Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

http://www.eurointegration.com.ua/news/2015/01/28/7030192/ -

ПАРЄ пропонують все ж покарати Росію – зареєстровано 29 поправок

Середа, 28 січня 2015, 13:08 - Подивіться на час публікації новини. Про внесені поправки було відомо ще вчора, але деякі "українські" ресурси спеціально динамлять повідомлення, щоб нагнати паніки. Інформаційна війна в дії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

alexvvv, ну звісно... нігті загризленні, пиво стоїть , інет проплаченний - мусиш бути готовим!

ідеєю посту було,щоб люди пошуршали по своїм блогерам, по форумам, подзвонили "до своїх" задля переконання,що все норм.

  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так за Попасну окупанти ще 3 дні тому написали. Якби це було правдою станом на сьогоднішній день, то це б вилізло стовідсотково. Про оточених 8000 солдат (нехай і в 2 рази менше) волали волонтери ще б 2 дні назад (за прес-центр АТО та Генштаб я зараз не згадую). Таку інфу просто так не приховаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.eurointegration.com.ua/news/2015/01/27/7030163/ - почитайте коментарі та джерело даних, з якого береться інформація в коментарях, це "Сводки от ополчения Новороссии" - ну "дуже авторитетно". Через такі повідомлення та ще й на цьому ресурсі і починається паніка, я тільки не можу зрозуміти, куди дивляться адміни і чого так багато вати на ukr.net
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Василий Головещенко

1 год. · Змінено ·

Дебальцево

В этом районе работает мой друг Александр Фацевичкомандир подразделения "Свитязь" сильное подразделение.

Сражался в Илловайске,грамотный офицер, учились вместе!

Звонил только что,ведут бой,отбили две атаки. Сказал будет интернет напишет.

Змінено користувачем Skorpio76
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додзвонився до товариша на фронт. Він в Дебальцевому. Три дні назад!!! вони прибули в розташуванні. Тобто, станом на 25-26 січня оточення не було. Так що, паніку відставити!!!

Зараз ведуть бої, каже, що важко і дуже гаряче. Їхній комбат повідомив, що в одній бригаді сьогодні 25 "200" - накрило усіх. Бля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... тож доклали, що знищили чотири "гради" з шісти які стріляли по Маріуполю, а тут оппа - і вже вивезли все в парашку виявляється, якісь дива

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко восстановил в должности первого замначальника Генштаба генерала Воробьева

Президент Украины Петр Порошенко согласовал восстановление генерал-полковника, бывшего командующего Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины Геннадия Воробьева на посту Первого заместителя начальника Генерального штаба Вооруженных Сил Украины.

Соответствующее согласование кандидатуры Глава государства подписал во время встречи с начальником Генштаба генерал-полковником Виктором Муженко, самим Геннадием Воробьевым и Секретарем совета национальной безопасности и обороны Александром Турчиновым сообщилиЦензор.НЕТ в пресс-службе Главы государства.

Невже Муженка далі залишають начГенштаба????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Донбасі немає ніяких сепаратистів, там тільки загарбники, які нищать усе на окупованих територіях - Бригинець

Путін веде терористичну війну в Україні. Хоча, якась частина України є окупованою і формально контролюється Путіним, Донецьк для нього - це така ж чужа земля, як і Київ чи Львів. Він розуміє, що на цих територіях він ніколи не володарюватиме, тому стратегія його дій – знищити в Україні якомога більше різноманітних об’єктів і людей. Тому хай не дивує вас, що путінські щупальці (які ЗМІ називають сепаратистами) нищать все, що потрапляє під руки. Найбільше їм потрапляє під руки на окупованих територіях. Тому вони нищать і грабують заводи, припустимо, у шахті «Полтавська» навіть троси на підйомниках покрали. Тому вони вбивають українців не лише в непідконтрольних Маріуполі чи Щасті, Дебальцевому чи Пісках, а й в підконтрольних Донецьку, Луганську, Горлівці, Антрациті тощо.

Логіка оберігати свою територію, яка властива для будь-яких урядових військ чи навіть справжніх сепаратистів (які намагаються у майбутньому добитися процвітання свого краю), в даному випадку не діє. БО-ВОНИ-НЕ-СЕПАРАТИСТИ. Вони загарбники, які нищать усе на окупованих територіях, і прикриваються заручниками для збереження власного життя.

Колись я говорив із одним УПівцем. Він мені розповів, що НКВД вбивало людей, скидало їх трупи у криниці і говорило, що це УПА, а люди їм не вірили. Справді, УПА могло розстріляти НКВДистів чи завзятих комуністів, але кинути їх трупи у криницю не могла, бо це була наша земля, наші криниці, з яких пили воду наші громадяни. І це розуміли навіть ті, хто не був палким прихильником УПА. А НКВД цієї логіки не розуміло, бо вони були окупантами і їм не було не зрозуміло, чому не можна зіпсувати криницю на окупованій землі.

Так само новітні НКВДисти від Путіна не розуміють, що якщо вони сепаратисти, якщо вони справді збираються будувати майбутню процвітаючу і незалежну від України державу, то вони мали б берегти кожну шахту, фабрику, завод, кожен будинок, дитячий садок, школу і, головне, кожну Людину на своїй території.

Але ніякої своєї території немає. Є українська територія, над якою знущається Путін і його виродки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Taras Korniyuk with Sergey Chechet and Евгений Задоя

1 год. · Debaltsevo ·

Дебальцівський плацдарм утримують Герої. Танкісти, піхота, Боги війни. Про можливий котел говорять - це більше паніка у Фб та в телевізорі. Підбивають російські танки, бмп. Беруть в плон. Воюють. До речі, у руках у танкіста Олексія пакунок синього кольору - це сухпай армії РФ. Здогадайтесь де він його взяв)))

  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Парламентская ассамблея Совета Европы (ПАСЕ) приняла поправку не восстанавливать полномочия российской делегации до апреля. Об этом на странице в соцсети Facebook написал депутат Верховной рады, делегат в ПАСЕ от Украины Борислав Береза.

«Поправка о том, чтобы полномочия российской делегации не восстанавливать до апреля, принята, несмотря на все сопротивление российских делегатов и их сторонников»,– написал он.

Кроме этого, по словам главы украинской делегации в ПАСЕ Владимира Арьева, на заседании мониторингового комитета ассамблеи принято решение продлить санкции в отношении России до апреля.

Информацию об этом подтвердил заместитель главы российской делегации Леонид Слуцкий. По его словам, за эту поправку высказались 35 членов комитета, против – 34.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роман Бочкала

28 хв. ·

Минувшей ночью противник предпринял попытку прорыва в районе Станицы Луганской. И крепко пожалел об этом. После массированной артподготовки, противник бросил в бой пехоту. В том числе и российский спецназ, который, фактически, руководил операцией. Результат боя: 12 "двухсотых" у россиян и куча раненых. Среди украинских военных - несколько легких "трехсотых". Хотя кроют будь здоров... Крайние сутки ребята почти не высовывают головы из окопов. Но блок-пост "Сталинград" держится молодцом. Ребята просили передать привет всей Украине!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В РФ открыто представили специальную форму для наемников, воюющих на Донбассе

В Екатеринбурге предприятие Уралспецзащита разработало новую форму для наемников, едущих воевать на Донбасс.

Об этом сообщает местное издание ura.ru со ссылкой на производителей и испытателей костюма.

Директор предприятия Андрей Голованов рассказал, что по внешнему виду новая форма “почти ничем не отличается от обычной “горки“, в которой ходит все “ополчение Новороссии“, зато “начинка“ – на уровне самого современного обмундирования ведущих армий мира.

http://news.bigmir.net/world/873556-V-RF-otkryto-predstavili-special-nuju-formu-dlja-naemnikov--vojujucshih-na-Donbasse

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаємо, співставляємо (можливо щось вже постилось)

Михаїл Дворянчук

21 год · Змінено ·

Новини Сектору "А".

Новини Сектору "А".

В районі Новокиївки (Луганщина), це попід самим кордоном з РФ, розвідвзвод спцезназу 22 обр ГРУ ГШ РФ намагався проскочити через !кордон! з території РФ, минаючи лінію розмежування. Утім окупанти натрапили на засідку "Легіону НАТО". Бій був нетривалий. 12-200 та 6-300. Цікаво, що усі загиблі російські вояки були... призовниками. "Контрабаси" закінчуються? Тепер російським матерям 18-ти річних пацанів надішлють похоронку, видадуть пластмасовий віник і напишуть про нещасний випадок. Не вперше ж...

Взято з "Груз 200" ФБ

В Донецке убит житель города Назарово

27-летний Котов Олег погиб 16 января. Молодой человек добровольцем вступил в ряды донецких ополченцев в сентябре прошлого года. Родственники хотят похоронить назаровца на родной земле. Пока его тело находится в Донецке. Доставку «груза 200» от границы с Ростовом оценили в 90 тысяч рублей. Такими финансовыми возможностями семья погибшего не располагает. Банки отказывают в кредитах.

Родные погибшего назаровца просят жителей города оказать посильную материальную и иную помощь по доставке тела в город. В Назарово осталась мать убитого добровольца, которая хочет иметь возможность приходить на могилу сына.

Кремль негласно приказал готовиться к мобилизации и перекрывает выезд из страны

У Путина нехватка войск – курильская пулеметно-артиллерийская дивизия отправляется на Украину

З грошима і бажаючими воювати у путлєра вже туговато.... В хід ідуть дешеві строковики... На виплапах абдамбенцям вирішили економити.

Змінено користувачем Skorpio76
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додзвонився до товариша на фронт. Він в Дебальцевому. Три дні назад!!! вони прибули в розташуванні. Тобто, станом на 25-26 січня оточення не було. Так що, паніку відставити!!!

Зараз ведуть бої, каже, що важко і дуже гаряче. Їхній комбат повідомив, що в одній бригаді сьогодні 25 "200" - накрило усіх. Бля...

25 людей це вже не "стандартна" статистика по двоє-троє за ніч.

Цікаво, чи розкажуть про це по тб? Думаю, що ні <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, чи розкажуть про це по тб? Думаю, що ні

Я теж такої думки - не розкажуть. Хоча, своєму товаришу - комвзводу розвідки, я вірю.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додзвонився до товариша на фронт. Він в Дебальцевому. Три дні назад!!! вони прибули в розташуванні. Тобто, станом на 25-26 січня оточення не було. Так що, паніку відставити!!! Зараз ведуть бої, каже, що важко і дуже гаряче. Їхній комбат повідомив, що в одній бригаді сьогодні 25 "200" - накрило усіх. Бля...

ще про авіацію не розказали. 24 літають.. і не тільки...

Змінено користувачем Віталька
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обстрел Мариуполя: СБУ обнародовала новый перехват

Российские оккупанты сознательно обстреляли жилые кварталы Мариуполя Донецкой области, а после трагедии срочно спрятали "Грады" от наблюдателей ОБСЕ и вывезли технику обратно в Россию. Об этом говорится в обнародованном сегодня СБУ новом перехвате разговоров боевиков.

Судя по записи, после обстрела террористы отмечают, что реактивные системы залпового огня нужно срочно скрыть возле поселка Маркино, а затем вывезти за границу, на территорию России - на военном жаргоне "вывести на ноль". Российские оккупанты называют по телефону и пароль, которым пользуются для пересечения украинско-российской границы.

Напомним, 24 января террористы ДНР и российские военные в 9:25 обстреляли из "Градов" восточные окраины Мариуполя. Генпрокуратура квалифицировала обстрел Мариуполя как теракт. По подсчетам ДонОГА, ущерб от обстрела города оценен почти в 100 млн грн. Число погибших достигло 31 человека, а раненых - 108-и.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Волинській області - в цій війні НАЙБІЛЬША к-сть загиблих в цій ганебній війні... в процентному співвідношенні до к-сті населення області...

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bodia88888 теж його добре знав через його дружину. Він якраз переді мною купляв машину, консультувався.

Адрес Славіка вконтакті https://vk.com/id261483453

Його гражданська дружина UlOQaBVLyAs.jpghttps://vk.com/id77243482

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Navigator, це мій друг, земля пухом...

До цих пір не віриться...

Бодя, співчуваю... Нехай спочиває з миром.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...