Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні десь о 10,30 на вул Карпенка-карого (біля виїзду до нової пошти) було дтп з крайслером та Б3

Змістовно...

Типу: Сьогодні в Луцьку було ДТП з двома автівками...

Опубліковано

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждала дві автівки та паркан.

Аварія трапилася на вулиці Станіславського. Відео з місця ДТП на каналі студії «PravdaPro» на Youtube опублікував громадський активіст Сергій Шараєвський. Аварія трапилася приблизно о 15:00.

Опубліковано

А що сталося на Перемоги? Знесено кілька метрів "паркану", купа автозалишків...Дивним є напрямок загинання стовпчиків.

Опубліковано

Твою м****!!!

Знов перехід за мостом. Щось значне або масштабне, бо аж рух перекрили....

Стоїть 107-ма маршрутка, за нею ПАЗік і колона авто. Перед 107-мою авто ДАЇ з "люстрами".

Опубліковано

На кругу на Шевченка Кіа догнала Беху на виїзді з мосту до Променя.

Ще побите авто на світлофорі біля Мотору.

Опубліковано

Хотів би я знати де це в Луцьку ?

Ну на кругу на Шевченка, я так зрозумів це де колись стояла пушка,а ось на виїзді з мосту до Променя :_03: а де це? і як це все до купи зв"язати :_40:

Опубліковано

З круга, який на Набережна-Шабережна, і на який можна заїхати з мосту (зі сторони Шевченка), немає виїзду до "Променя" (кінотеатру)

Опубліковано

Щось ніхто не відписав про чергову ДТП вчора увечері на перехресті 8 Березня - Огієнка. Чері та Жигулик

Опубліковано

Я так замітив ДТП в нас іде з періодичністю. Спочатку тиждень тишини, а потім кожен день по 5 дтп

Опубліковано

Тролейбус в'їхав в вантажівку.

Якби вантажівка не стала різко їхати, такого б не трапилося.

І якого буя він взагалі там стояв тою вантажівкою.

P.S. телефон потрібно розвертати на 90°. Бо фото вийшли .... не вийшли.

Опубліковано

Хотів би я знати де це в Луцьку ?

Їхала з мосту на Шевченка до Променя!

post-155-0-25748700-1436746107_thumb.png

Опубліковано

Десь о 12.00 на ДПЗ біля спортзалу СТАНок, мерседес 210 з понівеченим крилом та ніссан кашкай старішою версії з розбитим передком в опорі, даі не бачив, працював евакуатор.

О 13 приблизно кільце на набережній зі сторони набережна-шевченка в сторону нової лінії, опель вектра а з понівеченою лівою передньою стороною та старенький 123 мерседес на якому пошкодженя не встиг замітити

Опубліковано

8.30 ранку, легеньке ДПТ біля зупинки "Обласна інфекційна лікарня" Lexus RX350 догнав VW Caddy, в німця пожмакані задні дверцята, паркетнік без видимих ушкоджень.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...