Перейти до змісту

Контрреволюція. Починається?

swmarmalade

Чи вірите Ви, що через рік-два, а можливо і раніше, в Україні відбудеться контрреволюція?  

113 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шахтарі перекрили вулицю Грушевського

Частина шахтарів, які пікетували Верховну Раду, перейшла до будівлі Кабінету Міністрів України на вулиці Грушевського.

Шахтарі перекрили рух по вулиці Грушевського і стукають касками.

Будівлю Кабміну охороняють посилені наряди міліції.

"Заборгованості у нас не має. Нам платять вчасно. Але ми прийшли сюди, тому що ми сповідуємо єдність братства – кожен шахтар за шахтаря. Тут є люди зі Львівської, Донецької, Кіровоградської областей",— розповів протестуючий.

Він також зазначив, що держава не виділяє дотації на закупівлю засобів особистого захисту для шахтарів, а тому на шахтах є проблеми з дотриманням техніки безпеки.

Схоже в нашій країні назрівають цікаві події. І знову ж таки, як і рік назад, схоже їх мало хто помічає. Звичайно, можливо я помиляюся, можливо помиляюся дуже сильно. Але мені здається, що повстання шахтарів не дарма почалося саме зараз. Особливо якщо припустити, що всі ці події нагнітаються ззовні. Попереду куча першотрвневих вихідних, чергове 9-е травня ... Отже. чекаємо ...

Опубліковано

Щоб провести контрреволюцію треба спочатку оформити революцію, тобіш повну зміну ладу і системи

я щось пропустив в новій історії України ?

Опубліковано

Частина шахтарів, які пікетували Верховну Раду

спершу прочитав "шахраїв". Не врубився, перечитав ще раз. Дійшло.

Фішка в тому, що якщо це шахтарі із невизнаних "країн" ДНР та ЛНР, то керівництво тих "країн" - обіцяло: "отделимся от хунты заживём!". От тільки не зажили. Бо хоч вугілля вони своє мають - ринку збуту - ОЙ! Не падумалі! Тепер приїхали в Київ, вимагати від щось "хунти"!

Якщо це шайхтарі Волинські, що навряд, тоді це все міняє.

Опубліковано

Шахтарі з часів совдепа регулярно в хорошу погоду збираються в Києві щоб погрюкати касками. До чого тут революції? Що ти куриш?

Опубліковано

Шахтарі з часів совдепа регулярно в хорошу погоду збираються в Києві щоб...

..зустрітися всім десь в чистоті. Свої міста вони заср@ли так... що це капздєц.

Опубліковано

Вчора показували їх по якомусь каналу. То більша половина взагалі нерозуміють шо вони тут роблять, відвертали мордяки а якийсь залєпок плів "Я не выберал эту владу, я не голосовал за их" а журналістка запитує так що ви конкретно хочете? А він покліпав "залитими" очима щось там ще "пофиркав" запльованим ротом від лушпиння.

Яка контрреволюція , все п"яне і проплачене.

Опубліковано

Якщо довго і наполегливо трубити на кожному кутку про контреволюціє- то шанси на її початок і зростуть.

Причому дехто займається цим абсолютно безкорисно.

Опубліковано

Яка контрреволюція , все п"яне і проплачене.

Так це всього-навсього фасад :). Організатори цього дійства мають набагато привабливіший вигляд :)

Опубліковано

ну то про яку ти революцію верзеш? "Фасадом" революції не робляться, "фасад" пасивний. А те, що ти маєш на увазі, називається "переворот", і думаю, що тут ним і не пахне.

Опубліковано

"Фасадом" революції не робляться, "фасад" пасивний.

Якщо його правильно організувати - він стає надзвичайно потужною силою у боротьбі зв владу.

А те, що ти маєш на увазі, називається "переворот", і думаю, що тут ним і не пахне.

Час покаже.

Опубліковано

ну то про яку ти революцію верзеш? "Фасадом" революції не робляться, "фасад" пасивний. А те, що ти маєш на увазі, називається "переворот", і думаю, що тут ним і не пахне.

Грьобані "майськи" грядуть.

ГШР Самооборони Волині хоче попросити Вас, жителів міста, бути уважнішими, спокійнішими, терпимішими особливо у ці довгі вихідні. З кожним днем накопичується агресія у нашому суспільстві, ще й усугубляється накопиченням у населення неврахованої, незареєстрованої зброї. Також, і без того росте ризик вольних і невольних провокацій.

Тим, хто бажає приєднатись до нас і допомогти втримати порядок у місті під контролем, Самооборона дасть таку можливість. На вихідних буде збільшено кількисть патрулів, а також буде вестись чергування не тільки в нічний час, але й в день. Тому є потреба у посиленні наших патрулів добровольцями

Хто бажає прийняти участь у патрулюванні на травневі, для вас будуть організовани збори у Штабі Самооборони. У четвер 30 квітня о 18.00.

Додаткова інформація за штабними телефонами, або безпосередньо у оперативного чергового на штабі.

.

Опубліковано

Це можливо 1 серія,пробивають як і що буде і інші спроби на травневі у Одесі чи ще де.Журналісти все рівно все вичислять і розкажуть по тв.

Опубліковано

ІМХО це лише початок, в кремлі реально розраховують на новий майдан проти нинішньої влади, ця тема розганяється ще з минулого року, а в соцмережах ще з зими активно розхитують новий майдан.

Ось приклад повідомлення від ботів (я вже його викладав в сусідній темі):

57xUVI7KSMs.jpg

Також судячи зі всього в соцмережах групи з темою нового майдану чи чи які активно виступають за зміну влади теж організовані із за східного кордону. І паляться вони як завжди на таких дрібницях, як вимоги негайно зупинити війну, і згадування про мутний союз, і те що в друзях і серед тих хто лайкає їх повідомлення 2/3 користувачів з мордору.

Саме фігово що багато хто ведеться на таке серед реальних патріотів нашої країни, і що ще фігово що наша влада цьому сприяє своєю, м'яко кажучи, неадекватністю.

Шахтарі це лише репетиція, на травневі свята (надіюсь я помиляюсь) буде покруче, думаю під цей шумок карлик почне наступ на сході.

Доречі ще одне паліво від ботів, вони всі події намагаються прив'язати до дат, чисто совковий підхід, причому в більшості ці дати пов'язані якраз із совком, в нас таким зараз лише влада може страдати, прості ж люди вже давно почали виходити не по датам а залежно від подій, але мабуть там це ще довго не зможуть зрозуміти.

Опубліковано

То мабуть буде наступною вимогою :_07: і ще дивно чомусь вони забули про долар по 8, але це там мабуть там здається не так важливо.

Опубліковано

А повернути януковича 2013 вони не вимагають? :_07:

Янукович - відпрацьований матеріал. Прийдуть інші люди. Ті про яких зараз не "на слуху".

Опубліковано

на травневі свята (надіюсь я помиляюсь) буде покруче, думаю під цей шумок карлик почне наступ на сході.

Нічого не буде, ніякого наступу теж.

Ідейно переконані з обох боків і так вже розставлені по позиціях і відомі один одному.А основна маса народу впала в апатію і буде здатна до активних дій лише через років два.

Все це прекрасно відомо і карлику теж.

Тому всі ці потуги є лише заповненням інформаційного простору з метою недопущення туди альтернативних думок та тримання суперника в постійній напрузі.

Розслабтесь.

І провокатори різних мастей захлинуться від власної немічності самі.

І самоліквідуються.

Опубліковано

'Nokian' .

Розслабтесь.

- ага по шию в г.... потрібно розслабитись, даби не робити хвиль і не захлинутсь)

Он шахтарям розкажіть, хай "булки розслаблять", так як "не на часі зараз" їм давати заборговану зарплату, а їм в свою чергу "не на часі годувати свої сім"ї"......... так як війна зараз........ага в слідуючому житті поживемо нормально

А таких в Україні людей багато, а буде ще більше, так як зараз ще не всі тарифи повиростали.........

Опубліковано

контррєвалюцан'єри (перша половина відео)

:)

з 1-ї хвилини "У нас задєржек па зарплатам нєт, но-о... нам нє платят таво, што нам паложена..." "очєнь малєнькая зарплата"

Ну шо, кому тут платят то, што паложено?! В кого нє малєнькая? Айда на контрреволюцію!

ПиСи: тему можна перейменовувати в "тусняк шахтьораф"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...