Перейти до змісту

Шукаю власника банківської карти

Foxik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу вашої допомоги у ідентифікації шахрая - власника картки Ощадбанку № 5104 77** **** 0158. Додаткову інформацію надам у особистому повідомленні.

Опубліковано

Заходиш в приват 24, оформляєш перевід зі своєї карти на вказану кілька грн, перед підтвердженням там пише ще раз номер карти і ім!я власника, потім відмова.

Опубліковано

Заходиш в приват 24, оформляєш перевід зі своєї карти на вказану кілька грн, перед підтвердженням там пише ще раз номер карти і ім!я власника, потім відмова.

неможливо оформити такий платіж, бо шахрайський пішов не через приват24, а через систему Portmone, а тоді вже на ощадбанк. У виписці прихватбанку висвічується тільки текст "переказ коштів", а куди і кому взагалі не вказано. Виглядає так ніби банк провів платіж в нікуди, і навіть квитанцію по ньому видать не може.

Опубліковано

Платіж в нікуди? Схоже, "Ощадбанк" в темі.

та ну? а ось це

шахрайський пішов не через приват24, а через систему Portmone, а тоді вже на ощадбанк.

якщо платили через сторонній сервіс, то кінцевого отримувача - не покаже...

Опубліковано

Платіж в нікуди? Схоже, "Ощадбанк" в темі.

та ну? а ось це

шахрайський пішов не через приват24, а через систему Portmone, а тоді вже на ощадбанк.

якщо платили через сторонній сервіс, то кінцевого отримувача - не покаже...

так, тільки видно дату, точний час, суми та 10 цифр ощадкартки

Опубліковано

Якщо не помиляюся, то прізвище і ім'я власника показується, якщо карта Приватбанку, а в ТС шукає людину по ощадбанківській карті.

Опубліковано

Ви ето там по обережніше, незаконне збирання інформації про особу (ст 182 кк) може мати для вас наслідки. Якщо вас кинули - пишіть заяву в міліцію.

заява є, а ПІБ та адреса не конфіденційна інф-ція

Опубліковано

В обласному управлінні МВС є відділ по поротьбі з кібер злочинністю, можливо там допоможуть?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...