Перейти до змісту

Якого кольору плаття?

yucore

202 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Пройшов час знову дивлюсь. Якась кумедія. В перші долі секунди бачу біле, але потім перетворюється на синє :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь

Годину назад було синьо-чорне, а тепер золотисто-біле о_О Ніякого відео не дивився))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп

тест на спостережливість

і да, бачу синьо-чорне плаття, до і після відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

900+ проти 0... щось тут не те:)

post-18484-0-52613800-1425064395_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший раз відкрила вкладку-біло золоте, певернулось передивитьсь- чорно синє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ппц.. було біло коричневе, зараз відкрив синьо чорне... жахівка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в шоці в мене дружина теж бачить біло коричневе а я синьо чорне, і дівка в неї крутиця в різні боки , каламбур якийсь ( стояла доводила що я дальтонік) :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як зробити, щоб воно назад жовто-білим стало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки ти розберешся, якого кольору сукня, ти в неї вже не влізеш. (с) :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то біле, то синє. Але ось що помітила. Коли біле, то якщо наблизитись по максимум до монітора - стає синім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене істерика. 10 хв назад воно мені здавалося біло-золотим, а вже зараз синьо-чорним) :0157: :0157: :0157: :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прочитав і подумав шо ви тут фігньою страдаєте. бо як не крутив монітор, і вверх ногами, і під кутом - воно мені було біло-золотисте. але тут підійшла жінка і каже шо воно синьо чорне..... :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені і дружині синьо-чорне, малий прийшов і каже що біло-золотисте

думав дружина почне йому температуру міряти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біло золотисте, біля дупи, з правої сторони? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То яка правильна відповідь щодо дівчини, яка крутиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картинка в gif-формате, являющаяся фрагментом flash-ролика, созданного японским дизайнером из Хиросимы Nobuyuki Kayahara в 2003 году. Утверждалось, что это тест-картинка для зрительного восприятия и упражнение для воображения.

Если человек видит вращение по часовой стрелке — то он логик, т.е. у него более развито левое полушарие, если против — интуит. Большинство людей после недолгих упражнений способны видеть вращение девушки в любую сторону, этому способствуют разные техники. Иногда достаточно пристального разглядывания картинки в течении 30 секунд, иногда слежения за тенью.

answer_girl_00.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Иногда достаточно пристального разглядывания картинки в течении 30 секунд, иногда слежения за тенью.

Дивимось на верхній лівий кут, а потім нижній правий і крутимо картинку, як хочеш. Ну, в мене так ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зелений колір хтось на платті бачить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картинка в gif-формате, являющаяся фрагментом flash-ролика, созданного японским дизайнером из Хиросимы Nobuyuki Kayahara в 2003 году. Утверждалось, что это тест-картинка для зрительного восприятия и упражнение для воображения.

Если человек видит вращение по часовой стрелке — то он логик, т.е. у него более развито левое полушарие, если против — интуит. Большинство людей после недолгих упражнений способны видеть вращение девушки в любую сторону, этому способствуют разные техники. Иногда достаточно пристального разглядывания картинки в течении 30 секунд, иногда слежения за тенью.

answer_girl_00.gif

У мене мадам яка зліва крутиться проти часової стрілки, а сердня і права за часовою стрілкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене мадам яка зліва крутиться проти часової стрілки, а сердня і права за часовою стрілкою.

У вас часи не в ту сторону ідуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зелений колір хтось на платті бачить?

той, хто вчора погуляв добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чорний і синій колір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно біло-золоте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...