Перейти до змісту

Татуювання.Ваше відношення,уподобання, доцільність і т.д.

balltongue

Татуювання  

301 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знаю, бо і знайомі переробляли після нього тату. Та й інші майстри не дуже-то позитивно відгукуються. І ціни у Макарова ого-го!!!!!!

а хто ж в нас тут "інші майстри"?))

• Відповідей 251
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Положительно отношусь к татуировкам и татуированным людям. Я считаю, что в этом деле нужно знать меру и делать тату на месте, которое можно скрыть под одеждой. Но это лишь мое мнение и в этом плане считаюсь с мнением других.

НО!

Советую делать лишь у проверенных мастеров, которые используют стерильную аппаратуру, обдумать рисунок (я даже изучала значения тюремных тату)

А так - живем раз. Кто как хочет, тот так с ума и сходит)

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Відпишусь і я :rolleyes:

Татуювання мені подобається і навіть собі зробила одненьке. Можу порекомендувати хорошого майстра!

Я боюсь болі, але як вірно підмітила SuddenlySpring, епілятор болючіший ;)

І ось пройшов уже певний період часу і я хочу ще одну маленьку татушку. Хочу напис англійською (чи латинською), вибрала місце. Залишилось вибрати слово чи слова. К вас запитувати не буду, бо судячи з попередніх постів хорошого не порадите (я маю на увазі противників татуювань)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

тату гарна річ на чужому молодому тілі...

організм старіє, м"язи втрачають тонус і тату стає огидним відлунням молодості

Опубліковано

Люблю татуювання. Після припинення лактації планую забивати спину. Поки не всю:)

от ОСєнь созрєла для наступного невеличкого татуювання...

дайте мені майстра - надійного і недорогого,а?:)

Кисо, а почего не хочешь там же забиваццо?

Опубліковано

По такой логике татушку лучше всего делать на пятке.

Опубліковано

По такой логике татушку лучше всего делать на пятке.

По такой логике татушку лучше всего делать на пятке совсем не делать.

Опубліковано

Бажаю зробити на всю спину татушку АЛЕ є людина яка не буде зі мною спілкуватись після цього, і так як мені вона дорога- не роблю.

Опубліковано

Неа, навпаки, весело буде. Ми ж побачимо покоління бабусь із "нажопніком" (татуюванням на копчику). :)

Опубліковано

Маячня. Якщо людина тебе справді любить і поважає то татуювання на це не вплине.

Тобто якщо тебе чоловік попросить чогось не робити, ти підеш і зробиш- тому що він тебе любить і нічого це не поміняє? :smile3:

Опубліковано

Маячня. Якщо людина тебе справді любить і поважає то татуювання на це не вплине.

Тобто якщо тебе чоловік попросить чогось не робити, ти підеш і зробиш- тому що він тебе любить і нічого це не поміняє? :smile3:

Это смотря что попросит не сделать.Да и вообще в любви всему есть прощенье.

Опубліковано

У нас з чоловіком такі стосунки, які не передбачають такого поняття як "питати дозволу". Ми дорослі люди зі своїми вподобаннями так що яке він має право заборонити те, що на нього не впливає. Так що... Так само він не прийде питати дозволу чи можна йому щось там. Ми радимося, але не питаємо дозволу. Це запорука гарних стосунків, я вважаю:)

П.С. чоловік сам малює мені ескіз і відкладає бабло бо ж я в декреті а робота обійдетсья в 3000 грн чи трохи менше)))

Опубліковано

Thorgalll, зато у обколотой тётеньки целлюлита не видать :D

Varvara, а Dima4s со своей стороны тоже прав, он мнение близкого человека ценит и очень этим человеком дорожит - поэтому и не будет делать себе тату.

У Вас своя ситуация в семье - и полное взаимопонимание, у них своя..

А как по мне, мне нравятся тату на определенных людях и красивые, но достаточно есть уродских и не идут человеку.

Опубліковано

w_ef2b579e.jpg

тоже треба похвастатись)

на рахунок татух - вони мені, звичайно, подобаються. але вони мають бути зроблені справді хорошим майстром, і це не мають бути якісь ієрогліфи чи унилі латинські сентенції)

Опубліковано

на рахунок татух - вони мені, звичайно, подобаються. але вони мають бути зроблені справді хорошим майстром, і це не мають бути якісь ієрогліфи чи унилі латинські сентенції)

Ну да, ієрогліфи ацтой, зате крута тачіла - це татуха-мечта для кожного реального пацана. Стереотипи рулять?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...