sergppsv80 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:09 Поділитися #1 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:09 Доброго вечора, Прошу допомоги, сталась така ситуація за кермом біля місяць- півтора.Виїджав зі стоянки торг центр Варшавський що на конякіна . з виїзду від заправки БРСМ був червоний з виїзду автостанції теж червоний для автомобілів по вул конякіна зелений сигнал сфітлофору я повертав праворуч глянув зліва немає машин то я поїхав. біля кільця зупинив працівник ДАЇ сказавши мені що я порушив проїхавши на червоне, поясніть мені будь-ласка сфітлофора з виїзду від від торг центр немає чи правильно я все зробив.ДЯКУЮ!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:11 Поділитися #2 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:11 саме цікаве пропустив, як з ДАЙцями далі було, хабар, протокол, попередження? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:13 Поділитися #3 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:13 а через дорогу (виїзд з автостанції) був? Так от, він для тебе був. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergppsv80 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:28 Автор Поділитися #4 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:28 а через дорогу (виїзд з автостанції) був? Так от, він для тебе був.Дуже Дякую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vrm Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:37 Поділитися #5 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:37 а через дорогу (виїзд з автостанції) був? Так от, він для тебе був.При чому тут виїзд з автостанції? Є 4 напрями, на яких знаходиться світлофори, на виїзді з автостанції дублюючий сигнал для тих хто виїздить з заправки. Перед перехрестям з виїзду Варшавського є світлофор чи хоча б знак що інформує про регулювання світлоформ? А може там є стоп лінія? НІ!. Отже керуємось правилом другорядної дороги і пропускаємо всі ТЗ що рухаються у всіх напрямках. Автора ДАЙці хотіли розвести на лоха Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Хри Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:38 Поділитися #6 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:38 а через дорогу (виїзд з автостанції) був? Так от, він для тебе був.А з чого це Ви взяли що він для нього був???)))Я думаю що він нічого не порушив, перед ним не було світлофора і стоп лінії там нема Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:40 Поділитися #7 Опубліковано 29 Січня, 2015 в 21:40 тай взагалі і перехрестя там не було. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 01:05 Поділитися #8 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 01:05 все правильно, світлофора там нема, а значить нічого не забороняло рух. ДАЙець мудак, як і в більшості таких випадків. Потрібно було в протоколі писати своє пояснення, чітко і ясно. А потім слідкувати за судовими засіданнями, щоб не пропустити своє. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergppsv80 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 05:46 Автор Поділитися #9 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 05:46 Всім дуже вдячний за допомогу дайці, штрафи, протоколи то все дурне. головне для себе що їхав правильно є розуміння правил ПДР і я не є загрозою для оточуючих і своєї сімьї на дорозі як учасник ПДР . Ще раз Дякую і тут буду писати(питати консультацій біш досвідчених людей) про ситуації правильне розуміння ПДР бо це все приходить з практикою і часом . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 06:08 Поділитися #10 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 06:08 а через дорогу (виїзд з автостанції) був? Так от, він для тебе був.А з чого це Ви взяли що він для нього був???)))Я думаю що він нічого не порушив, перед ним не було світлофора і стоп лінії там немаПерепрошую, пропустив слова "двосторонній світлофор" після "(виїзд з автостанції)". А так дійсно моя попередня репліка безглуздо виглядає.Я з цього виїзду мінімум по 3 рази на тиждень виїжджаю і жодного разу не було сумнівів, що треба дочекатися зеленого. Навіть якщо це і спірний виїзд, я не настільки багато маю часу і бажань, щоб заради економії в 3 хв. (стояння на світлофорі), втратити купу часу і нервів на ДАЇшників чи в подальшому суд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 30 Січня, 2015 в 06:38 Поділитися #11 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 06:38 Теоретично від Варшавського можна виїжджати і незважаючи на сигнали світлофора, а практично ж, враховуючи інтенсивність руху, - краще дочекатись потрібного зеленого. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 06:54 Поділитися #12 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 06:54 ... Навіть якщо це і спірний виїзд, я не настільки багато маю часу і бажань, щоб заради економії в 3 хв. (стояння на світлофорі), втратити купу часу і нервів на ДАЇшників чи в подальшому суд. а є якась гарантія, що тебе не зупинять ті вимагачі і не почнуть розповідати, що ти проїхав на "червоний" (хоч ти й поїхав типу правильно)? Чим доведеш, що не верблюд? Нічим. Хіба що реєстратор... А таких випадків я знаю декілька по своїх знайомих. Так що тут справа не в "правильно/неправильно", а в "повівся/неповівся"....разом з тим, це власна справа кожного... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Igoryoshek Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:15 Поділитися #13 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:15 Якщо дочекатись того зеленого, то також починають їхати автомобілі із автозаправки БРСМ, і виходить їх треба пропускати бо перешкода справа? А взагалі на тій заправці такий ди*ільний заїзд і виїзд. На нормальних заправках один заїзд один виїзд, а там заїжай, виїжай кудою хочеш, особливо коли багато бажаючих заправитись. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:23 Поділитися #14 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:23 Чим доведеш, що не верблюд? Нічим.водій не повинен нічого доводити, це вони (даїшники) повинні довести факт порушення ПДР за допомогою фото/відеофіксації або законно використовуючи покази свідків. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
stepanov Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:31 Поділитися #15 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:31 Доброго вечора, Прошу допомоги, сталась така ситуація за кермом біля місяць- півтора.Виїджав зі стоянки торг центр Варшавський що на конякіна . з виїзду від заправки БРСМ був червоний з виїзду автостанції теж червоний для автомобілів по вул конякіна зелений сигнал сфітлофору я повертав праворуч глянув зліва немає машин то я поїхав. біля кільця зупинив працівник ДАЇ сказавши мені що я порушив проїхавши на червоне, поясніть мені будь-ласка сфітлофора з виїзду від від торг центр немає чи правильно я все зробив.ДЯКУЮ!!!Так а як розійшлись? З власного досвіду після розводу з боку мусора просто придбав самий дешевий відеореєстратор тай усе) навіть ще не зупиняли)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:32 Поділитися #16 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:32 Чим доведеш, що не верблюд? Нічим. водій не повинен нічого доводити, це вони (даїшники) повинні довести факт порушення ПДР за допомогою фото/відеофіксації або законно використовуючи покази свідків. на якій планеті? "повинні" ще поки не означає "так і роблять", нажаль... Надіюсь, що скоро в нас так і буде, як має бути (як ти написав), але поки що маємо те, що маємо... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Igoryoshek Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:44 Поділитися #17 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:44 Але я помітив, що більшість водіїв їдуть звідти на зелений сигнал. (Доречі так і не зрозумів, а за що місус в моєму повідомленні?) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:47 Поділитися #18 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:47 Але я помітив, що більшість водіїв їдуть звідти на зелений сигнал. (Доречі так і не зрозумів, а за що місус в моєму повідомленні?) тому що до 16-17:00 звідти легше виїхати на зелений сигнал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vrm Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:55 Поділитися #19 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:55 Але я помітив, що більшість водіїв їдуть звідти на зелений сигнал. Звичайно що частіше получається їхати на зелений тому що трафік руху по конякіна не співставлений з трафіком автостанція- заправка (в час пік). А тема вичерпується після огляду фото. Тут, здається все видно і якщо в ДАЙця якісь інші тлумачення ПДР, то тут вже питання до його профпридатності як мінімум а як максимум до шантажу використовуючи службове становище Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:56 Поділитися #20 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:56 (Доречі так і не зрозумів, а за що місус в моєму повідомленні?)Бо не хотілося багато писати. Але поясню: при виїзді від Варшавського пропускати авто з заправки не треба, бо ти вже на головній (Конякіна), а вони ще виїзджають з прилеглої території, тому це не перехрестя рівнозначних доріг де діє "правило правої руки". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:57 Поділитися #21 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:57 Але я помітив, що більшість водіїв їдуть звідти на зелений сигнал. (Доречі так і не зрозумів, а за що місус в моєму повідомленні?) тому що до 16-17:00 звідти легше виїхати на зелений сигнал. і тому що дійсно не хочуть сперечатись з ДАЙцями. І це правильно. Але якщо вже тебе розводять ті "пахарі з палками", то вже потрібно знати "ПДР" і вміти їх взути. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 22:04 Поділитися #22 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 22:04 ...при виїзді від Варшавського пропускати авто з заправки не треба, бо ти вже на головній (Конякіна), а вони ще виїзджають з прилеглої території, ...nickel, шо ти видумуєш? На якій ти головній ВЖЕ? Там два виїзда, які поєднуються в один великий, але світлофор стоїть раніше і тільки на виїзді з АЗС.Там дійсно дибільний виїзд. І це тому, що в нас все можна робити за гроші - світлофори ставити де комусь вигідно, розмітку малювати як комусь вигідно і т.д.А якби в Луцьку керував Закон і здоровий глузд, то тих бізнесменів (з АЗС "БРСМ"і з ТЦ "Варшавський") змусили б зробити нормальний правильний виїзд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 30 Січня, 2015 в 22:26 Поділитися #23 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 22:26 дел. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 30 Січня, 2015 в 22:47 Поділитися #24 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 22:47 nickel, шо ти видумуєш? На якій ти головній ВЖЕ? Там два виїзда, які поєднуються в один великий, але світлофор стоїть раніше і тільки на виїзді з АЗС.Там дійсно дибільний виїзд. І це тому, що в нас все можна робити за гроші - світлофори ставити де комусь вигідно, розмітку малювати як комусь вигідно і т.д.А якби в Луцьку керував Закон і здоровий глузд, то тих бізнесменів (з АЗС "БРСМ"і з ТЦ "Варшавський") змусили б зробити нормальний правильний виїзд.Як там може бути один виїзд, якщо там посередині смуга зустрічного руху? Намалюй схему. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 01:10 Поділитися #25 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 01:10 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.