Перейти до змісту

Адреналин Сити поздравляет с 23 февраля!

starOFF

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пропоную адміністрації борди закріпити цю тему на головній...

Ну або банер в шапці хоча б. :0155:

Скандали, інтрігі, расслєдованія...

Опубліковано

И так ))) не прошло и 20 минут как пост удалили )) Но я заскринил ))))

c4a27ce9efd7.jpg

я в цьому всьому одного не доганяю

то всі хто служив в радянському союзі – тепер не вважаються захисниками ?

Думаю не важно где ты служил если основа бывшей СССР это рашка и она воюют против тебя. Это слишком низко что праздновать день который в рашке официальный

Опубліковано

Да нє )) просто тепер Порох вирішив не святкувати в той самий день що і раша, тепер будемо бухати 14 жовтня.

Опубліковано

Да нє )) просто тепер Порох вирішив не святкувати в той самий день що і раша, тепер будемо бухати 14 жовтня.

нагадало як наша церква вирішила святкувати Різдво не так як весь світ

ото млін виділилися... подвиг прям цілий

Опубліковано

В новостях в вк наткнулся на поздравление от адреналин сити. Пишем что думаем по этому поводу!

https://vk.com/adrenalin_city

Гадаю потрібно їм персональне "свято" влаштувати - щоб всі запам’ятали.

Опубліковано

Думаю не важно где ты служил если основа бывшей СССР это рашка и она воюют против тебя. Это слишком низко что праздновать день который в рашке официальный

А розмовляти чи писати по російськи де вся рашка тільки так і розмовляє і в них же це офіційна мова - це не низько????????????

Опубліковано

Это слишком низко что праздновать день который в рашке официальный

В нас 23 лютого - день окупанта.

А якщо у моєї доці день народження, то мені не святкувати, бо хтось придумав день окупанта?

Вишиватники, блін.

Опубліковано

А розмовляти чи писати по російськи де вся рашка тільки так і розмовляє і в них же це офіційна мова - це не низько????????????

реальний аргумент :) дякую

Опубліковано
А розмовляти чи писати по російськи

російською

Gif-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0-grammar-nazi-412594.jpeg

Але ідея правильна.

Толку агритись на 23 лютого? Якщо людина сама захотіла святкувати, то розказуй-не розказуй а патріотизму в ній не збільшиться.

Опубліковано

Ko3bMa, копай глибше :) як святкування професійного свята відображається на патріотизмі ? це ж не велика жовтнева і не день створення днр чи ше якоїсь куйні

... звичайно як що то не ура-патріотизм

доречі, а 8 березня тепер теж зуськи ? ну хто з ура-патрійотів ризикне лишитися без сексу за букетик ?

Опубліковано

А якщо у моєї доці день народження, то мені не святкувати, бо хтось придумав день окупанта?

а навіщо порівнювати сімейне свято з іншим святом? Чи ти 23 числа з ранку завжди спочатку вітаєш доньку з днем захисника, а потім з Днем народження? Ну блін якесь дивне порівняння... Хто хоче той буде святкувати сьогодня день захисника, а декому не проблема святкувтати в інший день... булоб випити, а повод знайдеться...

Опубліковано

Вишиватники, блін.

При чому тут це? Ну давай тоді включимо твою логіку і назвемо тих в кого ДН, в страсну п'ятницю - антихристами.

Опубліковано

Нічого немаю проти того, що людина пише російською, на сході більшість українців які воюють за Україну - російськомовні, це ж нікого нехвилює, чи відправляти на схід лише україномовних (хоча як їх відправиш, якщо тільки на Волині 4000 україномовних призовників стали на лижі).

Про свято неоднозначної думки, з таким підходом потрібно відміняти/переносити всі свята які прийшли до нас з СССР чи співпадають по святкуванню з окупантами

Опубліковано

Ko3bMa, копай глибше :) як святкування професійного свята відображається на патріотизмі ? це ж не велика жовтнева і не день створення днр чи ше якоїсь куйні

... звичайно як що то не ура-патріотизм

доречі, а 8 березня тепер теж зуськи ? ну хто з ура-патрійотів ризикне лишитися без сексу за букетик ?

Чиє це професійне свято?

І невже секс можливий тільки 8 березня і за букетик? чи букетик жінці можна тільки 8 березня дарувати?

Опубліковано
А розмовляти чи писати по російськи де вся рашка тільки так і розмовляє і в них же це офіційна мова - це не низько?????????

Когда у нас, в Матери Городов, на том языке, который стал впоследствии русским, уже писали летописи, большинство населения будущей «России» называло еду «ням-ням», воду «буль-буль», а бабу «тык-тык»

Опубліковано
А розмовляти чи писати по російськи де вся рашка тільки так і розмовляє і в них же це офіційна мова - це не низько?????????

Когда у нас, в Матери Городов, на том языке, который стал впоследствии русским, уже писали летописи, большинство населения будущей «России» называло еду «ням-ням», воду «буль-буль», а бабу «тык-тык»

але ж це не патріотично

Опубліковано

Соромітник, 23 лютого - "Дєнь Совєцкой армії і Военно-морского флота". Троха відрізняється від "Дня захисника Вітчизни", навіть російською написаним, нє?

Опубліковано

Літописи писали церковно слов'янським. 23 лютого свято армії яка скількох українців замордувала та посилала на смерть?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...