Перейти до змісту

аура речей


Shkoder

Рекомендовані повідомлення

створив цю тему, бо за останній тиждень чув від трьох різних людей той забобон – "погана аура у машини/камери/годинника". я й до людської аури ставлюсь з обачністю, визнаючи її існування коли вже опонент просто набрид чи втомив.

майже у всіх випадках вираз стосується вживаних речей, та для мене фраза "погага аура" це таке "політкоректне" маскування людиною справжнього відношення, на кшталт "не подобається", "дорого", "непотрібно", "хочу нове", та інше. а ще можливість перекласти відповідальність на "ауру", наприклад "машина зламалася бо в неї погана аура (крадена, перебита, віджата)", а зовсім не тому, що хтось залив в неї дешевого палива. особливого смаку додають маги-чародєї, що ту ауру можуть підлатати :smile3:

було б чудово почути думку бордівчан з цього приводу. чи використовуєте самі ту відмазку для себе чи оточуючих, відношення коли чуєте від когось. але перш ніж відповісти, майте на увазі, якщо речі дійсно мали б якусь ауру, то наприклад, одне торкання до зношених грошей приводило до фатальних захворювань :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда логика не справляется с описанием картины мира, человек начинает подключать фантазию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вірю в ауру і в те, що в речей теж є душа, але перед виїздом все ж гладжу вел по рамі, за те, що гарно їздить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що речі можуть нести "енергетичний заряд" попереднього власника - вірю.

От є люди ро-життю - не везучі. То й з його речами казуси будуть .

Авто. Якщо людина не везуча, проколи шин, стукнуті крила чи гнуті бампери - аж бігом.

І якщо навіть вдасться такіій людині продати авто (він невезучий, щось джа піде не так, бабло фальшиве, чи сума н евся чи і т.д.)

То і новому власнику може "перепасти" часточка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що речі можуть нести "енергетичний заряд" попереднього власника - вірю.

От є люди ро-життю - не везучі. То й з його речами казуси будуть .

Авто. Якщо людина не везуча, проколи шин, стукнуті крила чи гнуті бампери - аж бігом.

І якщо навіть вдасться такіій людині продати авто (він невезучий, щось джа піде не так, бабло фальшиве, чи сума н евся чи і т.д.)

То і новому власнику може "перепасти" часточка...

за свій дуже немалий досвід роботи в ІТ підтримці можу сказати наступне - є юзера, котрі незважаючи на свій рівень ІТ знань несуть певне енергетичне поле( а ми знаємо, що кожна людина випромінює певні хвилі, в тому числі електромагнітні), котре при взаємодії із технікою призводить до постійних неполадок та виходу з ладу. в першу чергу це пов"язано із внутрішнім світоглядом та психо-емоційним станом людини у той чи інший момент. у таких людей процент запитів різного характеру у ІТ підтримку дуже високий.

в той же час, люди,котрі по суті своїй доброзичливі, привітні, позитивно налаштовані - у них техніка ламається значно рідше підводить, працює стабільно, поки не зношується фізично чи морально

на цю тему, вже є певні наукові дослідження - треба буде окремо їх пошукати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вірю в ауру і в те, що в речей теж є душа, але перед виїздом все ж гладжу вел по рамі, за те, що гарно їздить

а я перевіряю чи працюють гальма :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Випадок в Луцьку був , чув з слів своєї дружини, то подруга повісилась на шарфі якому купувала на "гумі" , батьки покійної дочки їздили до екстрасенсів тих , що зараз актуальні по тв , то детально описали навіть як де і коли, по моєму є і ефір з тої ситуації.

Енергетика погана звичайно передається будь чим, речі, предмети і.т.д .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така штука,що людина кожну річ,якою користується або виробляє,насичує власною енергетикою.І в залежності як,хто налаштований,то такою буде й річ.

Наприклад оригінали картин цінуються не тільки за свою унікальність,а й за енергетику,яку несуть.Так само й ікони,найцінніші ікони написані монахами або відлюдниками,які зосереджені були на божественному. В Лазарєва описується випадок з вином:

Диагностика кармы. Книга 2

Не так давно я отметил, что определяет качество вина. Это не только сырье и точная технология приготовления, но и душа того, кто связан с производством вина. Эта тема открылась для меня несколько лет назад. У меня есть друзья в Крыму, и я часто там бываю. Однажды мы попали на винный завод, производящий херес.

Директором оказалась добродушная приветливая женщина, которая с удовольствием показала нам завод.

Вот видите: установка, в которой все бочки соединены одна с другой. Здесь несколько десятков тысяч литров сухого вина, на поверхности которого плавает хересная пленочка. За несколько лет она меняет структуру вина и его энергетику, и получается то, что мы называем хересом. Я поверила в биоэнергетику после одного случая. У нас на заводе бывают экскурсии, и мы показываем посетителям, как делается вино. И вот однажды у меня был винодел из Средней Азии. Он заглянул в отверстие бочки и сказал, что пленочка темновата. Когда все ушли, я решила проверить сама и увидела, что пленка стала черной, она практически умерла. Решила, что пленка погибла и в остальных бочках, позвала рабочих, мы стали осматривать все бочки и были удивлены. Оказалось, что в остальных емкостях чисто. Тогда я поняла, что эту пленочку просто сглазили, и мы перестали показывать ее посетителям.

Как-то мне работницы сказали, чтобы я перевела на другую работу одну женщину, потому что, когда та входит в подвал, процесс хересования останавливается. Я проверила точно. Вы, наверное, не знаете, что когда вино перевозят в цистернах, оно устает и после перевозки должно месяц отстояться, отдохнуть, потом его можно разливать в бутылки, иначе качество падает.

В следующий раз, когда я попал на этот завод, меня уже встретили как старого знакомого.

Директор дала мне две изогнутые металлические проволоки.

Недавно у нас прорвало водопровод, и мы искали место аварии.

А Вы могли бы посмотреть неблагополучные места?

Давайте попробуем, только будем смотреть не место, где находится завод, а все, что связано с вином. Мы вошли в помещение, где стояли бочки. В одном месте энергетика резко ухудшилась. Несколько раз я проверял себя и видел одно и то же.

Знаете, здесь энергетика хуже, и связано это с людьми. Это не геопатогенная зона. Я замечаю возле этого места несколько стульев. Поскольку это связано с людьми, то те люди, которые сидели на стульях, видимо, и ухудшали энергетику помещения.

Вы знаете, извиняющимся голосом говорит женщина, я эти стулья поставила полчаса назад, и на них никто еще не сидел.

Мне стало неудобно. И женщина, видя это, попыталась помочь мне: Видите, рядом со стульями стоит бочка, там вино. Может быть, оно как-то действует? Это не херес, это вино с другого завода.

Я посмотрел вино, и все стало ясно.

Энергетика отрицательная, и она определена завистливым характером директора того завода, на котором это вино изготовлено. Такое вино может вредить здоровью.

Директор была в изумлении.

А ведь Вы совершенно правы относительно того директора.

Я делаю ей комплимент: А у Вас энергетика сбалансирована, ялтинский херес не несет отрицательных программ, его качество высокое.

Мы пошли по заводу. Рамки показывали везде высокую энергетику и прекрасное качество вина. Но возле одного из бочонков мы остановились. Рамки показывали ухудшение качества.

Здесь качество хуже, удивленно сказал я. Она тут же вспомнила.

Когда наливали вино в эту бочку, рабочие были нетрезвые, все делали плохо, и я сердилась на них. Неужели мои эмоции так влияют на качество вина?

Влияют, да еще как. Директор завода является как бы отцом своих подчиненных и его поле влияет на их кармические программы, то есть на их эмоциональный настрой. Значит, карма директора завода, его руководства определяет, будет ли вино благотворно влиять на человека, или будет вредить ему.

Через неделю я оказался на другом винном заводе. Экскурсию проводил один из работников завода. Он повел нас в хранилище, где лежали бутылки многолетней выдержки. Тут я решил методом полевой диагностики проверить качество вина каждого года. Мое бормотание"…это получше, это очень хорошее, это неважное", слышали экскурсанты.

Шедший впереди работник завода стал прислушиваться.

А посмотрите вот это вино, предложил он.

Вино прекрасное, отвечаю я.

А вот это?

Очень хорошее.

Когда я диагностировал вино, разлитое в бутылках, то заметил интересный факт. Хорошим было вино разных сортов 1963 г. Я понял, что эмоциональное состояние общества тоже определяет качество вина.

Також всі чули про вміння коштовних каменів і виробів також накопичувати енергетику.

Щось таки існує в тонкій енергетиці навколо нас,але розібратись в тому,як воно все працює, важко. Спеціалістів одиниці по всьому світу,а шарлатанів тисячі.Тому й скептично всі до цього ставляться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, що байкери не полюбляють моциків, що були в аваріях (як розумієте, там аварій без тяжких наслідків не буває).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитала, задумалась.....і пригадала, що, як була мала, у нас вдома було крісло від гарнітуру, в яке сідаєш і починаєш позіхати....Крісел було таких 2, але позіхали всі в одному...Довелось його позбутись))

А ще колись купила кофтину(нову, на базарі), але одягала її не часто, бо кожен раз почувала себе в ній якось некомфортно, "не в своїй тарілці"...... Або її міряла якась "погана" людина, або може від продавця зарядилась))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то й добре, що більшість не сприймає всерйоз ці забобони. а я вже собі думав, що за роботою забув що в реальному світі робиться :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив я нещодавно нову кришку до унітаза... :_05: Розпакував целофан, висипав на стіл кріплення, почав до купи складати..... І тут одне кріплення (гачок пластмасовий) дивним чином розділилося на 3 частини (зламалося) :_12: .... Я подумав, що може у виробу аура погана (ні, це скоріше в китайця, який відливав кришку стрес був, і він весь негатив передав на гачок.....). Купив нові кріплення (знайшлися важко), на вигляд однаковісінькі, точно такі як і рідні, а функціонально......... Кришка відкривається лише ~ на 70 %. через кілька днів і кришка відвалилась, осталось одне сідало........... То мабудь не в кришці справа...... В унітаза аура крива!!!!!!!!! Куди тепер ходити??? :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажись, Шкодер задав чудову тємаху для любителів у "Куплю/Продам" штовхати бевешний товар за ціною, дорожче від нового :)

Вже бачу описи товарів:

"Ціна - 200 баксів, бо в клавіатури божественна аура: часом буває стигмата і на клавішах "І", "У", "Д", "А", "Х", "Й", "Л", "О" пробиваються відбитки пальців якогось чувака".

Або

"Мишка має чудову карму: за все життя мишкою не було вбито жодного таргана, а пласка форма і потрісканий пластик - то ознака того, що на неї випадково наступила Священна Корова Свєтка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вірю в ауру годинників. Ось у мене який годинник не надягну, через певний час відставати починає.

Вірю в ауру годинників. Ось у мене який годинник не надягну, через певний час відставати починає.

Маю на увазі механічний годинник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в *ауру* як таку не вірю, але з речами, які були віджаті чи вкрадені, діла принципово не маю, звичайно, якщо на це є підозра, бо вважаю, що щастя такі речі не принесуть точно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вірю в ауру годинників. Ось у мене який годинник не надягну, через певний час відставати починає.

Вірю в ауру годинників. Ось у мене який годинник не надягну, через певний час відставати починає.

Маю на увазі механічний годинник

що за дурна манера клонами собі плюси й *Поддєржал* ліпити ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вірю в ауру годинників. Ось у мене який годинник не надягну, через певний час відставати починає.

Вірю в ауру годинників. Ось у мене який годинник не надягну, через певний час відставати починає.

Маю на увазі механічний годинник

Не знаю, з чим то звязано, та в мене на руці жоден годинник довше двох місяців не йшов. Просто ставали. Знімала, починали йти далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...