Перейти до змісту

Windows 10 (все про нову ОС)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене на вдається оновитись.

MaxthonSnap20170415124925.thumb.jpg.aba6eedae450490e8e3c3e874bfeabd3.jpg

Помилка 0xc1900200Ні через Центр оновлень, ні через утиліту Windows 10 Asistant. На сайті Довідки Microsoft є порада збільшити резервний розділ до 500 Мб. (зараз він в мене становить 100 Мб.). Треба буде спробувати, але щось не надто віриться в це.

Хоча до Anniversary в свій час вдалось оновитись без проблем

• Відповідей 763
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
36 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Яка збірка на разі є крайньою, 10240?

Це мені запитання?

В мене зараз Anniversary версія 1607 (збірка системи 14393.1066).

А загалом Creators Update має індекс версії 1703 (збірка 15063)

Опубліковано

Та власне всім. Бо скачав вчора крайню збірку, а вона ставитись не захотіла (((

Поставив старий білд 10ки (валявся диск дома) і оновив систему. Тому і цікаво що winver має показувати?

Опубліковано

Стосовно 500МБ розділу... Коли встановлюєте начисто Win10, видаляєте (саме видаляєте) системний диск та (якщо є) резервний розділ меншого об'єму, що був створений попередніми версіями ОС. Далі при спробі створити розділ на утвореному пустому просторі буде запропоновано необхідний резервний на 500МБ.

Можливо, це більшість з вас знають, але хтось з постояльців форуму десь (мабуть в цій темі) писав, що необхідно форматувати весь диск. Це не так.

Опубліковано

Ну і як без багів:

білд 15063.138   - не працює з'єднання з USB модемами. Проблема поширена, поки рішення немає. В коментах тільки пишуть робити відкат до попередньої. Тому в кого інет через USB модем не спішіть оновлюватись

Опубліковано

Періодично користуюсь 10-кою на планшеті. І в принципі ніяких нарікань особливо не маю. Спочатку трішки було накладно, так як деякі речі не там де у сімці. Але все елементарно гуглиться, сама ОС працює цілком собі адекватно, новий диспетчер завдань з монітором ресурсів сподобався, а ще класна можливість поставити на паузу процес копіювання файлу, з драйверами взагалі ніяких проблем не було, вІНДУС їх тягне сам звідки треба, в основному.

Скоро всіх в дома переведу на десятку.

Опубліковано
On 13.04.2017 at 11:23, MaestroA сказано:

Питання до тих, хто уже з Творчим оновленням: у вас Хром не кульгає? Бо я проблему з гуглівським браузером так і не вирішив. Старішу версію ставити не хочу, чекаю нову. За якийсь тиждень повинна з'явитися 58-ма. Якщо і з нею будуть проблеми - доведеться все перевстановлювати.

Розібрався. Все виявилось банально просто.

Налаштування -> Показати розширені налаштування -> в підрозділі "Система" зняти галочку "Використовувати апаратне прискорення, якщо доступно".

Опубліковано
Щойно, dj_design сказано:

цікаво .. а з чим це зв'язано ? апаратні проблеми, драйвери (на вашому компі) ?  ... бо в мене галочка стояла і стоть .. все пряцює без змін ... до речі, 58-а верся вже є .... 

В моєму домашньому ноуті (i3-3217U/GeForceGT635M) теж стоїть і все ок. Декілька днів тому ставив все аналогічно на ноут з i5-2520M - і там все норм.

А от цьому ThinkPad T510 з першим поколінням Intel Core i5-520M не подобається апаратне прискорення.

Опубліковано
9 годин тому, dj_design сказано:

значить не коректно працює відео .. драйвера, бібліотеки або з самим чіпом якісь проблеми ...

https://habrahabr.ru/post/202358/

хоч і трошки стара ссилка, але розказано ще це і для чого .. і виходячи з цього, то має бути краще коли всетаки "включено апаратне прискорення" ....

добре що "проблема" вирішилась, але якщо є час і бажання - я б спробував пошукати причину ;)

Тут сказано, що "об этом баге известно и над ним работают специалисты."

Додано. Оновлення Chrome до 58 stable баг не вирішило.

Опубліковано

Трохи більше тижня тому в магазині Windows Store з'явилася фінальна модерн-версія Skype. Встановив. Запускається практично миттєво (на SSD), в 2-4 рази швидше класичної останньої версії 7.35. Виглядає симпатично і не має реклами. Заміряв апетити на процесор та оперативку.

Класика 7.35 в режимі очікування:

CPU - 4,4%

RAM - 98,4 MB

Показати фото  

skype_classic_1.thumb.JPG.bdc0e38a09ccf83ae97b49623bd558b2.JPG

Hide  

Модерн в режимі очікування:

CPU - 0%

RAM - 29,3 MB

Показати фото  

skype_modern_1.thumb.JPG.1f4d672ec2ea9f116fd368013943b72c.JPG

Hide  

Класика 7.35 в режимі відеодзвінка:

CPU - 13,2%

RAM - 178,1 MB

Показати фото  

skype_classic_2.thumb.JPG.68e21f637031bc5a57a820e3f9beec03.JPG

Hide  

Модерн в режимі відеодзвінка:

CPU - 11,8%

RAM - 78,1 MB

Показати фото  

skype_modern_2.thumb.JPG.c50d38fca80a9cd0453206c16a267862.JPG

Hide  

Як видно, результат явно на користь модерн.

P.S. Шкода, що модерновий Viber вже оновлюватися не буде. Працюю на двох лептопах, на одному Viber встановлений класичний, на іншому - модерн. Останній мені набагато зручніший.

Опубліковано

Колеги, потрібна послуга: поставити Win 10. (зараз працюю в ній, але постійно приходить повідомлення на обновлення) , прог для читання AutoCAD та інші проги на Asus x555s

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Поставив десятку, нема звуку. В деспетчері устройств в вкладці звук, пише що все добре, тобто дрова стоять. Але при перевірці неполадок, пише що служби звуку не відповідють. Ткніть носом що де можна почитати як це виправити

Опубліковано

@VojinSvitla Першим ділом скачай і постав драйвера під свою звукову карту. Якщо не допоможе, то в біосі треба вибрати тип ОС 8,1/10, якщо є такий пункт, можливо прийдеться для цього і біос оновляти. В мене на старому комп'ютері була схожа трабла, там на сайті гігабайта прямо і писало, якщо ставити 8,1 і вище треба оновляти біос і перемикати тим ОС в налаштування, інакше звук не запрацює

Опубліковано

а є така 10 що схожа оформленням на віндовс7   та немає всякої ***ні, або просто немає ***ні

Опубліковано
34 хвилин тому, Oli сказано:

а є така 10 що схожа оформленням на віндовс7   та немає всякої ***ні, або просто немає ***ні

є програмулька classic shell яка вертає меню пуск до старого вигляду.

Що мається на увазі під всякою фігньой? Якшо разні встановлені  програмки, то їх можна повидаляти, або поставити версію ltsb, там Їх нема

Опубліковано
1 година тому, Oli сказано:

Оформлення це найменша біда 10-ки

Опубліковано
14 хвилин тому, case_l сказано:

Оформлення це найменша біда 10-ки

мав на увазі що довго шукати що потрібно

Опубліковано
16 хвилин тому, Oli сказано:

мав на увазі що довго шукати що потрібно

є така річ, тому бажано прочитати інструкцію користувача ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...