Перейти до змісту

Світ здригнувся, космос пішов тріщинами.........

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

хм, до речі непогана ідея - тільки суть можна буде зрозуміти вже з першої сторінки

у серіалі Теорія Великого Вибуху, Шелдон довго вагався що купити, і для де-яких це вже не так і просто )
Опубліковано
Це не мінус , і не плюс. Просто факт.

Але згадали його, маю надію, не просто так?

Я розумію, з точки зору продався то великий плюс.

Але ставити високу ціну в переваги -

1372667491_970971845.jpg

Опубліковано

Я розумію, з точки зору продався то великий плюс.

Найкраз на айфоні я , як і всі інші ,заробляю найменший відсоток.

Але найбільш впевнений у його якості.

І це теж факт.

Опубліковано

pokemon, це мені адресується? я взагалі після Сегі нічого в руках не тримав,і якось по* що з того краще!

якщо мінусанув мій пост, то значить в користь х-бокса

якщо після сегі нічого не тримав - то де логіка взагалі була звертати увагу на мій пост

якщо не вкурсі про ікс-коробку і ps - то для чого взагалі було наводити приклад по їхньому протистоянню!

.....чи то лижі не їдуть

Опубліковано

pokemon, все простіше, Айфони проти Самсунга, так же Хбокс проти РС - флуд чистої води, немає кращого,і немає гіршого, у кожного свої переваги та недоліки! а мінусанув вже після твоєї ахабності (тобто хвильку тому)

Опубліковано

І це теж факт.

Не пересмикуйте, ми говорили про високу ціну як перевагу. Яка тут логіка для кінцевого користувача? Типу "хочете якість? платіть ціну!". Якості на тисячу баксів там немає, імхо, і останній патч тому оцінка. Хз, чи не вилізе ще десь якась фігня, а це вже зовсім не якість на тисячу.

Опубліковано

Во чо виявляється

На днях в сети появились неприятные сообщения и рассказы о том, что Apple iPhone 6 Plus подвержен «недугу», который выражается в деформации корпуса смартфона, если его носить в переднем кармане брюк и при этом проводить много времени в сидячем положении. В настоящее время компания Apple выступила с официальным заявлением по этому поводу.

В Купертино сообщают, что с тех пор как начались продажи новых iPhone, с жалобой на деформированный корпус в компании обратились только девять человек. С учетом того, что за первые три дня было продано более 10 млн новых смартфонов iPhone 6 и 6 Plus, эта проблема кажется не столь широко распространенной, как ее подавали во многих СМИ.

«Наши смартфоны iPhone спроектированы, разработаны и изготовлены таким образом, чтобы быть одновременно красивыми и прочными. Модели iPhone 6 и iPhone 6 Plus отличаются тщательно спроектированным цельным корпусом, изготовленным из обработанного анодированного алюминия 6000 серии, закаленного для дополнительной прочности. Они также оснащены вставками из нержавеющей стали и титана для усиления областей, которые подвергаются сильным нагрузкам, а также и используют самое прочное стекло в индустрии смартфонов. Мы очень тщательно подбирали эти высококачественные материалы и конструкцию с целью обеспечения их прочности и долговечности», – говорится в официальном заявлении.

Тадам, зутрічаєм заплатку 8.0.2 :)

Как сообщалось ранее, после установки обновления iOS 8.0.1 на смартфонах iPhone 6 и iPhone 6 Plus возникали сбои в работе мобильной связи и функции Touch ID. Когда проблема обнаружилась, Apple отозвала это обновление и порекомендовала вернуться к использованию версии iOS 8.0. Как заверяет компания, от обновления iOS 8.0.1 пострадало менее 40 тыс аппаратов iPhone 6 и iPhone 6 Plus.

Разобравшись с проблемой, компания Apple выпустила обновление операционной системы iOS 8.0.2. Оно устраняет сбои в работе мобильной связи и функции Touch ID на устройствах iPhone 6 и iPhone 6 Plus, возникшие после установки iOS 8.0.1. Также обновление устраняет ряд других ошибок, связанных с работой HealthKit, использованием сторонних клавиатур, доступом некоторых приложений к Photo Library, неожиданным использованием мобильных данных при получении SMS/MMS, невозможностью восстановления рингтонов из iCloud, проблемами загрузки фото и видео в Safari. Кроме того, повышена надежность функции Reachability в смартфонах iPhone 6 и iPhone 6 Plus, улучшена поддержка функции Ask To Buy для Family Sharing при совершении покупок внутри приложений. Обновление iOS 8.0.2 уже доступно для загрузки на мобильные устройства.

Вместе с тем, ресурс Macrumors сообщает, что многие пользователи из Австралии жалуются на проблемы в работе мобильной связи и функции Touch ID после установки обновления iOS 8.0.2.

ну тут все просто, в автралійців надто аборигенські руки, від них православний Touch ID лагає, капєц шо робицця...

Опубліковано

а мінусанув вже після твоєї ахабності (тобто хвильку тому)

а це вже брехня!) не було б мінусу - не було б нахабності....але це вже інша історія, яка меньш всього хвилює

тема вичерпала себе - я вчора вилиш душу-пивка тяпнув-побачив срач-полетів з шуфлею розгрібати)

більш я тут не учасник!

напишу під кінець - подобаються айфони за період життя Джобса - все інше, це вже прості старання зрубити баблішка за логотип!

не подобаються мені телефони з великими екранами, що тут і не кажи.

всім дякую за увагу)

Опубліковано

І це теж факт.

Не пересмикуйте, ми говорили про високу ціну як перевагу. Яка тут логіка для кінцевого користувача? Типу "хочете якість? платіть ціну!". Якості на тисячу баксів там немає, імхо, і останній патч тому оцінка. Хз, чи не вилізе ще десь якась фігня, а це вже зовсім не якість на тисячу.

Ну так собівартість нового айфона не перевищує 300 дол.Самсунги чомусь замовчують таку інфу.

Ціна роздрібна, коли устаканиться буде в межах 700.Але це буде весною, отже півроку попит на новий айфон накраще все ілюструє.

Опубліковано

Є такий анекдот.

Приходить мужик на базар, бачить, продають курку, ціна 1000 гривень. Він й питає: чому так дорого, вона що, золоті яйця несе?!

А йому й відповідають: та ні, просто гроші потрібні.

Надто вже виробник айфонів заганяється. Крім того, ще й за додаткове ПО треба проплачувати. Платиш удвічі, як не бери.

"Їжаки кололись, плакали, але усе одно продовжували їсти кактус". ;)

Опубліковано

Во чо виявляється

На днях в сети....

Тадам, зутрічаєм заплатку 8.0.2 :)

Как сообщалось ранее...

ну тут все просто, в автралійців надто аборигенські руки, від них православний Touch ID лагає, капєц шо робицця...

А я то думав, що вони вже забули про обновлення :) Поставив на 5s iOS 8 - телефон почав тупити страшно, перезавантажується 2-3 рази на день. А тут 8.0.2... Попробую, може виправили :)

Опубліковано

Ну так собівартість нового айфона не перевищує 300 дол.Самсунги чомусь замовчують таку інфу.

Ціна роздрібна, коли устаканиться буде в межах 700.Але це буде весною, отже півроку попит на новий айфон накраще все ілюструє.

Не про самсунги мова.

Тобто різкий підйом продаж за завищеною ціною та з сирою ОС перших півроку після випуску - це показник якості?

Опубліковано

Не про самсунги мова.

Тобто різкий підйом продаж за завищеною ціною та з сирою ОС перших півроку після випуску - це показник якості?

ага, якості грабель=), інноваційності перезавантаження яФона, модності підвісання =)

Опубліковано

Та можна тут скільки завгодно теревенити- ринок все розставляє по місцях і показує результат.В грошах.

Дуже великих грошах.

Краще б свій запал , емоції та непоступливість направити на заробляння цих грошей.

Опубліковано

а закрию-но я цей топік, поки ще битись не почали. Однаково, свою місію він вже виконав. І встиг скотитись в казна-що...

а головну ідею ви ж зрозуміли, да? "Айфон перший все придумав!" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...