Перейти до змісту

перше авто

Factory

Рекомендовані повідомлення

хто що може порадити, або відговорити

ціни на бензин знаєш?

чи ти їздити не будеш, а тачка так, для галочки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

ціни на бензин знаєш?

планую на дачу смитись, так би мовити на природу

от і хочу авто для таких цілей

а поки кататись по вихідних на дачу і обратно

ціни на бензин знаєш?

тим більше гараж є, невистачає тільки ями

я так розумію що всі обома руками за жигулика ніж за моквича?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в любому випадку, треба КРЕПКО подумати, чи варто наразі влазити в той геморой лише задля того, щоб періодично їздити на дачу. Треба бути готовим до того, що практично ЗАВЖДИ щось не буде працювати й в перспективі потребувати ремонту, треба бути готовим до того, що якщо дача хоча б за 20км від дому (наприклад в Проміні, а сам живеш на 33му, тому дорога через все місто добавляєтся) то одна поїздка туди й назад буде вартувати ВІД 60грн за один раз. Треба бути готовим до того, що коли поїхав на машині, то лишній раз *сотку* чи пива вже не випьєш, бо якщо випьєш, то краще зразу з розгону вьїхати в стовп, бо тоді вбьєшся лише сам, а на дорозі можна ще й покалічити інших учасників руху. Так що думай, чи вартує мніма свобода (коли захотів приїхав, коли захотів - уїхав) того всього, що отримуєш *в нагрузку* до тієї свободи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так що думай, чи вартує мніма свобода

свобода + комфорт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так що думай, чи вартує мніма свобода

свобода + комфорт

я мав москвіча, знаю я про той комфорт :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто якщо грошей не заробляє то це чорна діра в гаманці.

Маю "радість" експлуатації "вітчизняного" автопрому. Якщо їдеш далеко треба половину авто везти із собою, бо не знаєш що по дорозі відпаде ;)

Для навчання краще взяти щось чим дешевше щоб не шкода було вбивати і дешеве у ремонті, а з часом сам визначишся, що тобі потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як мінімум брати "жигуля" а не "москвича"! Жигулика можна знайти і за 7000 гривень (купив знайомий недавно) і в досить непоганому стані, але треба пошукати) Але краще шукати щось типу 8-ки чи 9-ки .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як для новачка і перше авто, то однозначно таврія, по роках трохи новіша за ВАЗа, і просто дешевий піджопник, відносно економна і надійна машинка, ну і за бажання можна "нагнути" на світлофорі якогось німця )). Ижи і тому подібне то останній варіант. Сам мав таврію, зараз хочу таку ж але славуту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

тим більше гараж є, невистачає тільки ями

Проблема "Мосьок" в ціні та дефіциті якісних запчастин. На ВАЗ - все набагато простіше. Можна купувати нову запчастину, замість б/у на шротах, чи ринках. Також розхід пального є важливим, бо всі кажуть тільки на дачу і додому, а виходить навпаки. Звикаєш, що в тебе є помічниця, а відвикнути дуже важко(хіба забрати права і авто).

Сам, катаюсь на МЗМА Москвич 408 - 1970 року. Правда з 412 двигуном. В моєму випадку 10л А-92 на 120км в змішаному циклі. З будь якого авто можна зробити ляльку, довести до ідеального стану і т.д... Тут питання хто для кого. Чи ти для неї, чи вона для тебе :) В моєму випадку вона для мене. І поки моя "Морсілаго" :) допомагає мені заробляти кошти на нове авто з (дизельним двигуном) і не тільки, доводиться час від часу і руки вимастити. Особисто для мене - це відпочинок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто якщо грошей не заробляє то це чорна діра в гаманці.

Або економить. Чи, принаймні, не створює діри.

Може бути і ваз чи інший таз. Головне, якщо машина зроблена - нічого їй не потрібно.

Маю "радість" експлуатації "вітчизняного" автопрому. Якщо їдеш далеко треба половину авто везти із собою, бо не знаєш що по дорозі відпаде ;)

або машина була дуже стара чи вбита, або пошкодував кілька сот грн, щоб полагодити. Нічого особистого. Просто якось так воно завжди.

Але погодься, що запчастини ЗНАЧНО дешевші, аніж до іномарки.

Для навчання краще взяти щось чим дешевше щоб не шкода було вбивати і дешеве у ремонті, а з часом сам визначишся, що тобі потрібно.

+1. Підпишуся під кожним словом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Першим авто був Fiat Tipo 1.4 як для старту непоганий варіант. З плюсів те що на вигляд не великий , але в салоні дуже просторо, передній привід. З мінусів це те що запчастини трохи дороще жигулівських чи ланоса , і що це хачбек. Зараз придивляюсь до Опеля Омега, або Пежо 406

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав москвіча, знаю я про той комфорт

ну я не про комфорт в машині, а про комфорт взагалі)) все таки краще на машинці кудись чухнути чим калататися в переповненому автобусі/маршрутці.

Хоча да, з москаликом чи жужиком це, напевно, сумнівне задоволення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як для новачка і перше авто, то однозначно таврія, по роках трохи новіша за ВАЗа, і просто дешевий піджопник, відносно економна і надійна машинка, ну і за бажання можна "нагнути" на світлофорі якогось німця )).

коли він не здогадується, що з ним змагаються.

Я за ваз 8-9, москвич 2141, чи таврію. Все-таки авто на покоління кращі за задньопривідну класику. Ну і шукати найменш вбиту машину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я за велосипед ;)

для твоїх цілей в самий раз

по ціні москалика біля 500дол можна щось вибрати :_25:

з.і. в самого є авто, але на короткі відстані 15-25км і по місту все частіше використовую велосипед

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки велосипедом з дачі нічого не привезеш, а в авто можна декілька мішків різного добра завантажити.

Авто треба вибирати під свої потреби і можливості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я за велосипед ;)

для твоїх цілей в самий раз

по ціні москалика біля 500дол можна щось вибрати :_25:

з.і. в самого є авто, але на короткі відстані 15-25км і по місту все частіше використовую велосипед

людина просить поради у виборі авто - а не транспортного засобу, тому велосипед явно не підходить.

доводилось їздити на москвичах (412-ому) - як на мене то це "дубова" машина. жигуль класика явно краща.

тому я за 8-ку чи 9-ку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

golf 2 1.6 disel 1986 рік 2500 бакінскіх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1986 рік 2500 бакінскіх

тут не торгують!

і гнилий зламок, який старший за тебе не вартує таких грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо щось новіше і не дороге то варіант Таврії Славути. Машинка шустра і економна. Раджу шукати варіант з інжектором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людина просить поради у виборі авто - а не транспортного засобу, тому велосипед явно не підходить.

доводилось їздити на москвичах (412-ому) - як на мене то це "дубова" машина. жигуль класика явно краща.

тому я за 8-ку чи 9-ку.

ТС не назвав суму на яку орієнтується, а вказав на авто М412, середня ціна якого 500дол,

яка може бути 8,9-ка або Таврія за такі гроші? :sm128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як нак рахунок Волги газ 24? Я вчився Їздити саме на ній. Дуже добре вчитись вписуватись в повороти, якщо трохи не попав ,то нічого, бляха там груба. Правда бенз жре ні по детскі, але тоді він був значно дешевше:).Зате коли через два роки пересів на Гольф ооооо єто чудо!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже добре вчитись вписуватись в повороти, якщо трохи не попав ,то нічого, бляха там груба.

шо да то да, зате з такими габаритами, всі інші ''бумажні'' іномарки попідсовує )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волги газ 24?

Тоді вже 31

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як нак рахунок Волги газ 24?

як в тому анекдоті, купив газ24 - тепер тільки навколо заправки їзжу. ))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то в нинішній час жужа то так собі, а от ланоса як на перше авто то саме то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...