Перейти до змісту

Відключили гарячу воду на невизначений термін / Як не дати дармоїдам комунальникам на собі нагрітись

AndreViktorovi4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
42 минуты назад, Electronshik сказал:

@Maniko Як би був, то вже б я кось знайшов би грошики на тепло :)

Просто прийшов сьогодні у центральний басейн, і така печалька :(

Через пару днів запустять басейн в ЛНТУ, який півтора року не працював. За цей час побудували нову котельню на тверде паливо і зробили косметичний ремонт. До літніх канікул вартість абонементів не поміняється: 8 занять - 160 грн, 12 занять - 240 грн.

• Відповідей 422
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Мені годину назад віддали за 1050, той що зараз по хотлайну 2100-2300. 

контактами не поділитесь?

Опубліковано
12 часа назад, nickel сказал:

Поставте лічильник і не партеся. Знайомий також з мене сміявся, коли я на одну газову плиту ставив собі лічильник ще й за власні кошти ще при Фьодоровичу. Цікаво було б тепер його думку почути. 

Ага, заява на встановлення написана в грудні, лічильника нема досі. Квартира з тіпа центральною "гарячою" водою, без колонки. 

Опубліковано
16 минут назад, Vadimm сказал:

Ага, заява на встановлення написана в грудні, лічильника нема досі. Квартира з тіпа центральною "гарячою" водою, без колонки. 

За чим/ким затримка?

Опубліковано
4 minutes ago, Vadimm said:

В рамках безкоштовної програми, затримка за "Волиньгазом".

Халявщик, ти, Льоня Голубков :) 

Цікаво, чи вони вже всі хрущі з Г/К облаштували лічильниками, по плану напевно мали до 1 січня.

Опубліковано
14 минуты назад, Vadimm сказал:

В рамках безкоштовної програми, затримка за "Волиньгазом".

Раніше безкоштовно ставили лише тим у кого дві точки споживання газу. Хіба зараз не так?

Опубліковано
11 minutes ago, nickel said:

Раніше безкоштовно ставили лише тим у кого дві точки споживання газу. Хіба зараз не так?

Тим мали вже всім встановити

КОМУ І КОЛИ ЛІЧИЛЬНИКИ ВСТАНОВЛЮЮТЬ БЕЗКОШТОВНО

Відповідно до ЗУ «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» від 16.06.2011 № 3533-VI,  лічильники мають бути встановлені залежно від газового обладнання, встановленого у споживачів, у такі строки:

- якщо встановлені газові плити та газові водонагрівачі - до 1 січня 2016;

- якщо газ використовується тільки для приготування їжі (газові плити) - до 1 січня 2018 року.

Для тих споживачів, які використовують природний газ для опалення, підігріву води та приготування їжі, установка безкоштовних лічильників проводилася до 1 січня 2012 року.

Опубліковано

Суто гіпотетично, якщо вони у всі хрущі поставили лічильники до 1 січня 2016, то після цієї дати повинні занятися тими, в кого тільки газова плитка. І в першу чергу тими, хто вже написав заяву. Принаймні про це запевняли в "Волиньгазі". 

Опубліковано
5 годин тому, Dream сказано:

імхо, мізерні. Хай йдуть в .... - я купую собі бойлера.

аналогічно, вже завтра йдемо купувати

Опубліковано
16 minutes ago, Vadimm said:

Суто гіпотетично, якщо вони у всі хрущі поставили лічильники до 1 січня 2016, то після цієї дати повинні занятися тими, в кого тільки газова плитка. І в першу чергу тими, хто вже написав заяву. Принаймні про це запевняли в "Волиньгазі". 

А калькуляції не знаєш, шо по чьом, якщо за гроші станом на грудень?

Опубліковано

Щодо газових лічильників.
1. Роботи по встановленню десь до 2 тисяч грн обійдуться.
2. Зараз у Волиньгазі черга заявок на встановлення безкоштовних лічильників десь біля 2000 адрес по Луцьку.

Опубліковано
10 годин тому, yu2007 сказано:

Нє, ну олігархів на борді вистачає, я не раз про це писав.

Тут не в грошах справа, а в практичності. В мене типовий панельний туалет 1,15м*0,8м. Бочка діаметром 45см з трудом уявляється там. Тому я поки зупинився на моделі бойлера квадратного перерізу 342*342мм і висотою 950мм. І ще одне - вибраний бойлер прекрасно вішається на стіну між туалетом і спальнею (3кімнатна панелька), бо стіна туалету за бачком тонка (в ній проходять вентиляційні канали), а згідно інструкції по встановленню довжина шурупів, що будуть тримати бойлер, мають бути від 6 до 10 см, залежно від моделі - якось не хочеться щоб вся конструкція наіпнулась. :)

Опубліковано
7 хвилин тому, Alexgv сказано:

А стіна між туалетом і ванною не підходить?

Це панельний будинок. Стіни там тонюсінькі. Між туалетом і ванною тонша, певно, вдвічі, ніж між туалетом і спальнею.

Опубліковано
1 хвилина тому, Alexgv сказано:

Ну є ще бойлери які просто ставляться на підлогу а трубки зверху підключаються

:blink: Хіба що у власному будинку, і мінімум від 150л.

Опубліковано
21 хвилин тому, Alexgv сказано:

А стіна між туалетом і ванною не підходить?

12 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Це панельний будинок. Стіни там тонюсінькі. Між туалетом і ванною тонша, певно, вдвічі, ніж між туалетом і спальнею.

між туалетом і ванною кажись 7 см простінок (між туалетом і спальнею - 12 см), але якщо вішати на неї то для "клієнта" туалета буде помєха слєва. Нагадаю - ширина санвузла 80см.

Опубліковано
9 хвилин тому, Dream сказано:

ширина санвузла 80см.

1) варіант "Бойлер у ванній" розглядався?

2) Бойлер горизонтальний?

Опубліковано

Я трохи пізно за бойлер подумав, коли вже ремонт в туалеті закінчив, а в ванній закінчував. Щоб не псувати красоту, поставив в кухні під мийкою, буквально декілька сантиметрів не вистачало, щоб туди 30-літрового втулити, тому прийшлося на 15 л ставити. Зате тепер економія сумашедша - під душом пів години не постоїш, гаряча вода закінчується, ледве вистачає ополоснутися. Але й плюси є - всього через 20 хвилин знову можна душ приймати. Двоє дорослих і ще пів чоловічка минулий рік перебились нормально і в цьому не пропадемо.

п.с. Дрім, це я тобі писав. Може тобі такий варіант підійде. 

Опубліковано
37 хвилин тому, Zheny@ сказано:

1) варіант "Бойлер у ванній" розглядався?

вапщє нє. підвід води йде з туалету і вся розводка ВЖЕ зроблена. :) Лишилось тільки двума кусками металопласту приєднати бойлер.

37 хвилин тому, Zheny@ сказано:

2) Бойлер горизонтальний?

Вертикальний планується: 950*342*355 (ВхШхГ)

Опубліковано
14 часа назад, Electronshik сказал:

@Maniko Як би був, то вже б я кось знайшов би грошики на тепло :)

Просто прийшов сьогодні у центральний басейн, і така печалька :(

Тоже сегодня приехал и обалдел,говорили вроди порешают что то.Но дело в том , что там же и тренируются , возможно будущие олимпийские чемпионы , мастера спорта им то чо теперь делать)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...