Перейти до змісту

Порадьте хороший і недорогий хостинг

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Порадьте хороший і недорогий хостинг для сайту, а то в мене виникли проблемі з доступністю сайту з різних точок світу ... Тому вирішив змінити провайдера, трафік просів на половину...

14129311172ki88yhfh86jvvq938si5.png

результат перевірки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз зупинився на виборі між goodnet тариф ISP-старт та hostinger тари Премиум, але поки не знаю що брати .... Можливо хтось користується будь-яким з цих хостингів, скажіть свої враження ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз зупинився на виборі між goodnet тариф ISP-старт та hostinger тариф

Премиум

, але поки не знаю що брати .... Можливо хтось користується будь-яким з цих хостингів, скажіть свої враження ...

мені теж цікаве це питання. можна зразу із цінами ?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особисто я на goodnet

якщо проблема є то вона у всіх, і вирішується за декілька хвилин. ціни приємні.

з мінусів... підтримка може морозитися 2-3дні. і це при глобальній пробелмі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користуюся ukraine.com.ua вже мабуть років 3. В мене там і блог був і зараз запустила 2 інтернет-магазини. Підтримка на вищому рівні, не раз їм мізки пудрила)))). Ну але по цінах - вирішуйте самі. Чесно кажучи ринок не моніторила, порадили цей хостинг, то я і користуюся ним до цього часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hostinger спеціалісти класні, все пояснюють та можуть виправити ваші помилки.

власники "росіяни". +зараз для всіх безкоштовно дають домен .ru

з мінусів дуже часто блокують сайт, кожен день сайти падають на декілька хвилин. придумали ліміти - процесор оперативка та таке ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особисто я на goodnet

якщо проблема є то вона у всіх, і вирішується за декілька хвилин. ціни приємні.

з мінусів... підтримка може морозитися 2-3дні. і це при глобальній пробелмі.

а ти на якому тарифі ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

inhelp,

Hetzner для мене один з найкращих. в чому проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hostinger спеціалісти класні, все пояснюють та можуть виправити ваші помилки.

власники "росіяни". +зараз для всіх безкоштовно дають домен .ru

з мінусів дуже часто блокують сайт, кожен день сайти падають на декілька хвилин. придумали ліміти - процесор оперативка та таке ін.

думаю, може замовити в них тестовий період, наприклад 1 місяці і подивитись та проаналізувати ... Сайт в основному оптимізований, в середньому відвідувачів 400-500 в день....

inhelp,

Hetzner для мене один з найкращих. в чому проблема?

проблема що людина в якої я на хостингу, постійно щось змінює на сервері, сайт працював нормально, а після зміни айпішників днс взагалі тупить і зявились проблеми з доступнісю ... от в цьому і проблема ....

Звоню, запитую в чому проблема --- "ну я не знаю, і т.д." - його відповідь... вже три дні ситуація незмінна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

thehost особисто користуюсь, ароблем нуль вже другий рік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hostinger - uptime і швидкість нікудишні, як було 5 років тому - так і залишилось.

Hetzner - добре, але для невеличкого проекту буде дорого, 1,9евро в місяць + 9,9 евро разово (самий дешевий)

mirohost.net - 63 грн. (VPS) середній час відповіді служби підтримки - 10-20хв. (перевірено), з переваг - їхня панель керування і їхнє адміністрування всього софта, тобто - маєте VPS але не треба його адмінити ;)

а, забув - місяць тесту дають безкоштовно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hostinger - uptime і швидкість нікудишні, як було 5 років тому - так і залишилось.

Hetzner - добре, але для невеличкого проекту буде дорого, 1,9евро в місяць + 9,9 евро разово (самий дешевий)

Я дивився тариф 4,9евро, теж трохи дорогувато...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трафік за чуть більше ніж пів року

post-7896-0-07799700-1412939132_thumb.jp post-7896-0-93808600-1412939145_thumb.jp

Дані яндекс метрики

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене хостинг тут http://www.citydomain.com.ua/host/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а після зміни айпішників днс взагалі тупить і зявились проблеми з доступнісю ... от в цьому і проблема ....

ну так це dns-кэш напевно не обновився, почекай 2-3 дні)

з мінусів дуже часто блокують сайт, кожен день сайти падають на декілька хвилин.

супер хостинг))

Український я брати би не рекомендував. VPS для одного сайту з 500 хостами також не дуже розумно брати.

Якшо хочете якість то hetzner або beget.ru. аптайм майже 100%. Раніше SWEB був нормальний також, зараз не знаю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

thehost особисто користуюсь, ароблем нуль вже другий рік

теж непогано. особисто в 2006-2009 році брав участь в створенні хостинга.

сервера та таке інше... то не моє... тому продав свою долю... адмін він же власник дуже толкова людина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

beget.ru

пододомены считают за сайты

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Український я брати би не рекомендував.

а можна детальніше? з якого перепугу не брати якісний український хостінг?

P.S. Справа не в політиці, просто цікаво чому "не рекомендують"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 за Hetzner

раніше серваки на Волі тримали в Києві - то пісєц

більш як пів року тому перебралися на Hetzner - цяця-ляля

по ціні в 2 рази дешевше як в Волі, по потужності в 5 разів круче

ну і якось є впевненість що якщо почнуть в Києві бабло ділити - то ніхто твого сервака не вимкне просто так із-за масок-шоу в дата-центрі

BkSeo, тому що навіть будучи дорогим - він всеодно неякісний

і в Україні є ще купа непотрібних факторів, які можуть вплинути на твого сервера

наприклад дата-центр не поділили чи ше якась дупа потипу сепаратистів

нафіга той екстрім...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, по-перше мова про хостінг для невеличкого сайта, а не про хостінг сервера, про hetzner повністю підтримую, там деколи бувають дуже шикарні акції на сервери, в минулому році мені було вигідно платити абонплату - навіть коли я знав що сервак буде 2-місяці стояти без діла )) про "дупи" - як і про "дц воля" теж погоджуюсь, але є відносно нормальні, крім того теж немало значить.... Я на mirohost (ІнтернетІнвест) років з пять тримаю сайти (українські) - жодних запитань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пододомены считают за сайты

можливо і так, я тримав там колись один сайт, порадував аптайм, швидкість загрузкі з снд, і саппорт, якій навіть в 2-3 години ночі відповідав за 10 хвилин.

Український я брати би не рекомендував.

а можна детальніше? з якого перепугу не брати якісний український хостінг?

P.S. Справа не в політиці, просто цікаво чому "не рекомендують"...

Якісний українский можливий лише якщо датацентри будут не в Україні)

Ціни високі, з датацентрами завжди якісь проблеми. співвідношення якісь\ціна просто жахлива)

Якщо берете вже в укр. компанії, то беріть в тих, в кого самі сервера фізично знаходяться закордоном.

P.S. все імхо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DigitalOcean сіла.

Вже більше року там, всі клієнтів сажу на ті VPS-ки. Є в США і в Європі розміщені. Оплата пейпалом (інтернет карта привязана до палки), або інтернет картою напряму.

Найпростіший VPS - 5$ / місяць. Хватає для нормального інтернет магазину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з датацентрами завжди якісь проблеми

хоч один випадок з власного досвіду можете навести?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BkSeo, я можу приклади навести :) багато

але самий чьоткій то "вибачте, якісь там роботи проводились поруч і випадково ваш вимкнули..."

на пів дня...

уроди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...