vaz75 Опубліковано 15 Жовтня, 2014 в 19:22 #51 Опубліковано 15 Жовтня, 2014 в 19:22 А я мав на увазі, як приклад, що ти в одному вікні набираєш текст у Ворді, а в іншому йде фільм. А між вікнами нативно перемикається Альт+Таб.Ти з двома чи трьома моніторами працював?Тільки в якості мультимедіа (плеєр)
Silva Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 07:56 #52 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 07:56 декілька робочих столів - непогано .. але .. два монітори краще а декілька робочих столів з декількома моніторами ще краще))) та і не завжди є можливість підключити до ноута монітор)
Zheny@ Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 09:03 #53 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 09:03 декілька робочих столів - непогано Ні - це шикарно. Там виконуються абсолютно незалежні процеси! Я можу на одному РС дивитися кіно чи мультики, а на іншому набирати документи. На 3-му моніторяться під'єднання VPN, а на 4-му відкритий менеджер віддалених робочих столів! Із цим навіть 4 монітори не справляться. Хоча ідея із 4-6 моніторів - класна! Якось так. Але це при умові - кожен монітор - окремий робочий стіл, а не вікно! Між іншим. на Хабрі гарний огляд декількох програм класу multi desktop для Windows.
sanbOK Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 09:22 #54 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 09:22 В мене зараз вдома 2 монітора. Зручніть роботи словами не передали. На одному працюю, а на іншому вісять меседжери або їде фільм або запущена віртуалка.
Zheny@ Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 14:03 #55 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 14:03 Ну, раз уже пішла тема віртуальних десктопів, то скажу, що поставив одну із запропонованих же мною прог. Єдиний, на мою думку мінус. Що вони дублюють основний РС без запущених програм. А мали б, бути унікальними. Як ніби це інший користувач. Хоча, я мабуть не рився в налаштуваннях
alexvvv Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 09:06 #56 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 09:06 самий класний інтерфейс був у windows vista, але її незаслужено обісрали через брак на той час драйверів, програм та оперативної пам'яті
Ko3bMa Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:19 #57 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:19 самий класний інтерфейс був у windows vista
sanbOK Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:28 #58 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:28 самий класний інтерфейс був у windows vista, але її незаслужено обісрали через брак на той час драйверів, програм та оперативної пам'ятіЧим він був кращий?ІМХО, якщо дивитись на вінду, то нормальний інтерфейс зараз в він7 та він10. віста мала щось середнє між він7 та ХР. Якщо дивитись на ХР то тут все стабільно унило, зате функціонально просто.
Ko3bMa Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:29 #59 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:29 Тільки класична схема, тільки олдскул
sanbOK Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:33 #60 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:33 Тільки класична схема, тільки олдскул ОЗУ мінімум жре, якщо її мало. для роботи саме те що треба.
alexvvv Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:35 #61 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 11:35 самий класний інтерфейс був у windows vista всі так хвалять windows 7 , але які зміни відбулись у кращу сторону інтерфейсу в порівнянні з vista? самий класний інтерфейс був у windows vista, але її незаслужено обісрали через брак на той час драйверів, програм та оперативної пам'яті Чім він був кращий? ІМХО, якщо дивитись на вінду, то нормальний інтерфейс зараз в він7 та він10. віста мала щось середнє між він7 та ХР. Якщо дивитись на ХР то тут все стабільно унило, зате функціонально просто. то назвіть відмінності у інтерфейсі між 7 і віста? Значить у хр все функціонально - тож додали туди аеро стало все класно, але потім почалось - випиляли квікланч (у 7) а потім і кнопку пуск (у 8)
sanbOK Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 09:07 #62 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 09:07 випиляли квікланч (у 7) а потім і кнопку пуск (у 8) для чого він потрібен якщо можна просто "закріпити" прогу на панелі задач ? маленький монітор і куча програм ? - візьміть більший ... хочеться щоб була панелька з ярликами - "включіть" панель "рабочий стол" - http://dj-design.narod.ru/m5/0022.png тотал рішає Правильно настроєна верхня панель заміняє робочий стіл мені уже 9 років
Zheny@ Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 09:34 #63 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 09:34 тотал рішаєне тільки.Є ще приблуди типу Rocket Launcher чи подібні.
alexvvv Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 10:19 #64 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 10:19 випиляли квікланч (у 7) а потім і кнопку пуск (у 8)для чого він потрібен якщо можна просто "закріпити" прогу на панелі задач ? маленький монітор і куча програм ? - візьміть більший ... хочеться щоб була панелька з ярликами - "включіть" панель "рабочий стол" - http://dj-design.narod.ru/m5/0022.pngтотал рішаєПравильно настроєна верхня панель заміняє робочий стіл мені уже 9 роківне показуйте це мікрософту а то і його випиляють, а ще можна як у бубунту зробили - там щось з заголовками вікон намутили і замінили місцями кнопки ок та cancel. А ще можна дійсно положення кнопок вікна по замовчуванню зробити зліва.випиляли квікланч (у 7) а потім і кнопку пуск (у 8)для чого він потрібен якщо можна просто "закріпити" прогу на панелі задач ? маленький монітор і куча програм ? - візьміть більший ... хочеться щоб була панелька з ярликами - "включіть" панель "рабочий стол" - http://dj-design.narod.ru/m5/0022.pngдля чого його випилючати було? Він же просто відключався при потребі.
sanbOK Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 10:48 #65 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 10:48 не показуйте це мікрософту а то і його випиляють, а ще можна як у бубунту зробили - там щось з заголовками вікон намутили і замінили місцями кнопки ок та cancel. А ще можна дійсно положення кнопок вікна по замовчуванню зробити зліва.щось я цей поток мислі непонявЯ користуюсь маком вдома (де кнопки вікна зліва), віндою з тоталом на роботі і норм. тотал випиляти не МС не зможуть бо це стороння програма стороннбого розробника, а не МС
Ko3bMa Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 10:52 #66 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 10:52 Є ще приблуди типу Rocket Launcher чи подібні. Чим менше стороннього софту - тим менше шансів на "виліт". Мені в сімці і мега-панелі тотала не потрібно. Я просто розтягую рідну панель задач на три рядки і там поміщається ВСЕ. Я користуюсь маком вдома (де кнопки вікна зліва) В вінди теж кнопки є зліва. Клацніть по іконці запущеної програми (в лівому верхньому кутку)
sanbOK Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:06 #67 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:06 Є ще приблуди типу Rocket Launcher чи подібні. Чим менше стороннього софту - тим менше шансів на "виліт". Мені в сімці і мега-панелі тотала не потрібно. Я просто розтягую рідну панель задач на три рядки і там поміщається ВСЕ. Тим самим зменшується робоча область екрану по висоті. В тоталі це не мегапанель, а просто панель з ярликами (стандартні можна видалити і свої докинути). Тотал в свою чергу потужний файловий менеджер навпроти якого провідник вінди сосе по всім пунктам Я користуюсь маком вдома (де кнопки вікна зліва) В вінди теж кнопки є зліва. Клацніть по іконці запущеної програми (в лівому верхньому кутку) я про оці кнопки .... і скоріше за все вони мались на увазі в пості alexvvv
Ko3bMa Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:11 #68 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:11 Тим самим зменшується робоча область екрану по висоті. В тоталі це не мегапанель, а просто панель з ярликами (стандартні можна видалити і свої докинути). Тотал в свою чергу потужний файловий менеджер навпроти якого провідник вінди сосе по всім пунктам Я знаю, що таке тотал - сам користуюсь ним ще з часів Win98. Встановлюється першим на нову вінду А зменшення розміру робочого вікна, імхо, не настільки суттєве, щоб перекрити всі зручності.
madkot Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:13 #69 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:13 А для мене ще й FAR нормальний - навыть зараз використовую його час выд часу
Zheny@ Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:17 #70 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:17 *ля.. tree x gold згадати для повноти Якого я не розумів ніхєре. VC та NC були чарівні букви. Але, мені до вподоби класничний віндовий Експлорер. Я справляюся. Хоча, за відсутності графічної оболонки чарівними стають букви MC "Когда дядюшка Нортон оставался в одиночестве - он страдал звёздной болезнью!" Дехто вкурсі про що я..
alexvvv Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:23 #71 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:23 не показуйте це мікрософту а то і його випиляють, а ще можна як у бубунту зробили - там щось з заголовками вікон намутили і замінили місцями кнопки ок та cancel. А ще можна дійсно положення кнопок вікна по замовчуванню зробити зліва.щось я цей поток мислі непонявЯ користуюсь маком вдома (де кнопки вікна зліва), віндою з тоталом на роботі і норм. тотал випиляти не МС не зможуть бо це стороння програма стороннбого розробника, а не МСробочий стіл випиляють (мав на увазі його, а не тотал), а можна ще випиляти меню вікна і зробити так як в Unity - оце жесть буде.
sanbOK Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:42 #72 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:42 робочий стіл випиляють (мав на увазі його, а не тотал), а можна ще випиляти меню вікна і зробити так як в Unity - оце жесть буде.емм........ в мака щось схоже на юніті але там зроблено зручно (дискомфорту за 6 років не відчуваю). Юніті сам не переношу і зразу після установки ставлю гном або кде.Те, що робочий стіл, випилять малоімовірно бо багато "продвинутих" користувачів втратять місце для зберігання самий найважливіших файлів, фоток і т.п. і людям, що відновлюють інфу не буде чим зайнятись (шутку думаю зрозуміли всі).
alexvvv Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:56 #73 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 11:56 робочий стіл випиляють (мав на увазі його, а не тотал), а можна ще випиляти меню вікна і зробити так як в Unity - оце жесть буде.емм........ в мака щось схоже на юніті але там зроблено зручно (дискомфорту за 6 років не відчуваю). Юніті сам не переношу і зразу після установки ставлю гном або кде.Те, що робочий стіл, випилять малоімовірно бо багато "продвинутих" користувачів втратять місце для зберігання самий найважливіших файлів, фоток і т.п. і людям, що відновлюють інфу не буде чим зайнятись (шутку думаю зрозуміли всі).тож може виявитись що режиму робочого стола не буде у якійсь там версії нової вінди, бо у Windows Phone його немає.ця плитка з робочим столом (фалопомойкою) стане зайвою і пуск допилювати не треба
madkot Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 12:57 #74 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 12:57 *ля.. tree x gold згадати для повноти Якого я не розумів ніхєре. VC та NC були чарівні букви. Але, мені до вподоби класничний віндовий Експлорер. Я справляюся. Хоча, за відсутності графічної оболонки чарівними стають букви MC "Когда дядюшка Нортон оставался в одиночестве - он страдал звёздной болезнью!" Дехто вкурсі про що я.. для повноти ще нортон командер згадати і волков командер
alexvvv Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 12:58 #75 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 12:58 доречі кажуть що мікрософт випускає нормальну вінду через одну, то виходить перескочили з нормальної 9 до поганої 10?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.