Перейти до змісту

Лузання насіння в кінотеатрі. Як ви відноситесь?

aroma

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Скажу так - раніше в кінотеатрах не тільки насіння лузгали) Особливо на останніх рядах, тому заїкатися що американці таке бидло і тд,а ми всі такі культурні, як мінімум не коректно.

А по темі, якщо це робити тихо і культурно нікому не заважаючи, то проблеми не бачу. Зробили адекватне зауваження, можна вибачитись і перестати, а не качати права. Імхо.

Опубліковано

Так, фільм класний.

Цікаво тільки чи це так дійсно в історії було, тобто факт історичний, чи вже домисли режисера.

Гра акторів не погана. Для України це гучний фільм.

Може взяти й оскара, якщо будуть висувати.

Опубліковано

Ще харить звуки відкривання пива. Потім відрижка, свинство повне.Насіння з тоїж опери.

Вдома перед телевізором: плюй, відрегай, ржи як кінь.

Може трохи й грубо, такі речі виводять.

Опубліковано

Певно, тому я полюбляю дивитись кіно вдома в компанії друзів у відповідній атмосфері. :)

підтримую)) :0123:

Опубліковано

Ви, напевно, кінотеатр з театром переплутали. Я люблю гризти поп-корн в кіно, я бидло? Їм охайно, не чавкаю,

не розсипаю, відрижок не пускаю)) , пельменів в судочку з собою не приношу))))

В кіно я вдягаю те, що зручно. В театр я вдягаю плаття, не гризу нічого, не п"ю, телефон взагалі вимикаю.

В кіно телефон на вібро.

Не плутайте грішне з праведним, "святі" люди)))

Опубліковано

Сьогодні ситуація така вийшла, вперше за всю історію.

Сиділи на Поводирі, чіпси-насіння-пепсі. Попереду сидів цілий ряд жіночок, яких обурювало шо ми тут насіння лузаєм. Обернулась одна, каже, хлопці, ви б ще закуску принесли.

Ми переглянулись, спорити не стали. Потім знову висказує якісь недовольства.

Після сеансу взагалі видала, каже, хто ж вас діти так виховує?! чи шось типу того

Кажу, в чому, власне, проблема?

Каже, хто ж в кіно насіння лузає?

Хм, кажу, це ж нормальна річ, сижу собі тихенько, нікого не трогаю, їм насіння, кидаю гарно в пакет лушпиння.

Вона знов про виховання.

Кажу, то ж на вході продають попкорн!!!

Ну це ж не насіння, каже. Мол, аргумент.

Так ми не дійшли до консенсуса хоча, напевно, в тому діалозі його і не могло бути. Але питання якби цепануло. Не знаю, можливо, ті жіночки, вперше прийшли в кіно бо скільки себе пам’ятаю, жодного разу нічого подібного не було.

Так ось, як ви відноситесь до того, щоб прийти в кіно з насінням?

І як ви відноситесь, коли хтось поруч з вами сидить і лузає насіння?

Це для вас нормально? Чи не припустимо в кіно, дома собі лузай?

Взагалі, це нормально чи ні? ))))

Ви всерйоз думаєте, що в цьому немає нічого поганого?

Скажу коротко і ясно - це НЕ НОРМАЛЬНО,

Хоча, якщо ви сюди написали значить і самі задумались.

Опубліковано

Підтримую. В нас не арт-хауз кінотеатри і не фестиваль у Каннах. Кіно показують відверто для поржать в основному. Тому і культурне споживання вітається.

Опубліковано

не так часто ходжу,

але мене завжди неприємно вражає стійкий запах попкорну з залу, відчуття що заходиш в свинарник, зразу ж вспливають усі підозри про чистоту в залі.

Опубліковано

Нікого не смущають в сучасному кіно жарти нижче поясу, звуки "спущеного балону", бо то ж мистецтво, а попкорн і кола, семки то америкоси і кацапи. А так все номально було б. :0151:

Опубліковано

я так розумію, що деякі люди, намагаються подати свою безкультурну поведінку у громадських місцях як норму - "а що? сижу тиженько - лузаю в пакетик, жую тихо..."

є певні правила поведінки людини в тих чи інших місцях. а те що певна категорія порушує це правило регулярно - не робить це нормою.

згідно вашої логіки, прийти у ресторан, поставити свій ноутбук на стіл і почати дивитись якусь хрєнь без навушників - це нормально?

Во время просмотра кино или чтения книги лучше не есть ни вредный попкорн, ни полезные фрукты. Два вида наслаждения надо разделять, в противном случае у ребенка выработается привычка неосознанного употребления еды, что в будущем может привести к различным заболеваниям. К тому же попкорн наряду с чипсами и семечками относится к тем видам продуктов, которые употребляют до тех пор, пока они не закончатся.
Опубліковано

Ох, я вже і било, і свиня, і хто тільки не....

Я все зрозумів, зробив висновки і по кіно, і по всьому іншому.

Дякую за ваші думки.

Опубліковано

Як на мою скромну думку..... Морально чи аморально їсти в кінотеатрі кожний вирішує сам для себе. Як на мене - кінотеатр не столова, можна і в дома поїсти :_02:

Опубліковано

Підтримую. В нас не арт-хауз кінотеатри і не фестиваль у Каннах. Кіно показують відверто для поржать в основному. Тому і культурне споживання вітається.

Відкрию секрет: ніде не фестиваль в Каннах, крім фестивалю в Каннах. А що в вашому розумінні арт-хаус кінотеатри? Бо як на мене, то головне в залі це наповнення, себто фільм. Тому насіння це вже перебір, імхо

Опубліковано

Ох, я вже і било, і свиня, і хто тільки не....

Я все зрозумів, зробив висновки і по кіно, і по всьому іншому.

Дякую за ваші думки.

Саша, давай я прийду до тебе, ти будеш мені показувати портфоліо своїх робіт, а я при цьому буду жувати попокрн чи лузати насіння тихенько - як тобі буде при цьому? просто уяви

Опубліковано

Відвідуючи кінотеатр, виховані люди керу­ються тими самим правилами, що й у разі відвідин театру

Є загальні правила етикету, почитай спершу їх:

http://ocls.kyivlibs...ti_v_teatri.htm

а не на форумах питати про правильність.

Проблема наша в тому, що люди перестали цікавитися тими загальними правилами які існують, а дивиться лише один на одного як хтось робить чи скаже і бере це за правили, але це на корню не правильною. Такий вид наслідування притаманний був нашим пращурам - мавпам, зараз його наслідують шипманзе і ще декілька видів приматів.

Опубліковано

вся проблема у тому, що коли люди приходять у театр - всі такі культурні, бо на сцені є живі люди і вони можуть побачити ваше безкультур"я.

а у кінотератрі - там же темно, практично ніхто нічого не бачить. але свідома людина повинна на себе дивитись сама, і свою поведінку оцінювати в першу чергу сама, і сама робити собі зауваження, якщо щось не так піде. включайте внутрішнього спостерігача і аналізуйте - чи така повідінка вам би була прийнятна, якби ви знали, що при перегляді вашого твору люди жували попкорн та лузали насіння.

на виставках мистецьких - чомусь теж ніхто тихенько не жує, так же?

так де ж так грань дозволеного? - лише у нас в голові, але у кожного своя...

Опубліковано

* нєпроізвольно присідаю в рєвєрансі)))))))

ЗІ Ви тільки всігда-всігда правил етикету дотримуйтесь, ок?)) І в маршрутках, і в публічних місцях, і на ринках.

А то читаю, всі джедаї, а , напрімєр, в маршрутці о 8-мій ранку - скаціна скацінай)))

Опубліковано

* нєпроізвольно присідаю в рєвєрансі)))))))

ЗІ Ви тільки всігда-всігда правил етикету дотримуйтесь, ок?)) І в маршрутках, і в публічних місцях, і на ринках.

А то читаю, всі джедаї, а , напрімєр, в маршрутці о 8-мій ранку - скаціна скацінай)))

в чому це проявляється?

Опубліковано

Як??? Ви не знаєте правила етикету в маршрутці???? )))

От в їх порушенні і проявляється ;-)

некрасиво відповідати питанням на питання) я ж задав ніби просте питання.

насіння лускають?)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...