Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 22.06.2015 в 23:40, YouRich сказав:
  Цитата

повирізати кущі/дерева треба

За кордоном, наприклад в Італії, якщо "сліпі" перехрестя, то ставлять обзорні дзеркала...дуже класна і зручна річ. Шкода, що у нас таких не ставлять, на деяких перехрестях, поворотах, їх дуже не вистачає... Хоча, з "культурою" і поведінкою деяких наших людей, такі дзеркала довго не простоять, на жаль...

obzor.jpg

В с. Липини такий стоїть. Дуже зручно з ним.

Опубліковано

Є в нас теж, але небагато, на жаль...

Вартість одного доходить до 2 000 грн.

Життя і добробут людей з погляду влади, певно, стільки не вартують :(

Опубліковано
  В 23.06.2015 в 08:36, d.u.a.l сказав:

Бачив такі в Києві. В нас, на жаль, ще ні

В нас е такі штукі одна на Рівненській як до таможні їхали одна на Лідавській як до аміко-кераміки.

Опубліковано
  Цитата

А прикиньте скільки таких водіїв (сознатєльних ) в Луцьку їздить...

а скільки бидла не сознатєльного по ночам ходить...

Опубліковано
  Цитата

Машина Колі Яручика це Вольво ХС90, я так розумію

була б цілою, якби він проїхав 10м вперед і пришвартував на парковці міськради, а так, сам собі буратіно...

Опубліковано

бачив я ту аварію, мужик на ладі вобше смішно їхав, метр проїхав став і т.д. так десь разів 4-5,

потім в праву задню фару в'їхав джипа..... і біля мене хлопці йдуть і мова така " О, Мужик Приехал",

хлопці такі статури 2х2......

Опубліковано

На перетині вул. Карпенка-Карого і Зв'язківців пожежники, ДАІ і Audi 80 з розваленою "мордою", удар був потужний. Іншого учасника пригоди видно не було

Опубліковано
  В 25.06.2015 в 06:34, rabzy сказав:

На перетині вул. Карпенка-Карого і Зв'язківців пожежники, ДАІ і Audi 80 з розваленою "мордою", удар був потужний. Іншого учасника пригоди видно не було

а інший учасник не пожежна машина?

Опубліковано

St@S_, можливо. Теж така думка промайнула, але я на свої очі не бачив, тому стверджувати не буду

Опубліковано

треба Московьку перейменувати - аура в неї керова....ну і знаків понаставити, та розмітку відповідну нанести.

Опубліковано
  В 25.06.2015 в 06:35, St@S_ сказав:
  В 25.06.2015 в 06:34, rabzy сказав:

а інший учасник не пожежна машина?

Інший учасник був на легковому авто яке стояло на підйомі до шиномонтажа.

Опубліковано
  В 25.06.2015 в 19:15, Andreyxxx сказав:

Інший учасник був на легковому авто яке стояло на підйомі до шиномонтажа.

їхав там біля 8:00, бачив тільки розбиту Ауді, пожарний, здається, Зіл і УАЗ :sq_ye:

Опубліковано

Теж о 8-й бачив Аудюху без морди і трохи далі пожежну МНС-ників, які давали пояснення дайцям. Поруч стояв бус МНС, певно приїхало керівництво на ДТП з своїми підлеглими...

Я впевнений на 99,9%, що МНС-ники виїжджали з Зв'язківців, певно на виклик, з проблисковими, а Ауді їх не пропустило.

Опубліковано

На Волині жінка підірвалась у власній машині

post-21158-0-62549900-1435752571_thumb.j

В обласному центрі Волині – місті Луцьку, вчора на перехресті вулиць Чернишевського і Ковельської вибухнула іномарка "Тойота-Камрі". Під час пожежі машина згоріла до невпізнаваності, а жінка-водій потрапила до лікарні з опіками.

"За кермом автомобіля перебувала 50-річна жителька міста Ковель. Коли пожежа охопила транспортний засіб, вона отримала сильні опіки обличчя, кінцівок і грудей. Зараз вона перебуває в лікарні в стабільному стані", – повідомила керівник прес-центру МВС Волинської області Оксана Блищик.

За попередніми даними, причиною пожежі став вибух газового балона в машині, яка була обладнана під газомоторне пальне.

На місці НП побувала міліція, призначений ряд експертиз для остаточного з'ясування причин вибуху. Зараз правоохоронці кваліфікують подію як нещасний випадок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...