сім'ї, де мама з татом вживали не тільки на свята)))) Хлопчина зараз займає посаду замісника директору заводу, і алкогольної залежності не має, рівно як і психологічних "завіхронів".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Душа не має кольору шкіри і національності.

Іноді буває шкіра біла,а душа чорна.Так що треба на душу,перш за все, дивитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цій темі, дуже важливо відділити дві дуже зізні речі - расову рівність, генетичну повноцінність і цілі з якими приїжджають сюди емігранти. Азіати, кавказці, негри - такі ж самі повноцінні люди як і ми і тут нема жодних сумнівів. А от, цілі які вони переслідують приїжджаючи сюди в них дуже чіткі - максимально завоювати територію впливу, і насадити тут свої правила поведінки не рахуючись не зким і нічим. Просто Україна, ще на такому рівні як Європа, щоб сюди масово їхали емігранти, а так ви б побачили зовсім іншу картину

Щодо одруження з цими людьми, так уважно почитайти їхню релігії, поцікавтеся їхньою культурою(перед тим як робити такий важливий життєвий крок) поцікавтеся вже в тих, хто зробив такий крок, як життя в них склалося. Тоді у вас картинка зразу зійдеться і вам стане зразу все ясно якщо ви оперуєте логікою. До речі, кавказці практично не відають своїх доньок заміж за християн, і це теж частина їхнього впливу.

Тут, ще так гарно писали про Японію, а ви почитайте яка імміграційна політика цієї країни, вам ніколи в житті не стати японцем, якщо ви там не народилися від місцевої сім'ї. Тому Японія і є там де вона є, а ми як завжди в .....

І кінець кінців, міф великого плавильного котла "медлено но уверено" починаю тріщати. Країни які його запустили, вже це усвідомили і починають сильно шкодувати. Фергюсон, етнічні проблеми Франції і т.п. - невже ми, тут хочемо мати такі ж самі проблеми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав-почитав... Тема про міжрасові шлюби, а обговорюєте міграцію населення...

Наскільки я зрозумів ТС, то питання не в тому, що буде з Україною, коли сюди приїде мільйон неукраїнців (з циганами он все життя живемо і ще нічого страшного не сталося, правда... Україна не перетворилась на Румунію...), а в тому, що ви відчуєте і як сприймете те, коли ваш брат, приміром, захоче одружитись на негритянці, чи ваша сетра захоче вийти заміж за узбека...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- невже ми, тут хочемо мати такі ж самі проблеми?

добре, поставлю питання прямо, кожен же на себе повинен приміяти ситуацію, правда ? Тобто якщо ваша дитина буде зустрічатись з кольоровим, в них буде кохання й вони захочуть одружитись, ви, образно кажучи, *наступите на горло* власній дитині, ввіду того, що ви там вище понаписували ? Я правильно зрозумів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- невже ми, тут хочемо мати такі ж самі проблеми?

добре, поставлю питання прямо, кожен же на себе повинен приміяти ситуацію, правда ? Тобто якщо ваша дитина буде зустрічатись з кольоровим, в них буде кохання й вони захочуть одружитись, ви, образно кажучи, *наступите на горло* власній дитині, ввіду того, що ви там вище понаписували ? Я правильно зрозумів ?

Коли правильно виховуєш дітей на власному прикладі - вони будуть робити правильний вибір. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли правильно виховуєш дітей на власному прикладі - вони будуть робити правильний вибір. ;)

Вы путаете "правильно" и "по моим понятиям". Меня аж типает когда говорят "коли правильно виховуєш дітей" имея ввиду что собираются передавать свои предрассудки детям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Душа не має кольору шкіри і національності.

Іноді буває шкіра біла,а душа чорна.Так що треба на душу,перш за все, дивитись.

Ветер жизни иногда свиреп…

В целом жизнь, однако, хороша…

И не страшно, когда черный хлеб,

Страшно, когда черная душа…

Омар Хайям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щиро сподіваюсь, що наші діти не пересікатимутся по життю, ні під якими предлогами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чому в нас такі гарні дівчата?

тому що тут ОРДА іпала все що шевелиться...

а ті всі моно культури, подивіться на тих самих шведів, англічан, і так далі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страшно, що так багато людей живуть ненавистю - до інших рас (хоча всі народи утворилися внаслідок змішування рас), до іншої орієнтації, до інших релігійних чи політичних поглядів. Дехто з відписувачів щиро вважає, що його білий колір шкіри дає право називати когось чуркою, чурбаном і т.д., вважає себе вищим інших і кращим.

Нас Бог здавна створив РІЗНИМИ і не тільки за кольором шкіри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли правильно виховуєш дітей на власному прикладі - вони будуть робити правильний вибір.

ну-ну! Зазвичай, таких самовпевнених батьків в подальшому діти дууууу-у-у-уже дивують...

Нас Бог здавна створив РІЗНИМИ і не тільки за кольором шкіри.

НАС - різними, а басурманів - чорними ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...