Перейти до змісту

ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД ZIEMEN

AUDI

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В п"ятницю, 01.05.2015р.,приблизно біля 15.00 було вкрадено велосипед на вулиці Сенаторки Левчанівської, це район Старого ринку. Велосипед є шосейний та дуже дорогий(((. Будь ласка, хтось побачить чи буде володіти будь-якою інформацією про даний велосипед - повідомте - 050 150 88 45, 095 828 77 80, 098 759 08 37 . Винагорода гарантується.

post-26468-0-96773900-1430517732_thumb.j

post-26468-0-42689600-1430517734_thumb.j

post-26468-0-36548500-1430517735_thumb.j

post-26468-0-30229600-1430517736_thumb.j

post-26468-0-26905900-1430517737_thumb.j

post-26468-0-18839000-1430517738_thumb.j

Опубліковано

Розмістив в групі в вк повідомлення про велосипед,

Бажаю успіхів в пошуку, велосипед дісно вартісний.

Опубліковано

Розмістив в групі в вк повідомлення про велосипед,

Бажаю успіхів в пошуку, велосипед дісно вартісний.

дУЖЕ ДЯКУЮ!!

Опубліковано

Одного ушльобка, який серед білого дня намагався вкрасти вєл практично в присутності господаря таки догнали, я так зрозумів, що почались розборки, можливо тріснули пару разів, але йому вдалось вирватись і заскочити в автомобіль шевроле лачетті. Потім казали що цей автомобіль дуже часто колесив районами.

Опубліковано

Так на велі поїхали чи кинули в автівку? Якщо друге, що скоріше, може вона засвітилась, камер там достатньо

Опубліковано

Одного ушльобка, який серед білого дня намагався вкрасти вєл практично в присутності господаря таки догнали, я так зрозумів, що почались розборки, можливо тріснули пару разів, але йому вдалось вирватись і заскочити в автомобіль шевроле лачетті. Потім казали що цей автомобіль дуже часто колесив районами.

Вєл, лачетті, колесить...

Опубліковано

Вєл, лачетті, колесить...

ХАРОШ! Пойдут ребятки как ОПГ!!

Опубліковано

Велосипед є шосейний та дуже дорогий(((

Видать крадут уроды которые хорошо разбираеются в великах. Я вначале посмотрел на фотки и подумал ну что тут красть, обычный велик типа спортивного (не в обиду автору, просто не разбираюсь), а оказывается эти ребятки хорошо знают какой красть. Без ловли на живца ничего не будет парни, кооперируйтесь. Уже подумываю, а стоил ли покупать ребенку дорошгой велосипед :( так часто встречаю тут подобные темы.

Опубліковано

Свідки є, відеодоказ є, номера машини - є. Заяву в міськвідділ, паралельно звернутися до Самооборони - в них патрулі автомобільні теж є. Авто знайти-затримати, водія/власника - на Грибоєдова і "розкручувати"

Опубліковано

Свідки є, відеодоказ є, номера машини - є. Заяву в міськвідділ, паралельно звернутися до Самооборони - в них патрулі автомобільні теж є. Авто знайти-затримати, водія/власника - на Грибоєдова і "розкручувати"

Думаю з Самооборони буде більше толку, тим паче там є велосипедисти...

Опубліковано

Думаю з Самооборони буде більше толку, тим паче там є велосипедисти...

Без заяви в міськвідділ - нічого не буде. Навіть якщо вичислять і затримають - ще собі проблем наживуть. На якій підставі затримували?

Спочатку заява, а паралельно ще й в ДАІ запит, на підставі (цієї ж) заяви про скоєння злочину, про надання інформації про власника автомобіля.

Опубліковано

щоб почали щось розкручувати, треба "помазати". по номерах спробувати машину знайти, а далі по ситуації... головне ГРАМОТНО все робити, без гарячки. Мені здалося, чи до початку масового переселення зі Сходу спокійніше в Луцьку було(

Опубліковано

народ, відео з Києва

Що це Київ, це зрозуміло. Думаю, суть викладеного відео в тому, що є ще ЛЮДИ, яким не байдуже.
Опубліковано

Що це Київ, це зрозуміло. Думаю, суть викладеного відео в тому, що є ще ЛЮДИ, яким не байдуже.

судячи по обговоренню в темі, то не всі зрозуміли... )))

Опубліковано

. Мені здалося, чи до початку масового переселення зі Сходу спокійніше в Луцьку було(

Вам здалося

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...