Перейти до змісту

Цікавить хто робив собі свердловину


vagus

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт! Цікавить таке питання хто робив собі свердловну в межах міста? Найшов майстрів вони пропонують свої послуги за 4500грн!+витратні матеріали! Але питання полягає у слідуючому! Якість води???! Вони сказали що може бути забагато заліза! І бють вони на метрів 40! Але батько мені підкінув інфу що в Лищах комусь теж робили цю справу спочатку одні майстри! то теж була вода не для пиття! То потім вони наймали когось іншого з Ковеля то ті зробили глубину більшу десь за 60метрів то вода була супер! Кажуть що хороша вода знаходиться десь мінімум від 60м-до 100 як де! можливо просто не у всіх майстрів є тех. можливості бурити дальше ніж 40м! Мав хтось з цим справу? Може порадить відповідних майстрів! які ще можуть бути так сказати підводні камні! Всім дякую хто відгукнеться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

можете передзвонити мені я спробую знайти майстрів, оскільки є декілька майстрів які в нас купують матеріали. А взагалі потрібно щоб вода була придатною для пиття, потрібно пробурити шар крейди, а от в одному місці вона лежить на 30 метрів, в іншому на 40, а буває й 80м, тому спеціалісти які постійно бурять повинні знати в якому регіоні яку глибину бурити.

тел. 0952875410

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю Ковельські майстри бурять дуже якісно і свердловини з трубою 50мм якраз для гідрофора, робили мені уже років 5 тому і все супер, пробили крейду на 45м і вода підходить десь 4 м до верху лишається, для гідрофора в ямі 1м само те що треба. Їх зараз по області їздить і робить кілька бригад від одного власника, все що треба для буріння від замовника вода до 1тони в бочці або колонка від сусіда, 2 відра цементу, електрика 220вольт але й мають з собою генератор тому роблять і без електрики, тривалість 3-4 години залежно від грунту й глибини залягання крейди, завжди воду бють з підкрейдяного горизонту. трубу з пластику водопровідного мають власну. Сам особисто радив цих майстрів уже мабуть людям більше 20 і жоден ще не скаржився і всі також їх радили своїм знайомим. Тому і вам раджу, колонка буде якісною, швидко і дешевше в рази від того що ви написали. Другу робили на участок колонку місяць назад то черга була 5 днів. Потрібно дзвонити і про все домовлятись. тел додаю

097-186-05-26
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку вам потрібно взнати на якій гллубині вода(заглянути сосіду в колодязь якщо є)якщо більше 9 м то труба 50 мм яку тут радили, вибачте до сраки.А ті фахівці що свердлять 50 мм не завжди свердлять 120мм.І ще не завжди чім глибше тім кращче.Особисто знаю людей у которих в колодязі на 15 м вода норм а в скважине 100м на металлом здавати можно и смердить ужас.В мене скважина 22м здавав на аналіз немного забагато нітратів и кальцію а все решта в нормі.хто ні пробует воду всім подобается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колодязів поблизу не має! Р-н Вишків! до річки Стир десь метрів 25-30м! х.з яка там вода може бути!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо більше 9 м то труба 50 мм яку тут радили, вибачте до сраки.

а я впевнений що такі поради до сраки, ви рівняєте колодязь з свердловиною не знаючи елементарного, колодязь це поверхневі стічні води а вода з підкрейдяної свердловини має тиск і рівень підходу її до поверхні можна визначити пробуривши свердловину.

Особисто знаю людей у которих в колодязі на 15 м вода норм а в скважине 100м на металлом здавати можно и смердить ужас.В мене скважина 22м здавав на аналіз немного забагато нітратів и кальцію

на рахунок заліза то що тут можна вдіяти, робіть аналіз води і ставте відповідні фільтри інших рішень нема, нічого не вдієш такі особливості залягання порід, селище Дубище Рожищенського району наприклад свердловина артезіанська і вода з залізом, і там хоч сто таких пробури всеодно залізо буде, стоїть станція оббеззалізнення і нічого страшного, живуть люди бо вода потрібна завжди.

Колодязів поблизу не має! Р-н Вишків! до річки Стир десь метрів 25-30м! х.з яка там вода може бути!

Замовляйте свердловину в ковельських майстрів і не слухайте подібних радників як " andyone", вони займаються колонками давно і на професійній основі, зроблять вам в рази дешевше, надійніше, простіше і швидше. якщо вам інший хтось робитиме там колонку то вода буде такою ж самою а заплатите більше й надійність буде під сумнівом через стиковану обсадну трубу. ну а те що кальцію чи заліза може бути більше норми то нічого не вдієш, фільтри в допомогу. порозпитуйте в сусідів, впевнений ковельські на вишкові вже не одній людині робили колонки. ну а якщо до Стиру так близько то й води для буріння вони вам самі накачають насосом з річки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо робити свердловину 30 і більше метрів то під трубу 50 дуже важко знайти глибинний насос який потрібен для подачі води до накопичувача, по друге вони дуже дорогі, у нас на дачах зазвичай б'ють під трубу 100мм. Собі робив аналогічно, дирку пробурити це не важко, важче правильно обладнати продути прокачати скважину і за 4-ри години як правило такі речі не робляться. У мене також перші 3роки вода була відмінна, але потім хтось криво по сусідству пробурив і пішло загрязнення підземного слою із поверхневих вод, як результат стави систему очищення, а це вже 1 - 1,5 тис. у.о. Найкращий варіант, якщо є можливість заїзду це бурити буровою машиною, електроустановка немає такої приті і при попаданні на камінь (в крейді це звичайні явища) мудохання на 4-ри дні щоби його пройти а потім ще туди трубу пропхати проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vikvik Mawr,Яких 30 метрів, що ви плетете, повторююсь для бронебійних, свердловина 50мм глибина 45м, вода підходить до поверхні за 4 м., який глубінний насос??? Якісь мудохання, прить, що ви плетете, ви бачили як ці хлопці працюють? от вище є тел. дзвоніть, питайтесь, замовляйте, приїдуть пробурять все побачите тоді й будете розказувати подібні анекдоти. Повторюсь знаю особисто більше 20 людей що зробили такі колонки(і в мене теж така) і ще жоден не поскаржився і всі вони будуть сміятись з нісенітниць що ви понаписували.

Нікого нічому не заставляю, є тел, дзвоніть запитуйте, консультуйтесь, замовляйте й користуйтесь і все самі побачите, порівняєте всі нюанси а тоді й будете розказувати що краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно набирав цього майстра! Сказав що за якість води жоден майстер гарантувати не може! Тому що підводні джерела йдуть як артерії в людини! Як повезе і як попадеш! А взагалі що якщо хочеш 100% хорошу воду то треба кожну глибину на якій лежать ці джерела возити на хім.аналіз Тобто вони пробили наприклад 30м появилась вода і відразу перти на аналіз! Якщо ге то до наступного пласта і так поки не отримаєш бажаний результат! Це тіпа в ідіалі так мало б бути!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мого кума у Струмівці до води 10 м.Пробурили ему скважину 50 кой , вікопав приямок на 3м щоб ближче до води було щоб гідрофор міг воду витягувати. За кілька років так натрахался с цими гидрофорами, змінив кілько штук, в итоге пересверлив свердловину під 120ту трубу вкинув туда водолей и забув про все . На рахунок рівня води - коли сверлив скважину в себе дивився рівень води в одного сосіда в колодязі та в другого в скважині рівень одинаковий 13 м та же сітуация в кума в Струмівці та в Хорлупах шо в колодці шо в свердловині рівень води + - одинаковий і це воно на практиц, а що там в теоріі у "Dieselsmart"не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо там густозаселений масив і набурено свердловин, то вода вже якісною не буде - бо вже все давно перемішане, так що можливо марно будете переплачувати за глибину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Короче буду за днів 10 робити! зроблю відпишу звіт! П.С. по ціні ковельський запропонував значно дешевше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andyone,хай кум купить якісний гідрофор і відразу перестане трахатись з китайським барахлом.

vagus,а ковельські обсадну трубу свою надають, чи ви купуєте, і яка саме зараз ціна. яка черга і за скільки часу роблять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart, будь-який поверхневий насос може працювати лише до певної глибини зазвичай не більше 6-8м, і якщо відстань до води велика то нічого качати вже не буде, тоді тільки глибинний насос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все разом 6тис.грн! Черга днві 5!

Це вам ковельські таку ціну сказали? бо другу вони робили місяць назад за 2тис грн все разом. Зараз навіть ями ще не викопав, на заливку воду качав гідрофом зверху, до води 5м, обсадної 35м, до стиру 200м і вниз з пагорба ще з 20м буде, вода добра пити можна.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робив того літа, хлопці приїхали із своїми трубами пробурили до першого дперела потім другого, потім вроді і до третього,точно не памятаю,

Труба 120, насос взяв польський з запасом в добрих знайомих разом із трубою до нього і всіма зєднаннями і мелочами, тоді відвалив вроді до 2700 + робота і матеріали для скважени десь 3500 вроді

Так вода із залізом як і у всіх, роботою задоволений на всі 100%

Зараз думаю ще зробити невелику систему відстоювання даби фільтр не ставити на залізо

Для того щоб визначитись що вам потрібно подзвоніть 4-5 хлопцям які бурять 120 і поговоріть, вони вам розтолкують

І да оці 6к це вже із їхніми коплектуючим: насосом і мелочовкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повторюсь знаю особисто більше 20 людей

Ви знаєте людей але я особисто робив і розповідаю реальні речі, а не плету.....

вода сама не підійде на 4 метри це поверхневі води, воду із глибини потрібно качати і подавати до будинку насосом, причому 10м подачі рівне тиску в 1атмосферу, тому виходячи із цього слід вибирати насос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повторюсь знаю особисто більше 20 людей

Ви знаєте людей але я особисто робив і розповідаю реальні речі, а не плету.....

вода сама не підійде на 4 метри це поверхневі води, воду із глибини потрібно качати і подавати до будинку насосом, причому 10м подачі рівне тиску в 1атмосферу, тому виходячи із цього слід вибирати насос.

Вода таки підходить на 4-ри метри , але залежить від місцевості. У мене вода на 6м, але яма 3м. Тобто треба качати з 3-ох і труба 120 непотрібна.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникло питання.

Труба обсадна потрібна на всю глибину скважини чи тільки якусь її частину??

Бо якщо скважина 70 метрів і стільки ж труби по 200 грн + робота то серйозна сума виходить))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я особисто робив

щось не те мабуть ви робили, порозпитуйте геологів що куди і як підходять грунтові води і що таке водяні горизонти.

я знаю людей і користуюсь такою колонкою уже давно, а ви мене переконуєте що я повітря качаю, удачі в переконаннях інших.

Труба обсадна потрібна на всю глибину скважини чи тільки якусь її частину??

труба обсадна потрібна аж до самої крейди і вся справа в тому що на стиках з часом зявляються протічки і колонка замулюються, найкращий варіант це суцільна обсадна труба без стиків і колонка не замулюється.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

труба обсадна потрібна аж до самої крейди і вся справа в тому що на стиках з часом зявляються протічки і колонка замулюються, найкращий варіант це суцільна обсадна труба без стиків і колонка не замулюється.

А де ж таку трубу суцільну взяти на десятки метрів довжини??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де ж таку трубу суцільну взяти на десятки метрів довжини??

Є такі водопровідні труби в бухтах. Ковельські роблять з суцільної труби 50мм і в місці стику її з крейдою ще цементують відром цементу тому й виходить все надійно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...