Перейти до змісту

Вибори 26.10.2014 - прогноз бордівчан

snouden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
На сьогодні я кажу ПОП, і на СЬОГОДНІ це найдоцільніше.

Вставте хтось картінку,де такий лисий дядько себе по лобі хльопає.В мене немає такої.Тіпа,рукалицо...

post-158-0-74430700-1414341070_thumb.jpg

post-158-0-48158100-1414341080_thumb.jpg

post-158-0-96062600-1414341177_thumb.gif

post-158-0-18084400-1414341196_thumb.gif

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Еспресо.TV стали відомі попередні симпатії українців щодо різних напоїв та страв

Отже станом на 16:00 сьогоднішнього дня з’ясувалося, що найбільше українців люблять шоколадні цукерки - 24,6%.

Крім того, любов до народних страв виявили 22,3% мешканців нашої країни,

львівська кава найбільше смакує 11,7% громадян,

страви з «Золотого унітаза» люблять 6,8%,

радикальні делікатеси на вилах – 7,4%,

сир косичкою - 6,1%, :_07:

виключно націоналістичні страви - 6%.

Зовсім мало українців люблять коктейль «Заповіді Ілліча» (2,8%), узвар «Справжній полковник» (2,8%), «сильні» комсомольські напої (2,4%), страви виключно для праворуких (2%) та агрокультури з лопати (1,9%).

Опубліковано

+5 за самопоміч.

Також потрапив на екзит-пол, приємно було побачити багато галочок навпроти самопомочі і ще багато було напроти Батьківщини.

Не сподобалось, что Данильчука приписали ручкою (забулись вдрукувати).

Опубліковано

КуляВлоб якось несподівано вистрілив, не зважаючи на кілька лузів минулого.

Саме драматичне і цікаве буде у битвах за мажоритарку. Там буде ясніше, чи змінилось щось у свідомості виборців.

Опубліковано

snouden

яйла б тобі вирвати,прогнозист хрєнов. Я що,дарма за "Самопоміч" голос віддав?

Шановний , ви помилились своїм запальним спічом , спишемо на фігуру мовлення..

Я сам голосував за Надію і Перемогу, але ж не завищую їм відсотки, хочеться вгадати реальний розклад (на основі багатьох факторів) а не якісь фантазії.

Опубліковано

КуляВлоб якось несподівано вистрілив, не зважаючи на кілька лузів минулого.

Саме драматичне і цікаве буде у битвах за мажоритарку. Там буде ясніше, чи змінилось щось у свідомості виборців.

яценюк з компанією зливав бабло як і янукович раніше. ніочг оне міняв. а люди через рекламу проголосували. нічог оне змінилось. такі ж тупі овци. зараз ми побачимо скілкьи таких

але то ще фігня.. є ж ті що будуть голосувати проголосували за регіонів.. це взагалі абзац..

B05C1POCEAAUZwD.jpg

це абзац..реклама рішає

Опубліковано

snouden

яйла б тобі вирвати,прогнозист хрєнов. Я що,дарма за "Самопоміч" голос віддав?

Шановний , ви помилились своїм запальним спічом , спишемо на фігуру мовлення..

Я сам голосував за Надію і Перемогу, але ж не завищую їм відсотки, хочеться вгадати реальний розклад (на основі багатьох факторів) а не якісь фантазії.

Ну, судячи з коментарів в цій темі, реальний розклад - якраз понад 80 відсотків за СП (тут нарахував 34 голоси "ЗА" СП і один голос за ПОП) Без фантазій.
Опубліковано

Ну, судячи з коментарів в цій темі, реальний розклад - якраз понад 80 відсотків за СП. Без фантазій.

Розклад то нормальний, але цифра 80% свідчить, що лише 80% із зареєстрованих на борді, що сьогодні біля компа, побачили цю тему, нелінивих щоб написати проголосували за СП. Занадто мала вибірка та однорідна група опитуваних.

Опубліковано

Результати - жах. Немає слів.

У парламенті буде повна каша. ПОП має відмазку , якщо що - в нас менше 25% голосів ! Рада нам не підконтрольна! Коротше, жорстко спитати не вийде. Притом те що треба - звичайно спокійно протягувати будуть.

Нагадує парламент 2002 року - http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96_%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96_2002

Теж мажор-ників половина, і непонятна каша всередині...

Опубліковано

Дивна штука - батьківщина деградувала, і знаю чимало людей, котрі говорили, юлька набридла, її час минув і т.д., разом з тим голосують за фронт, який на 90% сформований з тих, хто ще півроку як на ту юльку дрочив....

Опубліковано

Ну, судячи з коментарів в цій темі, реальний розклад - якраз понад 80 відсотків за СП. Без фантазій.

Розклад то нормальний, але цифра 80% свідчить, що лише 80% із зареєстрованих на борді, що сьогодні біля компа, побачили цю тему, нелінивих щоб написати проголосували за СП. Занадто мала вибірка та однорідна група опитуваних.

Так ніхто і не говорить, що це середньостатистичний результат по Україні)). Я говорю, що це голоса тих людей,які відписались в цій темі. І любому ясно,що 99% з них жителі Луцька або нашої області. Не знаю,чи можна назвати це однорідною групою,адже не всі бордівці однієї думки.
Опубліковано

Нарешті в парламенті України не буде комуняк.

Через23 роки можна сказати, що СРСР розвалився остаточно і безповоротно.

Опубліковано

Отже, яким є українське суспільство за цінностями? Дослідження 2011 року дає приблизно такі результати (цифри округлені):

— Переважають цінності "свої проти чужих, безпека, сховатися і перечекати" = 10% (фіолетовий)

— Переважають цінності "перемога, влада, сила" = 15% (червоний)

— Переважають цінності "стабільність, порядок, справедливість, добробут" = 55% (синій)

— Переважають цінності "розвиток, кар’єра, знання, можливості, багатство" = 15% (помаранчевий)

— Переважають цінності "гармонія, спільнота, спільна справа і спільне благо" = 3% (зелений)

Після Майдану ці цифри значно змінилися. Досліджень немає, тож доведеться спиратися на поверхневі опитування. Вони показують, що помаранчевих стало більше десь на 3%. Зелених — також більше десь на 3%, але це означає вдвічі більше!

Ці зміни відбулися за рахунок синіх. Адже Майдан як революція гідності був явищем синьо-помаранчевого переходу, а зелений яскраво проявився досить несподівано і для прихильників Майдану, і для його супротивників.

Отже, маємо наразі десь 18% помаранчевих, приблизно 5% зелених, 50% синіх.

Зауважимо: по-перше, суть країни не змінилася. Синє мислення переважає, як і раніше.

Опубліковано

Дивна штука - батьківщина деградувала, і знаю чимало людей, котрі говорили, юлька набридла, її час минув і т.д., разом з тим голосують за фронт, який на 90% сформований з тих, хто ще півроку як на ту юльку дрочив....

Це результат пропаганди через ТБ. Я вже писав про це.

Нічого, головне є в парламенті. Впевнений, що переживуть політичні проекти створені суто під вибори. Батьківщина є, Батьківщина буде! :)

Опубліковано

Навіть без Криму і Донбасу ригі беруть до 10%.

Ці суки ще попють нам крові.

Радує, що піпібка та грицика нарешті викинуто на смітник історії,Разом з сімонєніним.

Опубліковано

Батьківщина вечно жива!!!

Радує, що піпібка нарешті викинуто на смітник історії,Разом з сімонєніним.

:0147: :0147: :0147:

Опубліковано

Svyatoslav Oliynyk

49 хв ·

Согласно трем разным экзит-поллам в 39 округе победил Дмитро Ярош с большим отрывом

Виборча дільниця в селі Райгордка (Луганська область)

1217756D-B762-4EF2-9123-892634349050_w974_n_s.jpg

Опубліковано

Це результат пропаганди через ТБ. Я вже писав про це.

Нічого, головне є в парламенті. Впевнений, що переживуть політичні проекти створені суто під вибори. Батьківщина є, Батьківщина буде! :)

скотина ця тимошенко - сиділа в теплій тюрязі поки всі мерзли на майдані - тому і рейтинг такий малий.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...