Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Сьогодні бачила, як біля міської лікарні на Відродження 13 на парковці фольксваген с номерами вроді 5522 чи 4422 (якийсь парний номер), значками "у" і значком жіночої туфельки поцарапав своїм лівим бампером праву половину стоявшого поряд форда. Що в таких випадках робиться? Жіночка блондинка водій з місця пригоди швиденько поїхала. Пригода сталась близько 15.30. Жіночка виїжджала не рівно назад, а одразу почала вивертати кермо ліворуч.... Якщо хто знає про цю пригоду, і якщо власник форда шукає зловмисника, підскажіть йому цю інформацію. Нажаль я була шокована побаченим і не запамятала точно номер машини.

Якщо винуватця нема, або втік з місця тоді ремонт за власний кошт постраждалого. Таке в нас законодавство. Страхова нажаль нічого не компенсує, якщо в нього не каско. Я взагалі в шоці з тих "дам" яким чоловіки покупляли права і машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Доброго дня! Сьогодні бачила, як біля міської лікарні на Відродження 13 на парковці фольксваген с номерами вроді 5522 чи 4422 (якийсь парний номер), значками "у" і значком жіночої туфельки поцарапав своїм лівим бампером праву половину стоявшого поряд форда. Що в таких випадках робиться? Жіночка блондинка водій з місця пригоди швиденько поїхала. Пригода сталась близько 15.30. Жіночка виїжджала не рівно назад, а одразу почала вивертати кермо ліворуч.... Якщо хто знає про цю пригоду, і якщо власник форда шукає зловмисника, підскажіть йому цю інформацію. Нажаль я була шокована побаченим і не запамятала точно номер машини.

Якщо винуватця нема, або втік з місця тоді ремонт за власний кошт постраждалого. Таке в нас законодавство. Страхова нажаль нічого не компенсує, якщо в нього не каско. Я взагалі в шоці з тих "дам" яким чоловіки покупляли права і машини.

Наскільки я знаю, якщо винуватець втік і його не знайшли то страховку виплачує Моторне Транспортне Страхове Бюро України.

http://www.mtsbu.ua/ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але тільки якщо оформили "дтп"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто шо чув може бачив в четвер-пятниця була дтп на перехрести Степана Бандери(бивша Суворова).було дтп мицубиси з шкодою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дурна не, країна, а люди які в ній живуть.

Подивись, що у сусідів робиться:

Це інтернаціональне. Я про перший ролик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вночі паркан на роздільній смузі по пр Соборності, зі сторони щойно відремонтованого мосту, ціною кількох секцій, врятував лучан від чергового їздуна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздун на джипі з кенгурятниками зніс сім секцій, вдарив шкоду на зустрічній і втік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно 17-та, Спуск з моста біля Автозаводу. Виїжджаючи з-під нього, старенька Корса (якщо я не помиляюся) не уступила дорогу РАВ4. Залишилась без переднього бампера, обдертою лівою стороною. У Тойоти рошкодження по правій стороні, не помітив які.

Приблизно 21-ша, майже там же. Мряка та недотримання дистанції спричинили ДТП на Рівненський, де поряд 2 пішохідних. Шевроле Авео "догнав" ніби, Пасата Б6 (можу помилитися). Пошкодження незначні, але приємного мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось і фото.

post-9398-0-97044500-1445542286_thumb.jp

post-9398-0-96490900-1445542305_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно 17-та, Спуск з моста біля Автозаводу. Виїжджаючи з-під нього, старенька Корса (якщо я не помиляюся) не уступила дорогу РАВ4. Залишилась без переднього бампера, обдертою лівою стороною. У Тойоти рошкодження по правій стороні, не помітив які.

Приблизно 21-ша, майже там же. Мряка та недотримання дистанції спричинили ДТП на Рівненський, де поряд 2 пішохідних. Шевроле Авео "догнав" ніби, Пасата Б6 (можу помилитися). Пошкодження незначні, але приємного мало.

Це не Корса а Астра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серйозне ДТП в Буянах. Бачив з автобуса наслідки, по ходу бус та якась іномарка. Схоже як лобове зіткнення. Іномарка стала металоломом. Бус теж має дуже серйозні пошкодження. Надіюсь що всі учасники ДТП живі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

живі, в лікарні http://udai-volyn.gov.ua/newsView/1257/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Близько першої години ночі, біля будинку на Ветеранів 1 якійсь джигіт на Infiniti FX35 зніс бетонного ліхтаря. Машина, звісно, сильно потовчена, водій зник.

Номера АС 3933 ВМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Близько першої години ночі, біля будинку на Ветеранів 1 якійсь джигіт на Infiniti FX35 зніс бетонного ліхтаря. Машина, звісно, сильно потовчена, водій зник.

Номера АС 3933 ВМ

Водій був хлопчина 86 року народженя з тіткою по його словам (але тітка 76 року ) хлопець був неадекват спіртним нечути було але весь час реготав мабуть був обкуренний.На запитання куди їхав казав їхав до дівчини.Доречі подвеску передню праву від удару віднесло на 100метрів до ларкя хлібного.Швидкість була немала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Snark, він?

Олесь Драган

Вчора о 16:29

"Фінік" FX35, що спочатку тупо виїхав на "зебру" ( див. фото ) а потім скакав що скажений переді мною аж до Перехрестя з Шухевича...

12181973_1025583374160084_1646536010_n.jpg?oh=dd9a73442c18b0d0a55884d76f6ebcfa&oe=5630152C

апд.

Ні, не він....

Олесь Драган Не той... Той був 1010.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На повороті з вулиці Глушець на Рованці Жигуль "шістка" і ауді не розминулися. Жигулик постраждав суттєво, подробиць не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На переході в центрі навпроти готелю Україна трапилася ДТП. Водій маршрутки протаранив лівий бік іномарки. Пошкодження не сильні, але в центрі величезнаа пробка.

post-15767-0-80442600-1445876806_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На переході в центрі навпроти готелю Україна трапилася ДТП. Водій маршрутки протаранив лівий бік іномарки. Пошкодження не сильні, але в центрі величезнаа пробка.

а це, Бляь, не треба рахувати гроші і виїзджати з зупинки, а також, наху. я ту тимчасову зупинку так зробили???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це, Бляь, не треба рахувати гроші і виїзджати з зупинки, а також, наху. я ту тимчасову зупинку так зробили???

Судячи по фото, він ще не доїхав до зупинки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно бачив ДТП на Конякіна та Федорова перехресті, Audi А6 срібляста не пропустила велосипедиста котрий рухався по головній (Конякіна), а авто виїжджало з Федорова. Велосипед в смятку, погнуті передній диск та ще щось, а автівки глибока вмятина заднього лівого (сторона водія) крила. Постраждалих не побачив, надіюсь травми не серйозні, надіюсь всі живі.

П.С. ДАІ чи швидкої не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи по фото, він ще не доїхав до зупинки

судячи по фото то той водій легковика повинен був пропустити маршрутку. ( якого він х не пропустив ? ) і нех тут на маршрутників гнати ( сам би покатався за кермом такого дятловоза і ще на дорозі в інших тз такі ж сидять ) не спорю є немало і неадекватів за кермом маршруток ну і нормальних/адекватних хватає, які стараються дотримуватись ПДР.

а про зупинку то вже і так зрозуміло що " Нема нічого постійнішого ніж тимчасове "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На повороті з вулиці Глушець на Рованці Жигуль "шістка" і ауді не розминулися. Жигулик постраждав суттєво, подробиць не знаю.

Там ше BMW жигулику помогла (зарядила в зад) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там ше BMW жигулику помогла (зарядила в зад) .

Зад тазіка був в гармошку, а в ауді бік помятий, я так і думав, що ще мав бути третій учасник пригоди, хоча бмв я не замітив. Надіюсь, що всі живі-здорові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зад тазіка був в гармошку, а в ауді бік помятий, я так і думав, що ще мав бути третій учасник пригоди, хоча бмв я не замітив. Надіюсь, що всі живі-здорові.

орієнтовно в 18-45 там стояв на аварійці лише один тазік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на Набережній перед обідом - 4 авто один в одного ланцюжком. Зберігайте дистанцію і вже пора перевзуватися.

post-13465-0-74323500-1446042386_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...