Перейти до змісту

Парковка Там-Таму

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стикнувя нещодавно із проблемкою, заїхав до СМ Там-Там, отримав разовий пропуск, припаркувався та зайшов за покупками, вийшов через 15-20хв та рушив до виїзду. На терміналі виїзду (автомат куди пхати пропуски) засунув талончик, автомат його з'їв і все, навіть не блимнуло нічого, буцімто і не пхав нічого. Все б нічого якби: за мною не стояло три автівки (вечір був) та я не поспішав привезти ті куплені речі до місця призначення. Звернувшись до охоронця (котрого ще потрібно знайти - 10хв ) отримав у відповідь що то не його юрисдикція і треба кликати якогось іншого охоронця (пройшло ще 10хв), той сказав що треба службу якусь викликати, яка прибуде через 30-40хв або ж дати хабаря першому охоронцю, безпредєл і все. Дав охоронцю 5 грн бо поспішав крепко, той дав мені якийсь лєвий талон, я його використав.

Знайомі таксисти біля ринку кажуть що з такими "приколами" вони стикаються регулярно, і просто впритик проїжджають за іншими машинами.

Бували у вас такі випадки? Що робили?

Опубліковано

попутно треба цю тему об’єднати з тою де шукають наклейки "я паркуюсь як мудак"

бо бидлота яка стає поближче до виходів просто попід стінами, перешкоджаючи виїзду чи навіть проїзду – повинні знати хто вони є насправді

Опубліковано

Місяць тому, теже в вечірі виїжав, зажувало талон, знайшов якось охоронця, неспіша відкрив своєю карткою-безоплатно!

Опубліковано

В мене було щось схоже, але талон пожований паркомат виплюнув через декілька секунд. Добре, що позаду нікого не було, так як впав він під автомобіль.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...