Перейти до змісту

Якби Президента обирали зараз ...

swmarmalade

211 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В яника, імхо, був потенціал до покращення (не пакращення). І можливо доля далась взнаки. А от порошенко вже на 100% такий по своїй волі, і сформував себе сам. Це принципова різниця між ними для мене.

Ну а так - шо то..

Опубліковано

У нас в Україні чомусь люди завжди змушені вибирати, не того хто буде кращим, а того хто на їхню думку буде меншим злом.

Опубліковано

В житті ніколи не буває багато варіантів. Уявіть, що ці два кандидати вийшли у другий тур і вам необхідно зробити вибір між ними двома. Вибираємо не між тими між ким хочеться. а між тими хто є.

Опубліковано

Я от Яника на початку навіть коротку мить поважав. Він почав робити євроінтеграцію. По телевізорі світився) Тобто він був кращий за Ющенка. Ну а потім, були закони які голосували руками, майдан, розгони, і далі по списку...

Опубліковано

були закони які голосували руками, майдан, розгони, і далі по списку...

Ну а далі? Як ми до такого як зараз дожилися...?!
Опубліковано

Только Балашов. Думайте не о Украине, а о себе. Будет вам хорошо, и Украина будет расти с вами.

Опубліковано

Dream, я більш ніж впевнений що і у випадку не підписання угоди, але якби не розігнали б студентів, то всеодно б переобрали восени.

Опубліковано

Я от Яника на початку навіть коротку мить поважав. Він почав робити євроінтеграцію. По телевізорі світився) Тобто він був кращий за Ющенка. Ну а потім, були закони які голосували руками, майдан, розгони, і далі по списку...

і ющенко був норм, поки бджоли не покусали...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...