Перейти до змісту

Вибори до ВР 2014: за яку партію віддасте свій голос?

Basil

264 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вибори до ВР 2014: за яку партію віддасте свій голос 26 жовтня?

Бажано аргументувати свій вибір.

Свій голос віддам за Самопоміч. З ними пов"язую реальне оновлення ВР.

Імпонує Аня Гопко з її пакетом реанімаційних реформ, Єгор Соболєв і ВОЛЯ, той самий Андрій Садовий, Олександр Данченко...

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Голосувати потрібно тільки за Дарка Вейдера, як єдиного кандидата з людським обличчям і який не п...здить обіцянками....

Опубліковано

Голосувати потрібно тільки за Дарка Вейдера, як єдиного кандидата з людським обличчям і який не п...здить обіцянками....

рекламні ролики в нього еласні

а в голосуванні вибрав "ПС" щось їх дуже Шуфрич боїться, напевно це маленьке хуйло щось знає.....

Опубліковано

Це ви серйозно? Справді збираєтесь голосувати за нього, чи тільки стібетесь?

Голосування анонімне, на скільки я знаю )))))

Зробив анонімне, можливо хтось не хоче афішувати свій вибір...

Опубліковано

А я жду коли то холівар цей появиться :)

Голосувати потрібно тільки за Дарка Вейдера

Його зняли з реєстрації :), і щітаю це правильним. Шкода що таких кандидатів є ще ціла купа, так що шановні виборці, нада разабратся в тих партіях )))

Опубліковано

Якщо буквально то дарт вейдер негірший за комуняк і інший зброд, який і далі буде в ВР у вигляді тушок. Потім появиться другий чечетов який буде помахом руки вказувати за кого голосувати ітд і тп. по старій схемі тільки в іншому амплуа буде наша "політика"

P.S. Вейдер це зрозуміло що він є фентезі кандидатом

Опубліковано

+1 Самопоміч.Можливо зміню думку,на користь ПС.

Воювати на фронті і "воювати" в ВР це дві великі різниці, як кажуть в Одесі.

В ВР необхідно творити нові, адекватні закони, реформувати країну... і не кулаками, а головами.... імхо...

Опубліковано

Буду голосувати за нових людей. Старі вже набридли, стільки років і ніякого толку.

Самопоміч, напевно.

Дописано: аааааааааа, тільки зараз побачив, шо в цей день знімаю весілля, ше й не в Луцьку. Я просто в шоці. Поставте хтось дві галочки навпроти самопомічі ((((

Опубліковано

Народ, ви розумієте, що потрібна більшість в парламенті? Потрібні закони повинні лобіюватися більшістю і підтримуватися президентом.

Як на вашу думку, хто біде солідарний з Порохом, які партії?

Опубліковано

+1 Самопоміч

ще, правда, з друзями-львівяками планую пивка попити - послухати, що вони про свого мера думають...

Опубліковано

+1 Самопоміч.

Знайомий з Львова говорив приблизно таке за Садового - "збільшився турпотік за останні роки в рази, зробив по місту капітальний ремонт доріг, робили не наші українські компанії, а турецькі, гарантія на роботу чи то 20 чи то 30 років, дорога як скло, правда в провулках залишився "український" асфальт".

Опубліковано

+1 за Самопоміч

Народ, ви розумієте, що потрібна більшість в парламенті? Потрібні закони повинні лобіюватися більшістю і підтримуватися президентом.

Як на вашу думку, хто біде солідарний з Порохом, які партії?

Хай та більшість переконає Єгора Соболєва, і Аню Гопко, що вона дійсно потрібна і що дійсно потрібні закони Порошенка, і буде всьо чікі-пікі.

І ще одне - у нас парламентсько-президентська форма правління, не забуваємо, любителі диктаторів:)

Опубліковано

Дуже запам'яталось інтервью Садового, як він казав, шо Порошенко його кликав у свою комманду. То той сказав, що це первіснообщинний лад. http://hromadske.volyn.ua/sadovyj-zayavlyaje-scho-stvorennya-bloku-petra-poroshenka-tse-pervisnoobschynnyj-lad/

«Президент Петро Порошенко пропонував, щоб я йшов на вибори у його блоці. Я йому пояснив, що це первіснообщинний лад. Тому, що люди повинні об’єднуватись на рахунок ідеологічних принципів, а не іменних блоків. От уявляєте, що в Америці Барак Обама створює «Блок Обами» і всі політики йдуть в цей блок? А в Англії Камерон створює «Блок Камерона»… Це нонсенс! Це абсурд!», – заявив Андрій Садовий.

«Я йому це говорив прямо в очі. А мені казали «ну ти розумієш, така унікальна ситуація, це треба так політтехнологічно, щоб народ проголосував. А я говорю, справді політтехнологи за останні два строки зробили чорну справу, тому що вчать обдурювати людей. Якщо подивитися список людей, які там є, то це страшно і сумно, трагічно. Тому, що це нівелювання довіри людей», – додав він.

Опубліковано

Дуже запам'яталось інтервью Садового, як він казав, шо Порошенко його кликав у свою комманду. То той сказав, що це первіснообщинний лад. http://hromadske.vol...obschynnyj-lad/

«Президент Петро Порошенко пропонував, щоб я йшов на вибори у його блоці. Я йому пояснив, що це первіснообщинний лад. Тому, що люди повинні об’єднуватись на рахунок ідеологічних принципів, а не іменних блоків. От уявляєте, що в Америці Барак Обама створює «Блок Обами» і всі політики йдуть в цей блок? А в Англії Камерон створює «Блок Камерона»… Це нонсенс! Це абсурд!», – заявив Андрій Садовий.

«Я йому це говорив прямо в очі. А мені казали «ну ти розумієш, така унікальна ситуація, це треба так політтехнологічно, щоб народ проголосував. А я говорю, справді політтехнологи за останні два строки зробили чорну справу, тому що вчать обдурювати людей. Якщо подивитися список людей, які там є, то це страшно і сумно, трагічно. Тому, що це нівелювання довіри людей», – додав він.

Подібне казали і Яценюк з Турчиновим.

Опубліковано

Це останні вибори перед великою масакрою:) Тут тільки два варіанти - або влада працює з народом і для народу, не виправдовуючись, а змінюючи систему, або буде повна анархія з елементами коліївщини, гайдаматчини, махновщини і фіг знати що від країни залишиться.

Цей Майдан ж не на пустому місці виник: було розчарування в Кучмі з олігархами, Ющенку-любі друзі, Януковичу. Зараз я не дуже розумію отой "Час єднатися", що дуже резонує з Ющенківським "понять і прастіть" і з тим до чого все призвело. Непокаране зло примножується, чи розуміє це Петрусик і якщо розуміє, то що він з тим всім планує робити і чи планує взагалі.

Опубліковано

задрали вони всі.... особливо їхня реклама кожні 15 хв по телевізору, це ж скільки тисяч баксів вони кинули на неї...це при тому що ті гроші потрібні в іншому місці, і вони ще розказують що будуть робити для людей??

Опубліковано
задрали вони всі.... особливо їхня реклама кожні 15 хв по телевізору, це ж скільки тисяч баксів вони кинули на неї...це при тому що ті гроші потрібні в іншому місці, і вони ще розказують що будуть робити для людей??

Якщо б чувак не вивісив жодного плакату, борда, промо матеріалів, то ви б про нього не дізнались і не проголосували:) Це фігово, але це правда. Знайдеться шустрий чувачок, який твою "неагітацію" переб'є своєю фішкою на кожному стовпі і скоріш за все виграє. В Луцьку на будинках висять банери по 40000грн/міс з виготовленням, висять і по 12000 і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...