Перейти до змісту

Вибори до ВР 2014: наша пісня гарна нова, починаєм її знову?

phantom

Рекомендовані повідомлення

Зупини регіанала на свому окрузі-Івахів Степан(Ковель)Єремеєв Ігор,Мартиняк,(Опозиційний блок,Сильна Україна) Долучись до всеукраїнської розсилки http://domivka.net/rozsylka_proty_rehianaliv_v_vk_odnokl-20863/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 581
  • Створено
  • Остання відповідь

Агітлистівка для бабусь,.. жаль що на бордах, стовпах чи підїздах її не зустріти.

1413823143_540862448.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як міністр оборони нічого не зробив для армії (а навпаки ). Не хочу щоб наша пісня гарна й нова починалась знову!!!

post-27127-0-20090300-1414048547_thumb.p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як міністр оборони нічого не зробив для армії (а навпаки ).

У мене шуряк - льотчик, так каже навпаки - за Гриценка набрав необхідні години нальоту, бомбардування проводив навчальні (вперше за часів незалежності) і квартиру в СтарКоні отримав...

ЗІ. Я не голосуватиму за Гриценка з інших міркувань

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не голосуватиму за Гриценка з інших міркувань

А мені після двох постів чувака, який зарегався задля того, щоб написати антирекламу Гриценку навпаки захотілось за нього проголосувати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не голосуватиму за Гриценка з інших міркувань

А мені після двох постів чувака, який зарегався задля того, щоб написати антирекламу Гриценку навпаки захотілось за нього проголосувати.

Це твоє право, я ж свій вибір вже зробив... (і чомусь це не Опозиційний блок ;) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скромність Ірини Констанкевич просто безмежна. Ось і на виборчій фотографії, вона вблагала фотографа не фотографувати великі ангельські крила, що велично здіймаються позаду пані Іри і допомагають їй робити безліч добрих і прекрасних справ, керуючись інструкціями напряму з раю. Вона ніби відтіняє своїм небесним світлом і грошами відомого канонічного мецената Ігоря Палиці, оті чорні сили, що своєю потворністю і брехнею прагнуть завоювати світлі дитячі душі лучан. Як огидно вони виглядають на фоні її божественно-чистої аури, в яку огорнута тушка цієї кандидатки. Наснаги вам пані Ірино і після виборів отак безкорисно, по ангельськи допомагати пенсіонерам, хворим, воякам і іншим людям. Щоб і після виборів ваша особа не переставала світитись святою жертовністю, людинолюбством.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де була Констан-як-там-її ДО заснування фонду Палиці? Якого милого цілий Луцьк повинен їй довіряти? Особисто я її жодного разу на вулиці не бачив, за громадськими роботами не помічав. Та й взагалі вперше почув про неї тільки перед цими виборами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще два дні потерпіти того лайна і все, вибори. Спробуйте максимально до того часу не пересваритись, бо жити нам всім в іншій реальності:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це твоє право, я ж свій вибір вже зробив... (і чомусь це не Опозиційний блок )

Отож бо - ти вибір зробив, я вибір зробив. Але ні я тебе, ні ти мене не називаєш ху*лом за наш вибір - це по-європейські справедливо , так?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще два дні потерпіти того лайна і все, вибори. Спробуйте максимально до того часу не пересваритись, бо жити нам всім в іншій реальності

Майдан всіх згуртував, а вибори всіх розділили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майдан всіх згуртував, а вибори всіх розділили.

Кого згуртував Майдан - тих не розділять ніякі вибори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кого згуртував Майдан - тих не розділять ніякі вибори.

Вже розділили. Навіть по Луцьку подивимось: хто переможе Лапін або Констанкевич. Я вірю і надіюсь, що Лапін, але якщо Констанкевич - то висновок робіть самі: бабло знову перемогло людей. Бо в нас в Луцьку більшість населення цікавить матеріальна допомога від мажоритарника, ніж питання війни. Продались школи, СНУ, гуртожитки. Використання адмінресурсу йде в кращих традиціях палиці. Вже всі забули, що таке майдан. І замість того, аби аналізувати люди зайняті словесним захистом "своїх улюбленців" та обливанням брудом інших партій та кандидатів. В понятті народу, "аналіз" - це подивитись вечірній випуск якогось одного телеканалу, де за вказівкою олігархів всім розжовують "кто хороший, а кто плохой".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже розділили. Навіть по Луцьку подивимось: хто переможе Лапін або Констанкевич. Я вірю і надіюсь, що Лапін, але якщо Констанкевич - то висновок робіть самі: бабло знову перемогло людей. Бо в нас в Луцьку більшість населення цікавить матеріальна допомога від мажоритарника, ніж питання війни. Продались школи, СНУ, гуртожитки. Використання адмінресурсу йде в кращих традиціях палиці. Вже всі забули, що таке майдан. І замість того, аби аналізувати люди зайняті словесним захистом "своїх улюбленців" та обливанням брудом інших партій та кандидатів. В понятті народу, "аналіз" - це подивитись вечірній випуск якогось одного телеканалу, де за вказівкою олігархів всім розжовують "кто хороший, а кто плохой".

В нас ще дофіга народу підмазує лікарів, дає хабарі і кляне Самооборону. Так що відсотки паличихи це зовсім не несподіванка - вони будуть, причому не менше 20. Плюс ніхто не відміняв внутрішню гнилоту, яка нарешті вилізла. Але, разом з тим, багато людей усвідомили себе як українці і в них прокинулась хоч і невеличка, але гордість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але, разом з тим, багато людей усвідомили себе як українці і в них прокинулась хоч і невеличка, але гордість.

Гордість? Їхав я тиждень тому в маршрутці, а біля переднього виходу сидить дівчина з сумочкою, на якій жовто-блакитна стрічка. На наступній зупинці заходить старенька бабуся, а дівчина тупо ігнорить її. Нащо нам така гордість і такий псевдопатріотизм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але, разом з тим, багато людей усвідомили себе як українці і в них прокинулась хоч і невеличка, але гордість.

Гордість? Їхав я тиждень тому в маршрутці, а біля переднього виходу сидить дівчина з сумочкою, на якій жовто-блакитна стрічка. На наступній зупинці заходить старенька бабуся, а дівчина тупо ігнорить її. Нащо нам така гордість і такий псевдопатріотизм?

Жовто-блакитна стрічка на сумці, не показник патріотизму і зміни свідомості. Майдан, і це не пафос, народив нову людину, з новим баченням і відродженням поваги до себе як до нації. За, майже рік, ВСЕ змінити не можливо.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, ви ще й попросили панянку поступитись місцем бабусі? Чи просто стояли, вражені до німоти?

Чукча не читатель, чукча писатель.

В нас ще дофіга народу підмазує лікарів, дає хабарі і кляне Самооборону.

Ура-патріоти були завжди, і для когось жовто-блакитна стрічка це просто модний аксесуар. Як гімн України на дзвінку або патріотична наліпка на авто.

Хоч не у всіх, але зміни в головах почались - а це головне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора на "аверс"і та ДТРК "волинь" вихваляли веремєєва ,який він хороший.Потім показали агітацію ніфонта за мартиняка.Дожились.Може мартиняк разом з ніфонтом вже перераховує бабло гундяєву?А потім ті гроші йдуть на Донбас?

Волиняни , пам*ятаймо - івахів ,веремєєв ,палиця (значить і костанкевич) ,мартиняк , проголосували за диктаторські закони 16 січня.Не голосували за закон про відповідальність за підкуп виборців 20 жовтня.Пам*ятаймо чому унас дострокові вибори (пост 389).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора на "аверс"і та ДТРК "волинь" вихваляли веремєєва ,який він хороший.Потім показали агітацію ніфонта за мартиняка.Дожились.Може мартиняк разом з ніфонтом вже перераховує бабло гундяєву?А потім ті гроші йдуть на Донбас?

Волиняни , пам*ятаймо - івахів ,веремєєв ,палиця (значить і костанкевич) ,мартиняк , проголосували за диктаторські закони 16 січня.Не голосували за закон про відповідальність за підкуп виборців 20 жовтня.Пам*ятаймо чому унас дострокові вибори (пост 389).

Палиця не голосував за диктаторські закони. Його просто не було. Цей пан взагалі невідомо для чого суне у ВР, бо на роботу практично не ходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де була Констан-як-там-її ДО заснування фонду Палиці? Якого милого цілий Луцьк повинен їй довіряти? Особисто я її жодного разу на вулиці не бачив, за громадськими роботами не помічав. Та й взагалі вперше почув про неї тільки перед цими виборами.

а де взявся порох з таким рейтингом?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Принесли газетку в ящика.Розгортаю і бачу фото Костанкевич на Майдані.Тендітна,в тоненьких черевичках,колготках і легкому пальтові чи курточці.А я там вдягав троє лижних штанів,шкарпетки з газетами в чоботи,три светра,фуфайка,балаклава,шарф і шапка на вуха.От вона-мужик,а я баба мерзлива.І ще, баран,фотки не зробив на фоні барикад.Про шо я думав????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) а нашо? Он вони теж обходяться... тож зара для цього фотошоп є ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо на роботу практично не ходить.

А толку що "ходили" Вітів з Мельником?:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...