Перейти до змісту

Порадьте хороший телефон

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ZTE V5 - знімає фото 13 Мп, відео в фулл HD 1920×1080 - 2500 грн.

щось краще щоб і камера хороша була і інші функціїї

• Відповідей 131
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Помойму за 5000 любий буде знімати :) Звісно бренди краще - ті беруть технологіями і щедрістю оснастки, "китайщина" - мегапікселями, часто-густо інтерпольованими (в мене склалося враження, що навіть Lenovo інтерполює тікі в путь) Мені особисто подобається камера в SGS - знімає навіть вночі, відео, і пристойно.

Опубліковано

ДУМАЮ ТАКИЙ ВСЕ Ж ТАКИ БРАТИ

LG G3 S D724 ЩО СКАЖИТЕ ПАНОВЕ ПРО НЬОГО

Молодець! Бери! На кінець то, надіюся визначився! І нам тут гора з плечей впаде з твоїми мобілками...)))

Хай служить довго і не ламається!

Я скажу, що дехто другу половину на все життя стільки часу не вибирає, як ти телефон.

Випередив... )))

Опубліковано

Думаю топікстартеру нема куди спішити. Сім раз відмір, один відріж. Технології розвиваються, ціни падають. Я б брав беушний шостий айфон і не парився. Трохи почекати поки вийде сьомий і восьмий, ціна якраз вийде на заявлену.

Опубліковано

Думаю топікстартеру нема куди спішити. Сім раз відмір, один відріж. Технології розвиваються, ціни падають. Я б брав беушний шостий айфон і не парився. Трохи почекати поки вийде сьомий і восьмий, ціна якраз вийде на заявлену.

Ромаха, друже, та скільки можна "відрізати"?))) 8 сторінок, типу -"хочу щось"))

починалось :

Починалось....

#1Порадьте хороший телефон. Щоб хороші фото робив та відео, хд качества. Можна на дві сімки.або на одну

на суму десь 4000грн dima125

=========================================================

#9 потрібен новий хороший телефон від 4000 грн dima125

==============================================================

#16 или вигодно планшет купить за 4000 грн с лучшими х-ками, dima125

=============================================================

Ну то що порадите до 5000грн с хорошою камерою для фото і відео.....

==================================================================

Таке враження, що ТС просто прикалується))))))

Опубліковано

якщо він все-таки щось купить, то просто зобов'язаний всіх, хто тут відписався, запросити на обмивання телефону :_26:

Опубліковано

купив в Львові HTC ONE DUAL :0120::_26: :_26:

Але треба тепер програми кажуть купити)))) Хто що скаже ? Де встановити ліцензійны програми для андроїд для телефона??7

Опубліковано

Але треба тепер програми кажуть купити)))) Хто що скаже ? Де встановити ліцензійны програми для андроїд для телефона??7

ти серйозно?

тоді тут

на телефоні знайди значок %D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%BE%D0%BA-Play-%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82454.jpg

включи вай-фай або моб.інтернет, тицяй на кнопку, качай скільки пам'яті на телефоні вистачить.

для початку вистачить.

і не здумай башляти тим разваділам з Алло, Мобілочок і т.д., які пропонують "т.з. Пакети програм"

Опубліковано

Saddy дай Боже тобі здоровя, а то розводіли пропонують пакети програм , мол вірус попаде, кажуть антивірус встановити та програми для роботи з документами.

Чого вони таке кажуть шо в них ліцензійне, і якшо встановити не ліцензійне і шось трапиться гарантіїї не буде.

Я не бачу антивірусника там в плей маркет, а там в гугл маркет ліцензійне? Розкажи конкретніше будь-ласка.

Опубліковано

ти серйозно?

тоді тут

на телефоні знайди значок %D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%BE%D0%BA-Play-%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82454.jpg

включи вай-фай або моб.інтернет, тицяй на кнопку, качай скільки пам'яті на телефоні вистачить.

для початку вистачить.

і не здумай башляти тим разваділам з Алло, Мобілочок і т.д., які пропонують "т.з. Пакети програм"

Ви б вже зразу сказали ТС, що для курестуванням Плей маркет, треба ак на gmail зареєструвати, з покроковою інстртрукцією як це зробити( ну так, на випадок, як що він захоче і про це спитати) :_04:
Опубліковано

купив в Львові HTC ONE DUAL :0120::_26: :_26:

Думаю нас використовують як замінник гугла.

http://lmgtfy.com/?q=%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D1%96+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8+%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%97%D0%B4

Опубліковано

Я не бачу антивірусника там в плей маркет, а там в гугл маркет ліцензійне? Розкажи конкретніше будь-ласка.

порадьте шо встановити для роботи з документами? який антивырус ы звыдки?

Опубліковано

якщо до понеділка не розчехлишся, то у зручний для мене час в понеділок налаштую плей маркет, встановлю як так хочеш антивірус та офіс, навчу самого встановлювати інші програми.

Опубліковано

Хтось конкретно може сказати які програмі ліцензійні можна поставити для нормальної роботи:

де занйти антивірусник

прогнрами для роботи з документами які самі кращі для андроїд.

Порадьте , а то я все життя на сімбіан просидів))))

Опубліковано

для початку зареєструйся в gmail.com. потім зайди в цей аккаунт в плеймаркеті.

Профіт, тепер можеш встановлювати додатки на телефон.

далі, гугли: "Кращий антивірус для андроїд", "програма для офісу андроїд" і т.д. - будуть назви програм. Тоді шукай їх в плеймаркеті і встановлюй на пристрій, або шукай в інтернеті файл програми (програми для андроїд мають розширення *.арк), кидай їх на флеш-карту телефону та встановлюй.

багато корисного для свого девайсу і не тільки (інструкції, огляди, поради, та ін.) знайдеш на форумі

удачі.

Опубліковано

Ото чудний чоловік - десять сторінок " порадьте телефон ", а для чого бере сам не розуміє. Та купи нокія 1100 і буде тобі щастя !

Опубліковано

так і зробив, але хто який радить антивірус ставити і чи варто його ставити? на плей маркет це ліцензійні програми? а то в Алло кажуть у нас ліцензійні)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...