Перейти до змісту

Проблеми зі звуком на ноуті

Сергій_set

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

допоможіть з проблемою дивлюсь фільм 5-7 хв і пропадає звук на ноуті Acer Aspire 5253G , драйвера обновив толку ніякого, вінду переставив і знов у нічого, перезагружу є, а потім знову ж те саме

Опубліковано

Для початку перевір чи це не апаратна проблема - підключи зовнішні колонки наприклад. або якщо користуєшся такими, то навпаки, відключи їх.

Опубліковано

спробуйте переглянути в наушниках і віддпишіть чи пропадатиме звук.(поки відповів написали аналогічне)

Ще можливо що якась утиліта звукова щось переключає...

Або апаратна проблема ....

Потрібні тести і уточнення.

Опубліковано

якщо модель ноута стара, то обновлення драйвера інколи може впливати на роботу. Попробуй втсановити старішу версію.

такі проблеми зі звуком завжди були? коли почалися? після чого?

напиши повну картину - тут не вміють читати думки

Опубліковано

Є ще варіант, фільм з великим розширенням тіпо бльюрей :) , у мене не тільки звук, і відео деколи пропадало.

Запустіть інший фільм, якщо проблем не буде, іф проблем нема - качайте з другого сайта.

Переставте дрова до відео та звука, авось допоможе.

Опубліковано

в знайомого на компі схожа проблема була, удалив друвер поставив працює,

рестартанув систему і те саме, вирішення проблеми так і не знайшов

вінду міняв дрова які хоч ставив нуль

Опубліковано

була схожа фігня на компі, колонки шуміли то звук пропадав, купив нову звукову карту й все норм стало

Опубліковано

Всім дякую що відгукнулись. Підключив наушники все працює без проблем.

І ще одне: коли штекера науш підкючав в гніздо де мікрофон, звук появлявся і знову пропадав.

Потрібно купувати колонки.

Опубліковано

ну от бачиш, все просто, а ти одразу панікуєш.

та не просто. Схожа проблема є в знайомих з ноутом Asus (не пригадаю модель зараз). Досі так і не вирішили.

Звісно, добре, що хоч з зовнішніми колонками чи навушниками звук є, але це не вихід, особливо в випадку з ноутом, який має бути мобільним. Ось тут відео, яке я знімав, щоб продемонструвати проблему:

Опубліковано

якщо я правильно зрозумів ТС, то при зовнішніх колонках звук пропадає, а коли включив навушники - ні. Тобто проблема в зовнішніх колонках.

якщо ж це при вмонтованих динаміках, то ситуація гірша та більш неоднозначна

Опубліковано

це проблема при виводі на вбудовані колонки. Принаймні, у випадку з моїми знайомими. Відео, лінк на яке я дав вище, знято якраз при роботі з вбудованими колонками. Все що підключено до виходу (зовнішні колонки чи навушники) працює чудово.

Опубліковано

погибает там, скорее всего, одна микросхема, аудиокодек, типа того

http://maxicom.ua/conexant/3534-%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B0-cx20584-11z.html

но нужно еще кое-чего проверить, для этого нужно провести диагностику с полной разборкой с помощью двух умных приборов

в итоге, перепаять кодек и все проблемы, но это будет дороже чем купить колонки

вопросы сюда:

0669474008

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...