yucore Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:10 #1 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:10 Ну ось це і сталося! Презентували не під 9, як всі думали, а під 10 номером хоча суті це не змінює! Реліз намічений на середину 15 року. Цікаво і те, що 10 Вінда - уніфікована під всі пристрої, будь то телефон, планшет чи пк. Невелике відео з демонстрацією нових фіч : Ну і невелика стаття з 4pda тут. Завтра вийде технічна превьюшка до Win10. Поки з того, що я побачив - сподобалося дуже. А ви як думаєте, достойний продукт буди, чи ні?
Kompolom Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:38 #2 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:38 Сча як завжди буде Windows 7 best і т.д. Особисто я давно на 8 вінді і мене все влаштовує по описах, превьюшкаш ніби все гарно як там в реалі буде - час покаже...
Bit Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:42 #3 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:42 коротше, я перед цим написав довгий і нудний пост, але я його видалив і постити не буду. скажу простіше-чи то людство так деградує і планета перенаселена ідіотами, чи то я не розумію для чого спрощувати і так прості речі, типу керування ПК. перетворити ПК в планшет-для чого?!Для мене ідеалом функціоналу, зручності і можливостей було дві платформи-на лептопі віндовсі ХП (згодом 7ка), а на покеті віндовс мобайл. стабільні, функціональні, доволі графічно приємні. віндовс 8 + віндоус фоун - це те, за що розробників чорти мають смажити в пеклі. хто не розуміє чому так категорично-спробуйте поставити на віндовс фоун сторонню програму. ЗАСЬ! тільки через еп стор.а віндовс 8 фактично має свій еп стор, але тільки для ПК. а взагалі, ті, хто хоч раз юзав віндовс фоун і побачив як індуси з майкрософта шифрують вашу флешку-ви цього ніколи їм не пробачите, повірте)
nikblack Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:42 #4 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:42 Да все та же 8.1 + возвращения кнопки пуск, что не может не радовать, еще удобней будет!
nikblack Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:59 #5 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 21:59 Bit, а что собственно не устаревает? под каждую ось свои программы и свой маркет!Сам пользовался виндофоном, вполне нормально, так сказать без наворотов, а порукоблудить - android foreverТак что на вкус .....
fenmix Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:00 #6 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:00 nikblack, мені пуск в ХР і 7 рідніший Як на хабрі кажуть:
yucore Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:08 Автор #7 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:08 Чи то я щось не розумію, чи то я не бачу, щоб хтось перетворював пк на планшет Юзаю більше року вже 8.1 - зручно. З відсутністю пуска змирився швидко, не критично. От що порадувало, це те, що метро еппс тепер не в фулскріні, це дійсно зручно буде
fenmix Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:16 #8 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:16 yucore, також користуюсь 8.1 - зручна штука. Але там дуже багато непотрібних фіч)
yucore Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:26 Автор #9 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:26 Всюди є недоліки і надлишки чогось Думаю, що мс рухається в правильну сторону, а як оно буде - побачимо
fenmix Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:31 #10 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:31 yucore, те, що вони погубили лінійку Asha - то погано. Виходила гарна альтернатива смартфонам. З двома сімками і відносно хорошою батареєю.
yuraa Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:40 #11 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:40 Випустять очередне гівно
nikblack Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:48 #12 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 22:48 Випустять очередне гівноДа, а какой ОС вы пользуетесь? - (ios)
yucore Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 23:40 Автор #13 Опубліковано 30 Вересня, 2014 в 23:40 Випустять очередне гівно Звісно, кожен має право на сою думку, але Ваша відповідь звучить дуже аргументовано
Bit Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 00:17 #14 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 00:17 yucore, те, що вони погубили лінійку Asha - то погано. Виходила гарна альтернатива смартфонам. З двома сімками і відносно хорошою батареєю.сам ходив з нокіа АША з кверті клавіатурою. чудова система була-майже безглючна, зручна і батарея відмінна. на свою ціну були хороші. поки не заглючила через рік і не почали пропадати пункти меню)) але все одно нокією був задоволений. звонила, друкувала, фоткала якраз на свої гроші (800 грн). і відмінно грала музику.
Dieselsmart Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 02:36 #15 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 02:36 Як на мене МС єдина компанія що рухається в правильну сторону намагаючись уніфікувати всі пристрої під однією ось, як в їх це получиться побачимо.
vaz75 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 04:32 #16 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 04:32 Якби не танці з бубном при переході на 8.1 то ця ОС задовільняє на всі 100%, так само як і WindowsPhone. Не розумію цієї прив'язаності до 7-ки та ХР. А уніфікація = це крууть, Головне, щоб правильно це зробили. Ждьомс.
Deemon Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 06:12 #17 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 06:12 Мелкомягка ось, вже чимось нагадує загін в стійло овець, аля iOs\MacOs - де будуть ставити тільки правильні програми, написані правильними програмістами, з правильного маркета, бо все інше - від лукавого
dimmon Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 06:28 #18 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 06:28 уніфікована під всі пристрої, будь то телефон, планшет чи пк. Ну уверен это иллюзия, разрабы поймут, не конечно унификация есть но кровью и потом программера. Я уверен что будет все как и в 8.1 в этом плане. Поки з того, що я побачив - сподобалося дуже. А ви як думаєте, достойний продукт буди, чи ні? Ну например мультидесктоп надо было делать еще начиная с хотя б с Висты, у Линуха сто лет такое. Хотя по большому счету, было все гуд в 7, в 8 метро, в 8.1 полувернули Пуск, в 10 вернули Пуск, вот это доработка вот это фича. Та ты шо, сделали что Метро приложения можно теперь работать не в полном экране, а оно выполняется в обычном окне ))) ну лолы и преподносят как мего-доработку. Думаю винда будет хорошая, жду когда можно будет скачать превию чтобы потестить свои проги на ней, пока еще не доступно.
yucore Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 06:50 Автор #19 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 06:50 Як на мене МС єдина компанія що рухається в правильну сторону намагаючись уніфікувати всі пристрої під однією ось, як в їх це получиться побачимо.Ще є Canonical з їхньою ідеєю убунту фоун
madkot Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 07:58 #20 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 07:58 На мою думку майкрософт, як і більшість компаній робить лише одне - заробляє гроші, все інше то лише інструмент. І як показує практика - звичайний користувач від цих покращень страждає. Системи потрібно робити простішими і фунціональнішими, а не заумні та з купую непотрібних функцій
snouden Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 08:02 #21 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 08:02 Собсно такою мала бути Win 8, вроді все добре, але нова тенденція до іменування версій аля Chrome лякає (в цьому плані 8.1 давала надію). Цю 10 можна було б назвати 8.5, змін рівно стільки думаю. Походу XP була останньою відновс для роботи, що далі буде хз. робить лише одне - заробляє гроші 95 і XP були проривами в свій час які надовго закріплялись на ПК юзерів по всьому світові. І вони були набагато кращі за сучасні їм Linux і Mac OS. Правда тоді був інший час - зараз фокус інновацій змістився в сторону мобільних приладів і т.п і т.д, можливо в цьому причина. Мені подобається Android - реально видно яка робота пророблена від глючного гівна в перших версіях, до дуже, дуже доброї мобільної OS. Хлопці беруть старанням і цим нагадують молодих майкрософтівців
Соромітник Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 08:51 #22 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 08:51 з виходом будь чого популярного, будь то нова ОС від Microsoft чи новий телефон від Apple, починається срач, який ніяким боком не впливає на продукт і його долю всі ці розмови нагадують "суперечку" між фанатом фастфуда і гурманом перший з піною з рота доказує що нєх переплачувати та і чіпси виглядають круче омара, якого даж на хліб не намажеш а другий... другий їсть омара і переважно мовчить посміхаючись або підтролює . Вийде нова ОС і буде вона продаватись добре, а можливо і круче за попередні а хтось буде і далі писати якусь дурню про архаїзми і непотрібність нового потужного заліза хтось би спорив, а я не буду не всі вміють використати ту потужність і не у всіх на неї гроші є
Deemon Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 10:20 #23 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 10:20 Соромітник, дада, гурме, тільки шеф-кухарі нікому не скажуть, що омар - це і не омар, а рак-переросток, а гарсон прикручує йому пласкогубцями великі клешні, щоб вигляд був більш впічітляющий іксклюзів, кулє...
Barugan Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 10:33 #24 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 10:33 з виходом будь чого популярного, будь то нова ОС від Microsoft чи новий телефон від Apple, починається срач, який ніяким боком не впливає на продукт і його долю всі ці розмови нагадують "суперечку" між фанатом фастфуда і гурманом перший з піною з рота доказує що нєх переплачувати та і чіпси виглядають круче омара, якого даж на хліб не намажеш а другий... другий їсть омара і переважно мовчить посміхаючись або підтролює . Вийде нова ОС і буде вона продаватись добре, а можливо і круче за попередні а хтось буде і далі писати якусь дурню про архаїзми і непотрібність нового потужного заліза хтось би спорив, а я не буду не всі вміють використати ту потужність і не у всіх на неї гроші є ага якраз про вісту написано
Thorgalll Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 10:36 #25 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 10:36 С каждой "новой" версией Винда внешне всё больше и больше походит на юниксоидные системы, думаю не стоит показывать пальцем на какие =)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.