Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хтось когось зачепив, а проблеми в обох

я проїжджав мимо - то лавети не було. Було скло біля машини

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Перехрестя Дубенська-Рованці

Хтось когось зачепив, а проблеми в обох

post-19351-0-67579100-1440577842_thumb.j

зі слів водія лафети винуватець дтп Опель. Вискакував з глушець. На швидкості хотів вскочити на парковку що напроти Консульстваpost-25393-0-06936500-1440598522_thumb.j
Опубліковано

І знову пр.Волі. Сьогодні близько 17:00, відразу після поливання вулиці:

post-20055-0-26509100-1440771526_thumb.j

post-20055-0-40717900-1440771547_thumb.j

Думаю, що колеса при гальмуванні (тим більше після поливання вулиці), просто пролетіли по фарбі зебри.

Опубліковано

нефіг робити проплаченні виїзди з мийок і азс

а що там не так з виїздом з мийки? те що можна наліво?

так таких виїздів всюди повно і біля заправок і навіть з вуличок.

Опубліковано

От і довиїжались. От то нефіг робити проплаченні виїзди з мийок і азс.(вул. Гордіюк) мийка

Щойно проїхав це ДТП, тут винуваті водії, а не розмітка, один завтик зловив, інший думав що проскочить. Шкода що так сталось.

Опубліковано

От і довиїжались. От то нефіг робити проплаченні виїзди з мийок і азс.(вул. Гордіюк) мийка

Бачив я його до аварії..гнав по Відродження із однією ближньою ксеноновою фарою.

Опубліковано

І транзіта винним зроблять бо в "джіпа# помазані номераpost-25393-0-46275300-1441129021_thumb.j

Опубліковано

на Ровенской 32. Столкнулись таксист на Шевроле и мотоциклист.

таксист на встречной полосе.,по ходу движения . Как и что к чему не разбирался,бо уже была милиция.

все живы..

руки-ноги поломаны с слов ДАИшника.

post-4887-0-02261900-1441137335_thumb.jp

Опубліковано

на Ровенской 32. Столкнулись таксист на Шевроле и мотоциклист.

таксист на встречной полосе.,по ходу движения . Как и что к чему не разбирался,бо уже была милиция.

все живы..

post-4887-0-02261900-1441137335_thumb.jp

Яке там нафіг таксі ви бачите?

Аварія між мото Yamaha YBR (видно на фото), якій рухався на зелене світло, вискочив долбо*об на скутері полтініку (кстаті без номерів, документів, прав і т.д і троха, як то кажуть, "на підпитку"). Надіюсь наступного разу той дебіло-скутерист вискочить під щось побільше і поважче чим мотоцикл і на дорогах стане трішечки безпечніше :)

Опубліковано

<p>

<br /> і на дорогах стане трішечки безпечніше<br />
<br /></p>

Безпечніше від кого??? Від цих мотоциклів, що ЛІТАЮТЬ ціле літо по вул. Володимирській та К.-Карого???? Не пиши фігні.

Опубліковано

<p>

<br /></p>

Безпечніше від кого??? Від цих мотоциклів, що ЛІТАЮТЬ ціле літо по вул. Володимирській та К.-Карого???? Не пиши фігні.

Так і знав що найдеться якесь "розумне" і щось таке ляпне))) Якщо не розбираєтесь в мотоциклах і саме в цьому випадку то краще помовчали б, це 125 кубовий на якому взагалі їхало двоє, фізично "летіти" він не міг. "Літають" такі як R1 і подібного об'єму.

Захищаєте скутериста? Тоді знач або ви сам постраждалий скутерист або ... [censure], що по суті одне і теж )))

Опубліковано

Яке там нафіг таксі ви бачите?

Не спадає на думку те, що "зі слів ДАЇ-шника" не просто так написано. А може чоловік запитав про аварію? раз "зі слів". нє?

А щодо тих оленів на мотоциклах - я б їм бордюрів понаставляв би - поперек дороги!

Qc6E.jpg

Опубліковано

Про аварию,рассказывала пострадавшая с скутера. Которая сидела на том месте ,от куда сделана фото.

Так же она просила у меня телефон ,что б перезвонить ,на сколько я понял любимому или мужу.

Я видел и скутер и мотоцикл. Но они все находились по одну сторону дороги. Бывает машины так развернет при аварии,что не понятно что кто и куда ехал. Я уже молчу про двухколесные.

Она несла что то не понятное. Расспрашивал что к чему,говорит :" Ехала на скутере,и бац".. В панике,говорила что тот кто был за рулем табуретки - DEAD. Спрашивал куда "БАЦнулись",показывала на такси.

Опубліковано

Ооо, бачу замінусували репутацію, значить все добре, люди не люблять правди коли їм говориш прямо в лоба )

Ладно, шось я відволікся ))

Волиньпост не пишить фігню по принципу почули від "бабулькі на лавочці". Якшо щось і публікуєте, то блін "соезвольте" перевірити і не пишіть повного бреду (я про www.volynpost.com/news/56401-u-lucku-trapylasia-nichna-dtp ) .

p.s. Судячи з попереднього посту і скутеріст знайшовся, якого по версії Волиньпоста і не повинно було бути там.

Особисто знаю водія YBR'a, точніше він мій брат, якій доречі має вже великій досвід керування як мото так і іншим транспортом.

Так як він вже цю тему почитав запропонував йому описати/прокоментувати коротко як це виглядало з сторони, так сказати, "учасника дтп", Див. скрін Вайбера )

p.p.s. Ну на рахунок "табуреток" з ним не зовсім згідний, так як і сам ex-скутерист (кстаті він також), на них часом бувають і адекватні люди і навіть з правом керування :)

post-6207-0-21093900-1441193952_thumb.pn

Опубліковано

<p>

<br /></p>

Так і знав що найдеться якесь "розумне" і щось таке ляпне))) Якщо не розбираєтесь в мотоциклах і саме в цьому випадку то краще помовчали б, це 125 кубовий на якому взагалі їхало двоє, фізично "летіти" він не міг. "Літають" такі як R1 і подібного об'єму.

Захищаєте скутериста? Тоді знач або ви сам постраждалий скутерист або ... [censure], що по суті одне і теж )))

що б ви там не говорили і як би ви не розбирались в мотобіциклях, кубиках і т.д. а факт залишається фактом що гонщиків в Луцьку хватає, особливо це стосується пр. Перемоги. За все літо ні разу небачив мотоцикліста (а то й групу) яка б пересувалась з адекватною швидкісю, а в багатьох випадках і на двох колеса. А найбільше дратує коли 00:00 на годиннику спить дитина, відкрите вікно від спеки і якийсь, супер гонщик(нехай йому добре буде) реве так своїм біцікльом що аж дитина здригається. Так що не треба тут розказувати ....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...