AgentSmith13 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:27 #176 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:27 Вартість проїзду у луцьких маршрутках планували збільшити до 4 гривеньhttp://news.volyninf...o-4-griven.htmlЗавтра скажуть - допланували, і вйо!
swmarmalade Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:28 #177 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:28 AgentSmith13, перепитую, бо схоже ти з першого разу не зрозумів. А що ТИ зробив що б ціни на проїзд у маршрутках не піднімалися? Як ти висловив свій протест? Чи просто вирішив потарахкотіти на форумі і все?Читай вище - ну, сходив би я на ті псевдослухання (в робочий час...), а толк з того? Зустрічне питання - а що одна людина може зробити?Ну то чого розводиш істерику на форумі? Чи хочеш що б зявився хтось хто зробить роботу за тебе. а ти лише постоїш в сторонці і лише будеш схвально хитати головою і нахвалювати його? Ти тут пару постів вище писав що треба думати за всіх. Так от висловлю свою думку з цього приводу. Якщо ти повнолітній ти повинен думати за себе сам. В тому числі і про те як відстоювати свої інтереси та права. Не подобається проїзд за 4 грн. - думай як боротися з цим або чим це замінити, а не волай на весь форум що всі засранці.
AgentSmith13 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:31 #178 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:31 Ідею, як боротися (по іншому до нашої влади не доходить), я подавав вище
swmarmalade Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:33 #179 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:33 Ну так реалізуй її !!!
AgentSmith13 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:35 #180 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:35 А на рахунок тролейбуса по 2 - та фіг би з ним, але не тоді, коли тролейбуси, крім 15-ки о 20-21 годині рядочком дують в депо, а потім скиглять, що нерентабельні вони!
swmarmalade Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:37 #181 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:37 До речі не погано було б на тих слуханнях внести ідею про продовження руху електротранспорту хоча б до 10 години вечора.
AgentSmith13 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:42 #182 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:42 Як я писав вище - ті "слухання" БУЛИ??? Чи профанація "для галочки"? Як і скарга на перевізника (та на БУДЬ-ЩО!) на 15-80 - для самозаспокоєння громадянина... Доречі, а до якої години вони офіційно ходити мають?
swmarmalade Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:47 #183 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 13:47 Як я писав вище - ті "слухання" БУЛИ??? Чи профанація "для галочки"? Як і скарга на перевізника (та на БУДЬ-ЩО!) на 15-80 - для самозаспокоєння громадянина...Ну це вже залежить від ставлення до цього людей. Якщо люди ставляться до цього як до профанації чи як до галочки - значить так воно і буде. Якщо ж вирішать ставитися до цього серйозно - значить і віддачу від них зможуть отримати.Доречі, а до якої години вони офіційно ходити мають?Думаю вони їздять стільки часу скільки і мають їздити. Якщо звичайно в якийсь день якийсь тролейбус не "здохне" по дорозі.
Jack Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 19:22 #184 Опубліковано 15 Квітня, 2015 в 19:22 А на рахунок тролейбуса по 2 - та фіг би з ним, але не тоді, коли тролейбуси, крім 15-ки о 20-21 годині рядочком дують в депо, а потім скиглять, що нерентабельні вони!Про рентабельність можна говорити коли платитимуть не пільгові 100% а пенсіонери і діти 50 %.Халява (Комуна скінчилась ) а возити щоб водії не мали з\п і чекати від Міської Ради компенсації давно пора припинити раз і на завжди або ввести диференційні тарифи як у цивілізованих країнах.
AgentSmith13 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 05:55 #185 Опубліковано 16 Квітня, 2015 в 05:55 Як хтось написав в коментарі на Волинських Новинах - якщо пільговики хоча б по 25 копійок платили б - то решту ледь не безкоштовно можна було б возити. Реально - армія пільговиків така, що на 10 пенсіонерів іноді їде 2-3, а то й 1 людина, яка платить. Так що поки або їм не встановлять пільговий тариф на проїзд, або не почнуть надавати адресну допомогу до пенсії - і повна оплата, на жаль, рентабельність тролейбуса буде кульгати. Але дебільний графік, коли ввечері тролейбус, замість гроші заробляти, дає "зелене світло" маршруткам, а сам котить в депо - теж одна з причин нерентабельності.Цікавий факт, як шикарно заробляє ЛПЕ на Дубенській - 1-ка маршрутка тепер "по офіційно затвердженому міськрадою графіку" їздить З ДУБЕНСЬКОЇ лише до 21-00, далі варіант дістатися на Перемоги, 33-й, 40-й лише один - ЛПЕшна 30-ка, а далі пересадка, і не виключено, що на ЛПЕшну ж 15-ку... А така "єрунда" взагалі законна? Чи то вже порушення прав споживачів - хочеш вибратись, заплати ДВІЧІ? ТО ТІЛЬКИ ОДИН ПРИКЛАД, є ще Володимирська і 25-ка - там ТЕЖ ТА САМА 30-та заробляє + 29-та - і знов, ВСІ належать ЛПЕ, тільки от знявши 25-ту, примушують людей, тих, кому не на Волі треба, їхати з пересадкою... Антимонопольники. ФАС!Ну і про так звані слухання - якого милого люди мають йти на них В РОБОЧИЙ ЧАС??? Спецом зменшують відвідування? Яка організація - таке і ставлення, зробили б на 18-00 чи хоча б 17-30, і там був би натовп бажаючих. А в 12-00 - даруйте, лісом!
natalka) Опубліковано 7 Травня, 2015 в 12:07 #186 Опубліковано 7 Травня, 2015 в 12:07 Перевозчикам дали «карт-бланш» на установление тарифовПостанову (першоджерело) ще не читала, але новина "напрягає" ...
andrewt Опубліковано 7 Травня, 2015 в 12:26 #187 Опубліковано 7 Травня, 2015 в 12:26 AgentSmith13,Як хтось написав в коментарі на Волинських Новинах - якщо пільговики хоча б по 25 копійок платили б - то решту ледь не безкоштовно можна було б возити. Реально - армія пільговиків така, що на 10 пенсіонерів іноді їде 2-3, а то й 1 людина, яка платить. Так що поки або їм не встановлять пільговий тариф на проїзд, або не почнуть надавати адресну допомогу до пенсії - і повна оплата, на жаль, рентабельність тролейбуса буде кульгати. Але дебільний графік, коли ввечері тролейбус, замість гроші заробляти, дає "зелене світло" маршруткам, а сам котить в депо - теж одна з причин нерентабельності. Цікавий факт, як шикарно заробляє ЛПЕ на Дубенській - 1-ка маршрутка тепер "по офіційно затвердженому міськрадою графіку" їздить З ДУБЕНСЬКОЇ лише до 21-00, далі варіант дістатися на Перемоги, 33-й, 40-й лише один - ЛПЕшна 30-ка, а далі пересадка, і не виключено, що на ЛПЕшну ж 15-ку... А така "єрунда" взагалі законна? Чи то вже порушення прав споживачів - хочеш вибратись, заплати ДВІЧІ? ТО ТІЛЬКИ ОДИН ПРИКЛАД, є ще Володимирська і 25-ка - там ТЕЖ ТА САМА 30-та заробляє + 29-та - і знов, ВСІ належать ЛПЕ, тільки от знявши 25-ту, примушують людей, тих, кому не на Волі треба, їхати з пересадкою... Антимонопольники. ФАС! Ну і про так звані слухання - якого милого люди мають йти на них В РОБОЧИЙ ЧАС??? Спецом зменшують відвідування? Яка організація - таке і ставлення, зробили б на 18-00 чи хоча б 17-30, і там був би натовп бажаючих. А в 12-00 - даруйте, лісом!Пардон, ви шось такого понаписували, шо я нічого не зрозумів. Так, часом наші тролейбуси заганяються... Валять в депо, коли їм туди зовсім не треба, ну буває. Але, зважте на те, що половина тролейбусів, якщо не більша частина, у нас в аварійному стані. Майте совість, користуйтесь маршрутками...
Ukrainec Опубліковано 7 Травня, 2015 в 13:55 #188 Опубліковано 7 Травня, 2015 в 13:55 Як хтось написав в коментарі на Волинських Новинах - якщо пільговики хоча б по 25 копійок платили б - то решту ледь не безкоштовно можна було б возити. Реально - армія пільговиків така, що на 10 пенсіонерів іноді їде 2-3, а то й 1 людина, яка платить. Так що поки або їм не встановлять пільговий тариф на проїзд, або не почнуть надавати адресну допомогу до пенсії - і повна оплата, на жаль, рентабельність тролейбуса буде кульгати. Але дебільний графік, коли ввечері тролейбус, замість гроші заробляти, дає "зелене світло" маршруткам, а сам котить в депо - теж одна з причин нерентабельності.Цікавий факт, як шикарно заробляє ЛПЕ на Дубенській - 1-ка маршрутка тепер "по офіційно затвердженому міськрадою графіку" їздить З ДУБЕНСЬКОЇ лише до 21-00, далі варіант дістатися на Перемоги, 33-й, 40-й лише один - ЛПЕшна 30-ка, а далі пересадка, і не виключено, що на ЛПЕшну ж 15-ку... А така "єрунда" взагалі законна? Чи то вже порушення прав споживачів - хочеш вибратись, заплати ДВІЧІ? ТО ТІЛЬКИ ОДИН ПРИКЛАД, є ще Володимирська і 25-ка - там ТЕЖ ТА САМА 30-та заробляє + 29-та - і знов, ВСІ належать ЛПЕ, тільки от знявши 25-ту, примушують людей, тих, кому не на Волі треба, їхати з пересадкою... Антимонопольники. ФАС!Ну і про так звані слухання - якого милого люди мають йти на них В РОБОЧИЙ ЧАС??? Спецом зменшують відвідування? Яка організація - таке і ставлення, зробили б на 18-00 чи хоча б 17-30, і там був би натовп бажаючих. А в 12-00 - даруйте, лісом!даруйте, лісом!
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2015 в 05:29 #189 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 05:29 Про які маршрутки може йти мова? Хамство і бидляцтво зі сторони перевізників, зокрема водіїв. Сьогоднішній випадок. Зупинка навпроти ВНУ (9 школа) - дитина із задньої площадки кричить "Зупиніться на зупинці", водій не чує і їде далі. Натискали кнопку виклику - той же результат! На фіналі дитина виходить аж біля "України", як має встигнути на урок? ЩО скаже за запізнення? Не проїхали і 100 метрів, дитина перед 1-ю школою каже - "Спиніться на зупинці" - реакції нуль! Знову дитина вертається цілу зупинку, від міськради. На моє зауваження, чому ви не спинилися - ігнор! Глибочайший. Сваритися я з ним не став. Це на його совісті буде. А, і саме головне - маршрутка, маршрут, і фото хєроя. Як тільки нопобачив, що я дістав телефон і збираюся сфотографувати - так шустро став тікати. Номер ледь встиг сфотографувати. П.С. Якщо є тут представники міської влади - зверніть увагу. Якщо немає, тоді нагадайте мені номер телефону гарячої лінії, а бажано одразу керівника департаменту транспорту, я б з ним поспілкувався.
RePlay Опубліковано 26 Травня, 2015 в 05:48 #190 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 05:48 Сьогоднішній випадок. Зупинка навпроти ВНУ (9 школа) - дитина із задньої площадки кричить "Зупиніться на зупинці", водій не чує і їде далі. Натискали кнопку виклику - той же результат! На фіналі дитина виходить аж біля "України", як має встигнути на урок? ЩО скаже за запізнення? Не проїхали і 100 метрів, дитина перед 1-ю школою каже - "Спиніться на зупинці" - реакції нуль! Знову дитина вертається цілу зупинку, від міськради. На моє зауваження, чому ви не спинилися - ігнор! Глибочайший. Або ж інший більш банальний і менш драматичний варіант: водій просто не почув дитячого голоска через цілий автобус. А кнопку натиснули вже на пів дорозі до наступної зупинки. І вам треба було не робити істерики після цих всіх подій, а просто своїм чоловічим грубим голосом крикнути, щоб водій зупинився. Наголошую крикнути, а не прошептати щось тихо, дивлячись у двері. Недаремно ж в деяких маршрутках висить напис "ХОЧЕШЬ ВЫЙТИ - КРИЧИ!!!" :_07:
Zevs_Isver Опубліковано 26 Травня, 2015 в 05:52 #191 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 05:52 Недаремно ж в деяких маршрутках висить напис "ХОЧЕШЬ ВЫЙТИ - КРИЧИ!!!" :_07: а в громадському транспорті в нормальних країнах кнопка "зупинки" розміщена так щоб пасажири будь якого зросту могли нею скористатися.
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2015 в 05:58 #192 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 05:58 І вам треба було не робити істерики після цих всіх подій, а просто своїм чоловічим грубим голосом крикнути, щоб водій зупинився. Наголошую крикнути, а не прошептати щось тихо, дивлячись у двері. Були у маршрутці? Чули? Бачили? Не був не бачив - немає чого трандіти. Говорилося, що хочуть вийти - спиніться! Просто ви писака, а не читач. Там вище чітко написано: На моє зауваження, чому ви не спинилися - ігнор! Глибочайший. Недаремно ж в деяких маршрутках висить напис "ХОЧЕШЬ ВЫЙТИ - КРИЧИ!!!" :_07: Уже років 5-6, як ці написи є забороненими. І за них можуть ще й штрафувати. то нада було не мовчати, а робити прямі зауваження водієві. Після бою кулаками не машуть. Відьповідь є вище. А щодо "після бою", то після бою судді судять. Хто правий а хто ні. Без відеофіксації ваші скарги не будуть мати необхідної реакції. Водій просто скаже що такого не було і на тому все закінчиться. Так от для цього і повинна бути відеофіксація у всіх маршрутках. Як за для доказів правоти водія, так і пасажирів. І для забезпечення порядку. ґзнатимуть, що знімають - не робитимуть єрунди. А відмазка типу "ні работаіт" - штраф, як за виїзд у технічно не справному авто.
RePlay Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:05 #193 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:05 Zheny@, ох ви і зануда. Значить будете їздити на одну запинку далі. Зате будете знати, що все зробили чітко по правилах і ваша совість перед маршрутчиками чиста :_07: .
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:14 #194 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:14 На Борді є один "Зануда" і це не я. Я зі своїм ангельским голоском і не менш ангельскою зовнішністю - завше виходжу на потрібній зупинці.
RePlay Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:20 #195 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:20 На Борді є один "Зануда" і це не я. Я зі своїм ангельским голоском і не менш ангельскою зовнішністю - завше виходжу на потрібній зупинці.То чому ж тоді не допомогли вийти на потрібній зупинці тому дитьові? Сказали би що то вам треба вийти, а вийшла би вона, - і інцидент був би вичерпаний. Все просто.
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:32 #196 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:32 З вами немає про що говорити. Крім того, кормити тролів я більше не буду.
Zevs_Isver Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:35 #197 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:35 З вами немає про що говорити. Крім того, кормити тролів я більше не буду.дарма, вони прикольніа справу з скаргою на цю ситуацію доведи до кінця
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:38 #198 Опубліковано 26 Травня, 2015 в 06:38 а справу з скаргою на цю ситуацію доведи до кінцятрошки із поточними задачами розгребуся і зателефоную.
alexvvv Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 10:17 #199 Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 10:17 трохи не в тему, але http://vip.volyn.ua/articles/lucki-pereviznyky-prosyat-zbilshyty-platu-u-marshrutkah
Zheny@ Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 10:31 #200 Опубліковано 25 Листопада, 2016 в 10:31 Тут саме то Я вже грозився до Мирки зателефонувати, бо це просто нагло. Маршрут №107 , ранок 7,20 -7,30. (Ківерці - Луцьк АС 2) Вони тупо ігнорять зупинку "Аверс". Махаєш руками - НУЛЬ! Доаняєш - НУЛЬ! Просто вміє об'їхати зупинку. А там, яточно знаю 2-3 чол заходять! А потім ситуація, підніміть ціну, бо мало грошей. А чого мало, бо зупинку ігнорить, пасажирів не забирає - виручки менше. А це - 24 дня по 9 грн (і це тільки по ОДНІЙ зупинці, в одну сторону, один рейс) = 216 грн. Далі математика не складна.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.