Перейти до змісту

Для чого на потрібна міліція та самооборона?

ANANAS

Рекомендовані повідомлення

Тут в мене давно наболіло питання,для чого нам потрібна славнозвісна міліція і самооборона,так звана "ВЛАСТЬ"???

в мене ще зимою стався випадок,іду собі додому нікому не мішаю,і мене перестріває три здорових бугая,я то їх знаю но з ними навіть не здороваюсь,не то щоб щось говорити.

І тут вони мені кажуть є позвонити????я звісно сказав ще в мене лайф і нема,то давай лайф,я з переляку дав поговорити,той відійшов говорити,а два інших мене ніби відволікали,говорили з мною про Жизу,потім і другій відійшов,я за ними а той що взяв мобілку каже,молби дав свому другу щоб той мені віддав,і з канцами,я не хотів зариватись пішов додому,бо не хочу бути калікою.

Я на другий день пішов в міліцію,розказав ситуацію,а вони питають що за мобілка і чи є коробка,я кужу що це іпхон3джс і без коробкі бо купляв з рук,на що вони сказали вот того нема свідків нема ітд,а я кажу що я знаю хто це,а вони сам рішай!

я забив на це і ладно

Ще не давно в мого знайомого так само і ті самі вкрали телефон,а міліція нічого не може зробити

То для чого нам така?????

бо вже наболіло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мораль така : нефіг бухим шуміти в 3 години ночі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мораль така : нефіг бухим шуміти в 3 години ночі.

я не був бухий,вони мобілу не можуть знайти,а тут давай на мене налітати бо я рецидівіст

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То для чого нам така "Власть засрана?????

ст. 109 ч.2 КК - умисна угода двох або більшої кількості осіб про спільні насильниць­кі дії, спрямовані на зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади; ч. 3 публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади

Кваліфікуючі ознаки передбачених в ч. 2 ст. 109 КК дій (ч. 3 ст. 109):

– здійснення їх із використанням засобів масової інформації (наприклад, по телебаченню, у радіопрограмі, в газеті, Інтернеті тощо).

Ща Самооборона знову приїде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То для чого нам така "Власть засрана?????

ст. 109 ч.2 КК - умисна угода двох або більшої кількості осіб про спільні насильниць­кі дії, спрямовані на зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади; ч. 3 публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади

Кваліфікуючі ознаки передбачених в ч. 2 ст. 109 КК дій (ч. 3 ст. 109):

– здійснення їх із використанням засобів масової інформації (наприклад, по телебаченню, у радіопрограмі, в газеті, Інтернеті тощо).

Ща Самооборона знову приїде

Всмислі знову приїде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба завжд надіятсь тільки на себе. Що трапилось тільки на користь, щоб щось змінити в житті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба завжд надіятсь тільки на себе. Що трапилось тільки на користь, щоб щось змінити в житті.

або ставати супергероемpost-13842-0-79574700-1432881617_thumb.j
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всмислі знову приїде?

буде наводити конституційний лад і подавляти сепаратистські настрої

один з самооборони каже своїм щоб війшли,той мене і живіт вдарив і сказав що ще раз і біда буде
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не хотів зариватись пішов додому,бо не хочу бути калікою.

Ну а що буде коли зброю узаконять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всмислі знову приїде?

буде наводити конституційний лад і подавляти сепаратистські настрої

один з самооборони каже своїм щоб війшли,той мене і живіт вдарив і сказав що ще раз і біда буде

я не сепаратист,просто хочу взнати чому міліція не змогла знайти мій телефон,я просто хочу захисту від держиви

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"я кужу що це іпхон3джс і без коробкі бо купляв з рук"

сприяєш продажам краденого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він був не крадений,просто без коробкі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він був не крадений,просто без коробкі

а звідки така впевненість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самообороні ви не зобов'язані відкривати двері, коли вони до вас приходять розбиратись раджу завжди дзвонити в 102 в викликати нормальний наряд міліції, а з даними "блюстітелями порядку" діло взагалі не мати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так теє, тс теж в когось взяв подзвонити - а це вже не крадіжка, точно-точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самообороні ви не зобов'язані відкривати двері, коли вони до вас приходять розбиратись раджу завжди дзвонити в 102 в викликати нормальний наряд міліції, а з даними "блюстітелями порядку" діло взагалі не мати

сорока на хвості принесла шо однієї тихої ночі пацики з Ківерцівського р-ну в Луцьку знімали колеса з машин. Самооборона повязала. Міліція відпустила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане ANANAS ви кажете міліція погана і самооборона теж. Не сперечаюсь, якимось чином це є так. Але скажіть чому саме з вами таке трапляється, і з такими як ви? Можливо це у вас справа?! Я розумію, наболіло і т.п. Щоб уникнути таких ситуацій почніть мінятись, перемініть щось у собі. Не звязуйтесь з такими ''бугаями'', відфільтруйте друзів. Перестаньте дебоширити по ночам, у людей діти сплять. І такого можливо з вами траплятись не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сорока на хвості принесла шо однієї тихої ночі пацики з Ківерцівського р-ну в Луцьку знімали колеса з машин. Самооборона повязала. Міліція відпустила.

а я що кажу що самооборона погана?

просто як на мене повинна працювати міліція, а не люди "в штацькому"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за те зловила це добре,ну щоб силою втихомирювати одну людину,то ви вже вибачте мене,я і словами поняв ще не надо шуміти

в порт сіті та сама ситуація,в одному магазині вкрали на 2000грн,приїхала міліція приїхав батько злодія,заплптив охороні міліції в власнику магаза і все дєло в шляпі

Пане ANANAS ви кажете міліція погана і самооборона теж. Не сперечаюсь, якимось чином це є так. Але скажіть чому саме з вами таке трапляється, і з такими як ви? Можливо це у вас справа?! Я розумію, наболіло і т.п. Щоб уникнути таких ситуацій почніть мінятись, перемініть щось у собі. Не звязуйтесь з такими ''бугаями'', відфільтруйте друзів. Перестаньте дебоширити по ночам, у людей діти сплять. І такого можливо з вами траплятись не буде.

в мене всього навсього 2 друга,я це давно поняв що не нада з такими водитись,но вони мене перестріли,і я один раз так шумів і зрозумів що більше не потрібно так робити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Помилки правозахисних органів присутні в будь-якій країні. Незалежно від рівня коррупції і економічного розвитку.

Незважаючи на правильне, в цілому, застосування право­вих норм, правоохоронні органи та інші суб'єкти цієї діяль­ності допускають помилки. Помилки являють собою резуль­тат неправильних дій, які не досягають поставлених цілей. Вони пов'язані з неточністю дій, неадекватністю мислення і виражаються в порушенні норм права.

Як на мене самооборона потрібна. А ось ментам треба підняти з/п і зробити глибоку реформу з люстрацією. В ідеалі шлях поліцейського має бути таким: самооборона, поліцейске училище, кар"єра в поліції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас держава не піклується громадянами, немає ні захисту, ні "безкоштовного" лікування, а соц.допомоги і пенсії це взагалі знущання. Про що говорити В країні гнила система. Механізм такий ніхто непереламає. Люди все життя платять податки а в замін нічого немають. Наша держава це як паразит, тільки бере і нічього (ну майже нічього) не дає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас держава не піклується громадянами, немає ні захисту, ні "безкоштовного" лікування, а соц.допомоги і пенсії це взагалі знущання. Про що говорити В країні гнила система. Механізм такий ніхто непереламає. Люди все життя платять податки а в замін нічого немають. Наша держава це як паразит, тільки бере і нічього (ну майже нічього) не дає.

тут я згідний і це сумно

то можливо якщо самооборона не така погана,то я покажу хто вкрав телефона і робить безпредел в мене в дворі,і це не тількі в мене вони вкрали телефон чи щось ще

Ну так теє, тс теж в когось взяв подзвонити - а це вже не крадіжка, точно-точно.

як би я теж взяв позвонити,то я би тут не писав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото чи контакти пацанчіків в студію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самооборона також не може перевищувати свої повноваження (при свідках принаймі), тому що хлопців потім розумний юрист прижме до стінки. Здається наявність з ними міліціонера обо'вязкова (точно не знаю).

Тобі краще зібрати пару бугаїв і вибити свій телефон, або заплатити декільком бійцям пару грн. за таку послугу. Тому що міліція тобі не допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви звертались до самооборони напряму, заяву якусь писали їм, чи просили. Претензії до міліції ще зрозумілі, а от до самооборони виглядають, якось дивно.

з.і.

Тут у мого друга біля під'їзду практично ідеальна чистота, а у мене брудно. У друга, якийсь старший дядечко замітає, збирає сміття, лагодить усе. А за срач біля мого дому , я думаю пожаліюсь тут на форумі на комунальні служби і на того чоловіка чому він такий сякий не прибирає і у мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...