Перейти до змісту

Нові лавочки біля Променя

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

доречі, старі лавочки були звалені на території третього "жека"

дослідницьку роботу проводиш? ;)

та якось помічаєш, коли бачиш їх кожен день по декілька разів. а тепер я нарешті знаю звідки вони були

Опубліковано

хто там поруч з сайтом держзакупівель? пробийте ціну тих шматків бетону. вангую десь від десятка кілогривень за штуку.

У Луцьку пропонують відкрити інформацію про місцевий бюджет

http://www.volynpost.com/news/43848-u-lucku-proponuyut-vidkryty-informaciyu-pro-miscevyj-byudzhet

Опубліковано

Знаю,що самооборонівець Богдан Климчук,вже тривалий час вимагає оприлюднювати всі рішення міськвиконкому,хто і за що з членів виконкому голосує,але супротив шалений.

Опубліковано
Знаю,що самооборонівець Богдан Климчук,вже тривалий час вимагає оприлюднювати всі рішення міськвиконкому,хто і за що з членів виконкому голосує,але супротив шалений.

В Богдана тут є тема про допомогу на виборах. Чому б не створити аналогічну, тільки присвячену якраз такому "супротиву"? Це не підтримка жодної з партій, а навпаки - конкретні приклади порушень чиновників. Якщо хто побачить його наступного разу - запропонуйте, раптом погодиться.

Опубліковано

Цитата У Луцьку пропонують відкрити інформацію про місцевий бюджет http://www.volynpost...scevyj-byudzhet + 0

Вважаю, що громадою потрібно підтримати цю ініціативу. Це наші гроші, наші податки. Ми маємо знати на що вони витрачаються. Коли буде сесія міськради? Хто знає?

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Потішилися і хватить?

Все просто - потрібно якось списати потрачене бабло. Спишуть на ремонт лавок.

Хоча може хтось просто тупо собі на дачу ,якийсь комуняка спи3див.

Опубліковано

треба вандалів ловити якось, і на місці руку відрубати - а чому б і ні...

Десь з рік тому бачив на зупинці в с. Промінь напис "Зламаєш лавку - зламаю руки".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...