Перейти до змісту

Відключили гарячу воду на невизначений термін / Як не дати дармоїдам комунальникам на собі нагрітись

AndreViktorovi4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

по пр.Соборності 16 включив гарячий кран, а там холодненька тече !( чекав десь 5 хв.)... Лічильник рахує мою гарячу воду 43 грн за куб, а мені хоч ржи хоч плач)))

А чо, нормальна тєма для Луцьктепла. Я сам час від часу пробую чи часом не побіжить замість холодної хоча б тепла. Пару сотень, а може й тисяч чоловік так само зроблять і вже є немаленький зиск, бо заплатимо-то по лічильнику, як за гарячу.

• Відповідей 422
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Соборності, 30 - води гарячої немає... В ніч така холодіна, що вчора дитина заплакала... Сьогодні на ніч згуртувалися в одній кімнаті з нагрівачем. О 4 ранку подивилися на термометр на вулиці - мінус 6.

Опубліковано

в тому то і справа

тому виникло цілком логічне запитання: навіщо,маючи бойдер, перемикатись на воду централізованого нагріву?

як важко..

Опубліковано

Головна проблема в нас не від боргів навіть - основна маса населення справно платить, а від МОНОПОЛІЇ "Луцьктепла"! Якби були приватні підприємства невеликі, які забезпечували б теплом частину кварталу наприклад, або взагалі окремо взятий будинок чи двір (3-4-5 будинків) мав свою котельню, НЕЗАЛЕЖНУ від збиткового (бо красти треба менше) пережитку совка під назвою "Луцьктепло" - ніяких проблем з опаленнням і гарячою водою не було б! І труби не рвалися б при подачі води - бо їх міняли б ВЧАСНО, а не по факту аварії. Плюс РЕАЛЬНА економія палива - тепло на вулиці - виключили, похолоднішало - додали температури. Фірма ЗАЦІКАВЛЕНА надати якісні послуги, при тому з максимальною економією, щоб мати дохід, "Луцьктеплу" - по барабану - ну і що, що там хтось обурюється, що немає тепла/гарячої води, чи вікна відкриває, бо на вулиці +20, а батарея розжарена, так треба, і крапка! Те ж і з індивідуальним опаленням в нас - тупо не дають дозволів на перехід на нього - бо то ж цілий капець на їх думку, перероблювати всю систему труб треба в квартирах, яка в нас доречі і так зроблена так, що лічильник тепла (вартість якого і так ШТУЧНО завищується "щоб не купували") туди фіг поставиш один на квартиру. Плюс в кожному під'їзді знайдеться хоч один розумник, який скаже - "а нафіга мені індивідуальне, як є централізоване". А реально - індивідуальне опалення, чи хоча б відхід від монополіста на користь дрібніших теплопостачальників - ЄДИНИЙ шлях до СПРАВЖНЬОЇ економії як енергоносіїв, так і коштів в населення. Хто ж дасть кочегарити "на повну" (або свого котла палити на всі 100), знаючи, що сам же на гроші "попаде"? Плюс лічильники на гарячу воду, де вона є і тепло ПОКВАРТИРНО плюс УТЕПЛЕННЯ приміщень (встановлення "енергозберігаючих" вікон) має бути ОБОВ'ЯЗКОВИМ! А то платити виходить за сусіда, в якого кругом "сифонить", або за прорив труби в підвалі має весь будинок/сусіди "пофігіста"? Туди ж і плач Ярославни уряду про "ойойой, нам не хватає електрики". В Європі з 2009, та навіть в Росії з 2012!!!! року ЗАБОРОНЕНЕ виробництво і використання ЛАМП РОЗЖАРЕННЯ! Тільки енергозберігаючі. Нам - не треба, от і купують люди "просту дешеву лампочку", і палять "100-ватку", там де можна обійтися 15-20, бо ТАК ЗВИКЛИ. Тільки забули, що світлодіодка чи проста зберігайка в РАЗИ довше служить. так, коштує дорожче, але краще РАЗ В ПРИМУСОВОМУ ПОРЯДКУ освітлити вулиці, підїзди, всі місця типу вокзалів, шкіл, лікарень, університетів, держустанов світлодіодками, нехай навіть витративши на те значні кошти, і СПОЖИВАТИ 20% і менше від того, що споживається лампами розжарення! Так, в багатьох, в основному по селам ще є ЗАПАСИ старих лампочок, і в відповідальних за освітлення вулиць - теж (там простіше - вилучення і утилізація), і не всі то виконувати зразу кинуться, але ефект буде, хоча б від вулиць, держустанов, лікарень, закладів освіти. Тільки закупку того всього проводити не "навідчепись" за критерієм "саме дешеве, бакс за кучку", а поставити раз ЯКІСНЕ і відносно недороге, яке не буде з ладу виходити раз в тиждень. Так само і обігрівачі різні - є ж давно енергоощадні, які не смалять кіловатами, але продовжують користуватися старими, "бо воно ж працює", спалюючи зайву електрику "в повітря".

Опубліковано

НА ВОЛИНІ МОЖУТЬ ПРИЗУПИНИТИ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН

http://www.volynnews.com/news/authority/na-volyni-mozhut-pryzupynyty-opaliuvalnyy-sezon/

Сьогодні на засіданні не встигли поговорити про можливе відключення опалення, а у нас в квартирі батареї уже холодні!!! Нагрілися)))

• 4 місяця потому...
Опубліковано
4 minutes ago, Itzamna said:

На Гпз (принаймі в мене в будинку) нема гарячої води. Хто шо знає ?

:)

1 hour ago, Ukrainec said:

Слава Богу хоч гарячу воду вимкнули на ДПЗ в будинках з найбільшою заборгованісттю! :) 

Опубліковано

Минулого місяця перейшов з бойлера на трубопровід, щоб витарачати "даровані" субсидійні куби.  

Уявіть собі, що відсьогодні мої домашні радіють, що тепер знову не треба буде планувати чергу в душ до 22:00.! :P

Опубліковано
15 minutes ago, Ukrainec said:

Минулого місяця перейшов з бойлера на трубопровід, щоб витарачати "даровані" субсидійні куби.  Уявіть собі, що мої домашні радіють, що тепер знову не треба буде планувати чергу в душ до 22:00.! :P

Тобі так швидко субсидію дали? Подавав доки в січні і вже маєш?

Опубліковано

Так. Сам дивуюсь?! Оплатив за січень по повній, ще до 10го числа, а ось сьогодні зайшов на луцькомунал, бачу є субсидія! Думав вже за лютий? Але ні, таки за січень.

Опубліковано
11 час назад, Ukrainec сказал:

Минулого місяця перейшов з бойлера на трубопровід, щоб витарачати "даровані" субсидійні куби.  

Уявіть собі, що відсьогодні мої домашні радіють, що тепер знову не треба буде планувати чергу в душ до 22:00.! :P

На кілька днів вирішили дати перепочинок бойлеру і митись з гарячої труби. Вранці більш-меньш тепла вода починає йти десь о сьомій.Я встаю близько п'ятої ранку. А щоб пішла гарячіша(навіть не гаряча),потрібно спускати воду хвилин 10.А лічильник то крутить.Вимикають гарячу о десятій,напору майже нема.

Опубліковано

у нас в будинку (Соборності, непарна сторона) вже 3-й день немає гарячої води,  диспетчер Луцьктепло каже бойлерна залишилась без струму, чи відключили за борги  чи поломка не знає , коли відновлять не знає, або знає і не каже,  отака-от вичерпна інформація(

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Причина цього, за словами міського голови, в тому, що протягом багатьох років держава жодного разу у повному обсязі не повертала підприємствам теплоенергетики компенсації за різницю у тарифах. Тож борги накопичилися. Луцьк станом на 1 січня 2016 року мав заборгованість перед НАК “Нафтогазом України” за попередні роки 71 мільйон гривень.

azarov_28008090_orig_.jpeg

Опубліковано

Просто капець, знову прийшов час закалятись :) хто не встиг того року зможе цього :)

Я як валянок, думаю вчора а прийму я холодний душик для разнообразія, от тобі і маєш з ранку тільки холодна водичка

Опубліковано

"Дебіли, бл*дь" ©Лавров. 
З кожним таким відключенням зменшується кількість потенційних клієнтів Луцьктепла і збільшується у Волиньобленерго.

Опубліковано

Чомусь навіть і не дивно , я ще так вчора в вечері кажу чоловікові, що опалення відключили , то скоро гарячої води не стане , як в воду дивилась :D   Слава Бойлеру !!!

Опубліковано
13 минуты назад, nickel сказал:

Смерть Волиньгазу!!!

Ой, Волиньгаз не дуже то і пострадає. Зараз примінить коефіцієнт, за те що  лишню кастрюлю води нагріла , а те що бойлер воду гріє , його не гребе .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...