Перейти до змісту

Мене побив водій...

Poison

Рекомендовані повідомлення

Станете простим гопніком,А потерпілий з заявою про зникнення певної суми грошей.Бо місце, та час, заздалегіть не вибереш,шось да вспливе,свідок, камера,регістратор...

Я написав як варто зробити і як кажуть мєнти. Кожен сам вибирає ким йому бути по життю.

Напевне всеж таки конфлікну ситуацію потрібно влагоджувати мирним шляхом,а не хвататись за підручні засоби(наголошую - якщо немає загрози життю та здоров'ю) І тим більше слухатись дурних порад.

То так, бо виходить що водієві, що зачепив велосипедиста доведеться здати назад і проїхатись ще раз по ньому, щоб його не окропили з балончика чи не пустили у спину кулеметну чергу. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

Напевне всеж таки конфлікну ситуацію потрібно влагоджувати мирним шляхом,а не хвататись за підручні засоби(наголошую - якщо немає загрози життю та здоров'ю) І тим більше слухатись дурних порад.

Не напевне, а точно. Але якщо вже пре на тебе як на Poisona, то вибору немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тоді нападник може перейти у клас жертви і наоборот. це моя особиста думка.

а я ось думаю, що вільний, та безконтрольний продаж таких засобів може призвести до їх використанні у вуличних пограбуваннях тими самими малолітніми пациками, які можуть вбити за пляшку горілки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є пропозиція

а давайте в цій темі обговорювати все ж ситуацію по темі

а для обговорення балончиків хтось створить окрему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, нех вас раз "мирно" відпиздять, без аргументів, так просто, повірте ви різко зміните свою думку ;) говорю як людина яка теж може відстояти в подібних ситуаціях "свою правоту" і не раз доводилося пасувати через "переваги" з боку опонетів: кількісні чи якраз "інструментальні"

Краще мати завжди напоготові додаткові "козирі" для різних ситуацій ніж пасувати і чекати коли тобі вломлять.

п.с.

А взагалі правило 3д як не краще підходить велосипедистам, хоча я б сам безбожно пиздив би тих велосипедистів які прорушують ПДР, а особливо тих що рухаються на червоний сигнал світлофора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер я розумію агресивну поведінку водія ,виявляється машина куплена буквально 3 місяці назад + доволі молодий вік ось вам і взривний коктель. На даний момент маю повну інформацію про водія ,пощо не вирішив що з нею робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Poison,

якщо зняли побої тоді можна компенсувати і витрати на стоматолога і моральну шкоду, якщо ж ні, тоді малоймовірно.

і окрім балончика варіантів, що робити нема, правда тоді можуть шукати вже велосипедиста)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, нех вас раз "мирно" відпиздять, без аргументів, так просто, повірте ви різко зміните свою думку ;) говорю як людина яка теж може відстояти в подібних ситуаціях "свою правоту" і не раз доводилося пасувати через "переваги" з боку опонетів: кількісні чи якраз "інструментальні"

Краще мати завжди напоготові додаткові "козирі" для різних ситуацій ніж пасувати і чекати коли тобі вломлять.

п.с.

А взагалі правило 3д як не краще підходить велосипедистам, хоча я б сам безбожно пиздив би тих велосипедистів які прорушують ПДР, а особливо тих що рухаються на червоний сигнал світлофора.

Якби шановний добре перечитав пост, то лишніх питань не виникало-б. Ключовим є - загрози життю та здоров'ю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний момент маю повну інформацію про водія ,пощо не вирішив що з нею робити.

І цікаво чим воно заробляє собі на хліб? Ким і де працює?

П.С. Побої зняв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер я розумію агресивну поведінку водія ,виявляється машина куплена буквально 3 місяці назад + доволі молодий вік ось вам і взривний коктель. На даний момент маю повну інформацію про водія ,пощо не вирішив що з нею робити.

Розкручувати справу, і ні в якому разі не вестись на жалість!

Нада легалізувати вогнепальну зброю. Нах ті балончики.

Воно то так, але в нашого люду нема культури поводження зі зброєю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкручувати справу, і ні в якому разі не вестись на жалість!

Або "продати послугу" із забирання заяви за мінімум 100 чи більше доларів. Я би на місці "байца" в першу чергу пропонував би гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди не знають граматики, не знають правил дорожного руху , не виконують їх і при тому ЩИРО ВВАЖАЮТЬ СЕБЕ ПРАВИМИ.

Дати таким зброю?

х

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо зняли побої тоді можна компенсувати і витрати на стоматолога і моральну шкоду, якщо ж ні...

Блефовать до последнего!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звонили з міліції просили не посилати участкового до байца ,тому що його село далеко від Луцька. :_12: Я напевно в цьому житті нічого не розумію невже немає дільничого в доволі великому селі щоб він сходив а не їхати з Луцька? Дав міліціянтам телефон бойца ,але цей жук вже телефон вимкнув ,відімо подався в бега. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не посилати участкового до байца

Тобто ти начальник участкового? :)

Да ну - є заява нехай працюють. Ми ж для того податки платимо, вірно? (захист прав і свобод громадян)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди не знають граматики, не знають правил дорожного руху , не виконують їх і при тому ЩИРО ВВАЖАЮТЬ СЕБЕ ПРАВИМИ.

Дати таким зброю?

х

То Ви би стріляли, доводячи свою правоту?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я найкраз схильний думати, що в нас є багато неадекватів, котрим довіряти зброю ніяк не можна.

Недавно взнав , що на весь Луцький рін є лише одна машина в міліції, приїзджає вона по виклику годин через 3-8.

Так що треба всім бути уважним, уважним і ще раз уважним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я найкраз схильний думати, що в нас є багато неадекватів, котрим довіряти зброю ніяк не можна.

Недавно взнав , що на весь Луцький рін є лише одна машина в міліції, приїзджає вона по виклику годин через 3-8.

Так що треба всім бути уважним, уважним і ще раз уважним.

То одна машина на Луцький район як нас беззбройних зможе захистити? Бо як правило злочинці озброєні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звонили з міліції просили не посилати участкового до байца ,тому що його село далеко від Луцька. :_12:

Хіби ти, як позивач, можеш посилати участкових, давати вказівки відділу карного розшуку і т.д. ? Якщо заяву написав, не забирай. Тобі мають дати відповідь на цю заяву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановна громадо як ви думаєте чи є сенс викладати дані на хулігана тут?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво чому жодного слова немає від керівництва Асоціації велосипедистів Луцька. з даної події спокійно можна створити прецедент і авторитетно заявити про себе. принцип "один за всіх - всі за одного" допоміг би згуртуватися велогромаді не тільки для захисту своїх членів, але й для вирішення більш глобальних речей.

а то Ursa травмували, Poison побили... нездорова тенденція.

p.s. цікаво було б побачити реакцію "забіяки" коли до його будинку/подвір*я приїхало б з 100 велосипедистів запитати як здоров*я і т.д. і співчутливо запитали б, які хулігани перевернули на дах такий чудовий автомобіль :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо іде слідство, то думаю поки не варто. Але цікаво було б знати скільки йому років і чим він займається і ким працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є. Бум бачити - бум тікати :) Або відбиватися ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.s. цікаво було б побачити реакцію "забіяки" коли до його будинку/подвір*я приїхало б з 100 велосипедистів запитати як здоров*я і т.д. і співчутливо запитали б, які хулігани перевернули на дах такий чудовий автомобіль :)

Поки іде слідство не можна. А там може і не треба буде.

є. Бум бачити - бум тікати :) Або відбиватися ..

Ланос темносиній АС4514ВМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...