Перейти до змісту

Увага! Приватбанк нагнув за "шури-мури" з мультивалютними операціями!Будьте уважні!

kolialutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В подібних випадках тим хто попав на великі мінуса варто було б своє майно переписати на близьких, влаштуватись на роботу з офіційною мінімалкою і сцикати по рішенню суду щомісяця по 30 відсотків на віддачу боргу.

В мене далека родичка досі віддає доларовий кредит по рішенню суду таким чином, при чому коли позичала (вірніше коли було рішення суду) $ був по 5.

Хай би в Крим переїхала
  • Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хай би в Крим переїхала

Є ще така штука як пеня, і рано чи пізно прийшлось би платити і по боргу, і по пені. Тож не на все життя в Крим.

Опубліковано

я кредитних карток поки не маю, але збоку стрьомно вся ця фігня виглядає, мало того, що заднім числом, мало того, що попали не тільки ті, що дійсно махінаціями займались, але ще й ті, хто просто зробив велику покупку, як виявилось, в невдалий час. Знову ж таки, якщо по людськи, то якщо той курс була помилка, то про це мали б сповістити згодом, якщо ж це була ВАЛЮТНА ПОЛІТИКА банку й потім вона змінилася, то при чому тут клієнти ? Ну й контрольний в голову : Завтра любий відкриває банк, роздає карточки наліво й направо, з курсом 10, звичайно ж народ поведется й активно буде купувати все по низькому курсу, а з часом ХОППА, падіка падіка сюда й верни різницю між курсами, а куди клієнт дінется то з підводного човна ? Й хто може з впевненністю сказати, що то не була запланована афера приматбанку, мол гребіть гребіть, ми з вас всерівно назад стягнемо ?

Опубліковано

Пацани! Кожен хто купляв касах Приватбанку 200 баксів по курсу 13,01грн/бакс, прохання з'явитись в найближче відділення Приватбанку. За вами должок...

треба йти ладнати коктейлі молотова на всяк випадок а то хто знає що може бути завтра адже я ще кілька років назад в Приваті по 8грн за $ купував, можуть і мені привіт веселий прислати.

П.С ой небезпечна гра держави почалась проти народу...

Опубліковано

Подумати страшно, який "безпредел" робиться в наш час. Звісно, юридично банк підкований, і це прописано в договорі кредитки, хоча не завжди ці договора видають, а навіть коли видадуть і це можна прочитати і з цим не погодитись, але вибору немає, так як конкурентів (по кількості відділень і банкоматів) Привата зовсім немає (один Дельтабанк був і той погано закінчив).

Коломойський захоче (якщо почнуть люди пресувати) то передумає і спише мінуса, якщо народ з'їсть і люди будуть мовчати, то ще більший період поставить чи різницю нарахує.

Гірше те, що знаходяться особи, що кажуть "так правильно", давно мали б таке зробить...

Опубліковано

та й технічний збій , тим більше в фінансововму секторі, може тривати обмежений термін, й знову ж таки, якщо провести аналогію з тими ж Ворлд оф Тенкс, то коли там технологічний збій, то постійно приходять попередження про це й прохання утриматись від фінансових операцій в цей період

Опубліковано

... що розрахунок проводився невірно саме через технологічний збій, ...

з 01.09 по 31.12 збiй? I нiхто не замiтив?

Пора мiняти банкiвський персонал. Або банк.

Опубліковано

Низькі офіційні курси мали підгрунтя - низький закупівельний курс валюти у нацбанку. Банки за безцінь купили багато мільярдів народних доларів (резерви впали з 20+ до 9 чи 7 млрд.). Треба вже до кінця йти по логіці привату - забрати на користь держави вигоду в банків за куплені долари по 12,7 при курсі на ринку 15-17

Опубліковано

А хтось з відписувачів хоча б розуміє в чому проблема? Питання не в обналі, оплаті по курсу пейпел чи амазон. Переказ з картки приватбанку на карту будь якого банку світу !!! Тобто я 4 місяці тому переводжу знайомому в Німеччину гроші на картку. Приват сьогодні вирішує, що чотири місяці тому він забагато перевів мому знайомому і дознімає суму з мене. Питання якого фіга? Я переводив 10 000 грн. Заплатив за переказ 110 грн. Мені байдуже скільки отримає знайомий. Мені треба було перевести 10 000 грн. Якщо банк на його думку забагато перерахував - ну так хай дзвонить до мого знайомого і просить повернути. Я то тут при чому?

ти цілий рік нічого не переводив чи переводив по 100 грн а в короткий період курсової нестабільності перевів 10 000 однією сумою?

Я регулярно протягом трьох років здійснюю дані перекази. Валютні приколи на збільшення чи зменшення цих платежів ніяк не вплинули. Я не валютний турист, не катався закордон і не знімав валюту, точно так само спеціально не робив покупки по курсу пейпела чи амазона, так як точно знаю, що на ДСС операціях банк попадає при таких коливаннях і полюбому потім знімуть. Але зняти кошти з картки типу щось донараховано через помилку, яка тривала 4 місяці - ну це нонсенс. І добиває ще одне - чому з 1 вересня? Чому не з 1 липня, 1 січня чи взагалі з дати видачі картки?. Але все таки з переказами банк лажанув, і визнав це, що підтверджують повернені кошти

Опубліковано

І добиває ще одне - чому з 1 вересня? Чому не з 1 липня, 1 січня чи взагалі з дати видачі картки?

Тому це такі ж самі догадки, як і невідомі мутні справи Артьомки, він ж не написав, які операції проводив, якими об"ємами і в які терміни, а без цих даних - це поки що або обс.рання привата, або поцан молодєц - іде протів жидомасонської сістєми.

Опубліковано

Якщо я, скажімо сьогодні, купив в Елюдорадо телевізор за 9000грн.при курсі 18,50, розрахувався карткою 1000 власними коштами, 8000 кредитними (безвідсотковий кредит). Термін погашення до 25.02. Погашаю я кредит 24.02 коли курс буде, припущу, 25 грн\дол. Тому за логікою ПБ я повинен сплатити 8000*(25/18,5)=10811 грн.

Чекаю Привета...

Опубліковано

vaz75, зустрічна задача - летить 2 крокодила, один на схід, інший - зелений, скільки коштує кілограм цвяхів, якшо йожику 13 років?

Опубліковано

vaz75, зустрічна задача - летить 2 крокодила, один на схід, інший - зелений, скільки коштує кілограм цвяхів, якшо йожику 13 років?

Далекий ти. Я описав подібну операцію по "наживі" на курсі за рахунок ПБ. Тому ПБ, як і у випадку з масовим обміном валют, так само може вимагати від мене сплати додаткових 2811 грн.

Опубліковано

Якщо я, скажімо сьогодні, купив в Елюдорадо телевізор за 9000грн.при курсі 18,50, розрахувався карткою 1000 власними коштами, 8000 кредитними (безвідсотковий кредит). Термін погашення до 25.02. Погашаю я кредит 24.02 коли курс буде, припущу, 25 грн\дол. Тому за логікою ПБ я повинен сплатити 8000*(25/18,5)=10811 грн.

Чекаю Привета...

Продажі в кредит в Україні складають приблизно 35% від загального об’єму, і цей показник щорічно збільшується. Такий сервіс дозволяє істотно збільшити продажі магазинів, і тому вони самі часто виступають ініціаторами акцій по безвідсотковому кредитуванню. Схема співпраці проста – банк видає позику покупцю, а магазин компенсує фінзакладу недоотриманий дохід. «Магазин компенсує банку відсотки по кредитах. Для магазина-партнера перевагою в даному випадку є збільшення об’ємів власних продажів», – говорить заступник голови правління Правекс-банку Роман Валесюк. Тобто банк все одно одержує свої відсотки по кредиту, але не від покупця, а від магазина.

Іноді торгові мережі домовляються працювати з банками без сплати відсотків. У такому разі банк допомагає реалізувати певну групу товарів (які, можливо, не користуються попитом) в кредит під 0%. При цьому решта товарів продається за стандартних кредитних умов, при яких банк заробляє недоотриманий дохід.

взято звідси

Опубліковано

Перечитав всі сторінки. Відчуття двояке. З однієї сторони вроді би як на"опка банку "на ліцо", але водночас зовсім нешкода тих бариг які тут валюту тисячами продавали, і продавали по якому курсу ? правильно по чорному. Тобто не офіційному, тобто не законому. І багато хто купував, зціпивши зуби....

Опубліковано

так і бачу як така заява появляєтьсяна одному з Швейцарських банків...

Однако, вследствие технологического сбоя в системе, который имел место во время проведения операций, коммерческий курс был отражен некорректно и фактически операция проводилась по курсу значительно заниженному.

а во представим ситуацію... некая фірма(Українська) купила трактор в якоїсь Європейської фірми за 100000у.е. мали рахунок в Приваті і закинули гривнями.... конвертація і тд..... і тут шо виходить шо нада погасить різницю?

А вот тут друга ситуація.... я купляв телефон припустим в Алло він вартував по офф курсу 100у.е (на момент покупки) курс грубо говорячи був 20 я заплатив 2000.... а виходить Алло знаючи про дану махінацію міг купить цей телефон по Приватовському курсі, і заробить шей на тому.....

Дивно виходить.......

Я нікого не засуджую, і вважаю це промахом банку! І ніхто крім банку не повинен з цим розбиратись...

П.С. Банки і кредити то зло!

Опубліковано

В соответствии с п. 1.1.2.1.11. Условий и правил, в случае возникновения задолженности владельца по карте/счету в результате курсовой разницы, технических ошибок в работе оборудования и в других случаях Клиент обязуется погасить задолженность в течение 30 дней с момента ее возникновения.

Це просто шедеврально! Як клієнт може нести відповідальність за банківські залізяки?? Мені просто смішно! Є ж спеціальні служби і відділи, яки тою всею фуйньою займаються. Їм за то бабоси відстьогують і при чому не малі, а вимагають з народа))) Я не клієнт ПБ і ніколи ним не хтів бути, вкотре переконуюсь...

Опубліковано

та так, ми пам"ятаємо, що ти в Ощаді працюєш:-)

ех, випередив.. цікаво є багато фанатів ощадбанку ?!..

а по темі (особистий аналіз) .. по моїх приблизних підрахунків автор крутанув біля 7000 баксів (конвертація гривні в долари). тобто чистими заробив на чорному ринку цих 21 тищ грн.. в повідомленні Гороховського пише що якщо сума перевищує 2000 грн, значить в цьому випадку сума була більша.. Тут двояка думка - вирішив надути старого єврея, і не вийшло.. хоча погоджуюсь що заднім числом неможна здирати з людей гроші без погоджень..

vaz75 - якщо брали кредит в гривнях в магазині в Україні, то Ваша схема ніяк не відноситься до цієї теми.

Опубліковано

Якщо слідкуєте за розвитком, то Приват вчора повернув всі гроші своїм клієнтам, мотивуючи що зписання було через збій в системі.

Але в цій темі ми вияснили хто є хто!

P.S. Питання до модераторів - навіщо переіменували назву теми? Я не писав ні про які "шури-мури".

Опубліковано

Ощадбанк теж добра курва платиш напряму з гривневої за алі наприклад. Списує по курсу на сайті. А потім як виявляється досписує. але не присилає СМС. І якби не зареєструвався їх веббанкунгу то б і не знав цього.

Гниди ще ті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...