Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Lisovic, ок. Я роблю свою роботу, а ти даєш нам цитати з вікіпедії. На тому порішаєм.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

difoto, я 2009 закінчив артилерійську учебку в Дівічках, по спеціальності оператор ПСНР-5, там на НТК стояли всі артсистеми які були в нас на озброєнні, включно з тими що вже були зняті з озброєння такі як комплекс СКАД і 2с7 Піон. Того я і без вікі знаю про те що є в нас і на скільки стріляє, і про те що для чого використовують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дальність Піона?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо без вікі то десь до 50км активно-реактивним снарядом (якщо такі в нас ще залишилися) звичайним десь до 40 (влом гуглити), але після декількох десятків вистрілив на таку даліьність і ствол піде на металолом.

Змінено користувачем Lisovic
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную ці питання закрити. Скажу власне тобі - "Піони" є, снаряди теж є . І ще багато чого є.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що йде спір? Сторінок 50-60 назад показували склад з безпілотника, здається в Рівненській області, де стояла арта, явно більше 100 штук. І таких баз дуже багато. Стріляють же біля Донецького аеропорту наші, і нормально. Справляються. Якби було бажання керівництва, окупантів гнали б давно, але бажання немає. Дограємося до тимчасово окупованих територій Донецької І Луганської області, з такою політикою. І будем далі висловлювати особливе та глибоке занепокоєння. Або нам допомагають, зброєю, грошима, інструкторами, або проти повноцінного вторгнення ми не вистоєм. Тут стільки експертів, які позакінчуваливсякі училища, мали б розуміти реальний стан справ. Дякую, я все сказав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

AnimaNoir, стосовно бази, то це база зберігання артилерійського озброєння західного округу, вона тут одна (артилерійська), вся зброя що знімалось з озброєння чи виводилось на зберігання звозилось сюди. По ідеї по одній такій базі мало б бути в кожному військовому окрузі (всього їх три). Далекобійна артилерія була не у всіх округах і багато її не було. Того і на складах її багато не може бути, з того що залишилось, частину продали, частину розпиляли. Плюс не все що туди звозиться ще може повернутись в стрій, частина з тих гармат має вже критичний знос ствола.

Дивізіонної артилерії було відносно багато, того як вона є на озброєнні всіх механізованих і артилерійських бригад, це д-30, д-20, 2с1, 2с3, Мста-б, Мста-с вже нам дісталось мало.

Змінено користувачем Lisovic
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную ці питання закрити. Скажу власне тобі - "Піони" є, снаряди теж є . І ще багато чого є.

Ось свіжі новини саме про Піони

На Ровенщине военные готовы обеспечить восточный фронт сверхмощными пушками. ВИДЕО

Змінено користувачем Skorpio76
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тетяна Должко поширює оновлення статусу від Yury Kaminsky.

Yury Kaminsky

СРОЧНО НУЖНЫ 4 СОБАКИ ДЛЯ НЕСЕНИЯ СЛУЖБЫ В АТО, 30-ой механизированой Новоград-Волынской бригаде.

Максимальный репост! Любая информация: совет или инфа!!!!!!!!

Пишите сюда либо в личку!

Огромное спасибо за помощь!!!!!!!!!!!

Змінено користувачем Skorpio76
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чогось думав що Піона зняли з озброєння в 2000-х, а виявляється ще в 96 :( Цікаво яка доля 2С4 "Тюльпан", їх теж десь в ці роки зняли з озброєння, залишилось щось на складах чи все розпиляли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чогось думав що Піона зняли з озброєння в 2000-х, а виявляється ще в 96 :( Цікаво яка доля 2С4 "Тюльпан", їх теж десь в ці роки зняли з озброєння, залишилось щось на складах чи все розпиляли.

Їх , ніби , і зовсім не було в нас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

???

В спальном районе Донецка идет танковый бой

В Петровском районе Донецка идут танковые бои. Об этом сообщают дончане в социальных сетях.

"Петровочка, 10я, бой ощущается где-то район Кременной".

"Красный,ну началось веселье,мощно и громко" "калининский, это где так бьёт?" "Петровка,это у вас?Текстиль слушает мощно"

"ЮВ бои идут, ого, запорожская трасса и дальше туда. В стороне Мандрыкино тоже танки".

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх , ніби , і зовсім не було в нас

На карті полігону Дівічок була позначена позиція Тюльпана, значить були колись. Учебка створилась там лише в 90х.

Smith, мабуть знов місцева гопота шось з ордою не поділили, от і фігачаться між собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про танки не пишуть

http://www.doneckforum.com/forum6/thread43155-722.html

Але є фото Піона

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, мабуть знов місцева гопота шось з ордою не поділили, от і фігачаться між собою.

Я теж про це подумав, або росіяни ганяють АпАлчлєнцов.
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж про це подумав, або росіяни ганяють АпАлчлєнцов.

Дай Боже , щоб так і було. Чим більше "по ганяють" тим менше загрози життю наших хлопців.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буде . Треба давити економічно , щоб до голодних бунтів доходило .

Що зараз і роблять .

голодних бунтів кого? того населення що там беззбройне? ну і що воно зробить проти окупантів? а ті що в ополчєнії від голоду не помруть.

Причому тут лугандон . Вони проти десятка нічого не могли зробити

Йдеться про росію . Поки там відчутно не впаде життєвий рівень --- спокою тут не бачити .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Час від часу захожу на донецький форум, скажу я вам що багато там Українських патріотів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позывной Маршал

Обстановка очень тяжёлая, тяжёлой техники из России зашло очень много . скоро может начаться прорыв . это лично моё мнение. Готовится надо к худшему.

Аэропорт - ад.

Кто думает что у нас перемирие и мы не можем открывать ответный огонь, это неправда . ответный огонь ведётся всегда, и они несут потери . Потому что это прямое нападение на другое государство в открытую .

Проходит так называемая люстрация, но... к примеру, в раду прошло очень много говна , которое там уже воняло , и продолжает вонять .не понятно как то.

Руководство ато постепенно меняется , и что то мне подсказывает что не в лучшую сторону .

Как я говорил и раньше , скажу и сейчас , какие бы слухи не ходили, как бы ни было , теряем близких мы все , но ... это война , и она уже немного достала .

Генерала Воробьева надо возвращать , я работаю уже девятый месяц , видел многое , и считаю ,что в это напряженное время нельзя убирать боевых генералов и ставить каблучков, чистюлек и любителей почищеных берц и побритых бородок , со словами : " так пише книга , під назвою, Статут ЗСУ " )))))

Генерал Воробьев нужен здесь !

и прошу, не надо руководить дивизиями через ФБ . сейчас итак тяжело .

Спасибо людям за помощь и поддержку .

Мы Украинцы и нас не сломать ... но , иногда бывает очень тяжело не сломатся...

Все будет хорошо.

Змінено користувачем Dieselsmart
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ватнік палить кацапську колону на донбасі, і зверніть увагу на розмову грошики то вони хочуть від бандер отримувати. І носить ще земля такий мотлох по світі.

http://youtu.be/t7raVtE_3T4

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки там відчутно не впаде життєвий рівень --- спокою тут не бачити .

про що ви говорите, який ще рівень, там в сільській місцевості, і не тільки, й так рівень життя нижчий плінтуса, що в нас такого нема ніде, і що не лізуть вони сюди????

скажу вам так поки рашку не порвуть всім світом як газету на клапті - спокою й процвітання не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки там відчутно не впаде життєвий рівень --- спокою тут не бачити .

про що ви говорите, який ще рівень, там в сільській місцевості, і не тільки, й так рівень життя нижчий плінтуса, що в нас такого нема ніде, і що не лізуть вони сюди????

скажу вам так поки рашку не порвуть всім світом як газету на клапті - спокою й процвітання не буде.

Та і всю рашку рвати, як Ви кажете , не тре :) Там десяток не потребу "порвати" і все, здулась імперія.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bublik007,думаю що за правильного розвитку подій вони самі себе порвуть зсередини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

scontentav_7967112_14657638.jpg

Якось так:

Руда Пани

В Горловке с прошлой ночи происходят какие-то совершенно непонятные телодвижения боевиков.

1. Сегодняшний утренний статус "БЕЗЛЕР-инфо" из ВК:

"Сегодня ночью Горловку отстояли!

Программа "Крепость" по тревоге выполнена.

Нашим: Молодцы!

От Макеевской базы Оплот отступил, после огласки и шумихи.

Болик! Спасибо!"

https://vk.com/club7...-73804977_65162

Комментарии под статусом тоже добавляют информации для размышления.

2. Фото сделано сегодня утром в Горловке, вблизи посёлка Красный Партизан. Это местная водонапорная башня, на которой два флага – украинский и ДНР.

https://twitter.com/...387740244680704

Интрига, судя по всему, закручивается нешуточная, но информации пока крайне мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинські волонтери доставили припаси на передову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...