jack74 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 06:40 Автор #401 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 06:40 Елтон Джон планує поговорити з Путіним про геїв Сер Елтон Джон і далі планує відвідати Росію, щоб обговорити з президентом Володимиром Путіним права геїв і лесбіянок, повідомив співак в інтерв'ю Бі-бі-сі."Щойно я знайду дату у своєму графіку, яка буде збігатися з його графіком, я поїду до Москви і зустрінуся з ним", - сказав він в інтерв'ю Радіо 4 ВВС.2013 року Володимир Путін підписав закон, що передбачає значні штрафи за "пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин" серед неповнолітніх. Правозахисні організації неодноразово критикували цей закон як дискримінаційний і такий, що провокує насильство відносно геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів.Російський президент неодноразово заперечував, що геї в Росії піддаються будь-якої дискримінації.У вересні Елтон Джон назвав ставлення Путіна до геїв упередженим, але зауважив, що сподівається переконати російського лідера під час особистої зустрічі. мож хоч хтось трахне того під..са
LSD Опубліковано 12 Листопада, 2015 в 12:21 #402 Опубліковано 12 Листопада, 2015 в 12:21 Бачте в нас в країні все таки ще не все втрачено: http://www.pravda.com.ua/news/2015/11/12/7088448/
jack74 Опубліковано 12 Листопада, 2015 в 12:52 Автор #403 Опубліковано 12 Листопада, 2015 в 12:52 воно то так, але в тих лібералів (має на увазі толірантну Європу) теж не відразу їм все дозволили... Отак потрошку вони й пролазять, бідні дискриміновані "наші"...
romaxa11 Опубліковано 20 Лютого, 2016 в 11:40 #404 Опубліковано 20 Лютого, 2016 в 11:40 Для початку, я одружений батько двох дітей. Тут собі трохи прикинув ці процеси і постарався описати: Проблему гомосексіалізму в контексті стосунків двох чоловіків чи двох жінок потрібно відразу винести за межі будь-якої релігії. Людинка, яка вибрала собі з усіх можливих шляхів розвитку пару класів музичної освіти і вивчення переказів древніх сказань, чи може вона претендувати на останню інстанцію у визначенні добра і зла? Якщо може, то проти неї свідчить давно відома фраза: чим більше я знаю, тим більше я розумію що нічого не знаю. Обмеження знань, життєвого досвіду, ще й низький інтелектуальний рівень роблять з даного персонажа унікального догматика з чітким розподілом на біле і чорне і повною відсутністю так званої "християнської любові". Якщо на якомусь етапі розвидку людства гомосексуалізм двох статей був і справді фізичним чи психічним збоченням, то зараз це наслідок жіночої емансипації, коли жінка хоче нівчому не поступатися чоловікові, а загалом намагається переважати його в соціальній значущості. Якщо жінка готова бути жінкою, бути підтримкою чоловіка, родити дітей, бути партнером - то такій жінці нічого в плані гомосексуалізму не загрожуватиме. Вона знайде свою протилежну половинку і все у них буде добре. Якщо ж жінка шукатиме чоловіка виключно щоб конкурувати з ним у всьому, то на неї чекають розчарування, зради і загалом розлучення. Знайти собі чоловіка їй не дано, тому погляди звертаються до представниць своєї статі. Якщо таких "жінок" багато в оточенні підлітків, то очевидно, що вони відлякують їх і ставлять для багатьох проблеми комунікації вище за можливість отримання сексу. Це майбутні геї. Оскільки людство впевнено йде до жіночої емансипації, класична модель стосунків чоловіка і жінки буде руйнуватись і гомосексуалізм буде набирати обертів. Але це вже буде не "медичний" гомосексуалізм, а соціальний, в якому особи протилежної статі є вже не партнерами, а конкурентами. До нас це також дійде і святці щось придумають "любовне", щоб отримувати налік і від цієї категорії, що в економічному плані буде вже більш успішнішою від традиційних сімей.
case_l Опубліковано 20 Лютого, 2016 в 12:05 #405 Опубліковано 20 Лютого, 2016 в 12:05 Цитувати Все смешалось - кони, люди...
Antiphase Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 23:34 #406 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 23:34 Бред, вибачте.
Такер Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 11:36 #407 Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 11:36 В 14.05.2015 at 20:49, MOTOROLLLA сказал: Не добре поступаєш, топістартер, не добре)) По-перше не збочИнці, а збочЕнці По-друге, тема - це шматок вирваний з контексту великоі важливоі теми толерантності. Тепер питання: чим ця тема краща за псевдоновини сусідньоі дружньоі краіни?) правильно все таки цигани, я про луцьких.
yucore Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 12:08 #408 Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 12:08 32 minutes ago, Такер said: правильно все таки цигани, я про луцьких. Ше один археолог
alexvvv Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 12:16 #409 Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 12:16 8 хвилин тому, yucore сказано: Ше один археолог це вписується в назву теми
Такер Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 12:23 #410 Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 12:23 4 минуты назад, yucore сказал: Ше один археолог що не зрозуміло. тут як в Україні, є є українці але трапляються і хохли. як в Росії, є москалі але попадаються адекватні росіяни, як в Німеччині, є німці, а є і....і так далі. Ромів я у нас в Луцьку не помічав. купа попрошайок, крадіїв і жуліків. знав парочку з "вищого" класу але і ті виявились аферюгами.
yucore Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 13:42 #411 Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 13:42 1 hour ago, Такер said: що не зрозуміло. тут як в Україні, є є українці але трапляються і хохли. як в Росії, є москалі але попадаються адекватні росіяни, як в Німеччині, є німці, а є і....і так далі. Ромів я у нас в Луцьку не помічав. купа попрошайок, крадіїв і жуліків. знав парочку з "вищого" класу але і ті виявились аферюгами. Та я вже бачу, кому що не зрозуміло *рукаліцо*
Saddy Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 14:09 #412 Опубліковано 21 Вересня, 2016 в 14:09 якщо толерантно, то слід говорити "люди з обмеженими можливостями"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.