Перейти до змісту

Місцева влада.З нами чи проти нас?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ммм, яка транформація "Самооборони" в громаду Луцька :)

я так розумію "Яка в ср*ку ВЕРХІВКА" готується до весняних локальних виборів ? і тепер "Волинь-таймз" ще й конкурент по "представництву думок громади Луцька"

Опубліковано

"Самооборона" - це громадське формування з охорони громадського порядку, з чим вона успішно справляється. Разом з нею працює центр допомоги учасникам АТО - який з своїми задачами теж справляється. Ще є самооборонівець Богдан Климчук, який увійшов до складу виконкому при міськраді і вперше за всю історію міста ініціював певний проект, який йшов не від мера, а від звичайного члена виконкому. Ще є самооборонівець Іван Мирка, який пройшов у ОДА і ініціює-ініцюює-ініціює(доречі, велосипедисти, наша справа у надійних руках, атвєчаю!). Ще є окремо від Самооборони купа громадських об'єднань, в тому числі молодіжних, які теж щось роблять і навіть добиваються успіху. Ще є....

Це все - громада міста Луцька. А ти, вкотре повторюсь - не уявляєш, про що пишеш.

Опубліковано

на волиньпості гарно написано,чим займається самооборона!!!!можливо й є частка відданих людей у самообороні,да й взагалі,хто увійшов в самооборону???там різношерстні люди,але в основну прихильники теперішньої влади,яка завдяки їм і прийшла,й це я говорю за волинь,яка нас й має турбувати,й та сама самооборона й лобіює вигідні ЇМ та владі проекти!!!,а я знаю що говорю,повірте.Нічого по суті не змінилось,стався знову розподіл сферу впливу й інтересів,а простому люду зась від того,тільки мітинги й люстрація на місцевому рівні.Й дійсно верхівка самооборонівська не просвітляє вас шановні у потрібних питаннях.....до Європи нам ще дуже далеко!!!!!

й ще одне,купа зброї на руках у самооборони,а хто "сільнєє тот і прав" любу не вигідну владу можна повалити,жахіття зараз панує,тільки ніхто цього не помічає.........

Опубліковано

Домовлятися треба зі всіма. Це правило життя. АЛе в резонанасних справах мати свою позицію

Опубліковано

rulon, напишіть будь ласка якісь факти. Якщо боїтесь помсти - зайдіть через TOR, створіть нового користувача. Але не мовчіть.

самий основний факт,це остання новина з волиньпосту коли приїхали правосеки(маю повне право їх так називати) й зустріли їх на місці видобутку--випадковість?,ок, Гунчик піднімає питання про бурштин,випадково?ок,до в лади у Маневицькому районі приходить до влади ставленик Гунчика,й реєструє фірму по видобутку бурштину,випадковість ок))))))фактів як таких немає мабуть,але люди говорять,й це підтвердилось що їх "зловили" на місці,я не маю можливості сидіти у лісі й викривати їх---оце факти,й також за життя потрібно своє хвилюватись--купа зброї у виродків на руках,їх навіть міліція боїться,а не кришує....

Тому про яку Європу ми говоримо,схаменіться.....від перестановки доданків сума не зміниться.

Опубліковано

rulon, за цей випадок в Оконську - невідомо ще хто і кого "застукав" і Правий Сектор повів себе у тій ситуації.... грубо кажучи - на статтю кримінального кодексу, а зараз, як я розумію, хоче "відмазатись". Не буду вдаватись в деталі до офіційних заяв з боку міліції (а ніяк не Данильчука), але правосєкі "сільно погарячілісь"(м"яко кажучи)

Опубліковано

rulon, за цей випадок в Оконську - невідомо ще хто і кого "застукав" і Правий Сектор повів себе у тій ситуації.... грубо кажучи - на статтю кримінального кодексу, а зараз, як я розумію, хоче "відмазатись". Не буду вдаватись в деталі до офіційних заяв з боку міліції (а ніяк не Данильчука), але правосєкі "сільно погарячілісь"(м"яко кажучи)

а про міжосібну стрілянину на днях в окрузі села Лісово що скажете???там теж Правий вспливає та ще й Айдар і Самооборону називають.

"тьомний лєс....."

Опубліковано

Самооборонівець добився прозорішого голосування Луцького міськвиконкому

Заступник координатора Самооборони Майдану Волині, член виконавчого комітету Луцької міської ради Богдан Климчук з другого разу добився ухвалення системи прозорішого звітування виконкому Луцької міської ради. На його думку, Луцький міськвиконком приймає дуже важливі для міста рішення. Часто вони торкаються і чиїхсь інтересів. Тож, вірно було б, аби результати голосування оприлюднювалися для громадськості, зокрема, й поіменне голосування членів виконкому.

Молодець!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...