Перейти до змісту

1 вересня та купа грошей у сміття

Anatoliy313

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а я принципово перестав всім давати на лапу... в подяку купив шоколадку і коробку Бонжур,але гроші хрен кому вжеб уду давати.

Не хвилюйтесь, он paksivatova та інші "планочку" піднімуть :)

Опубліковано

В принципі я ЗА те, що пише ТС.

І раз уже підняли квіткову тему, то хочу додати, що вважаю не доцільним проводити цього року свято квітів у парку. Це теж гроші на вітер!!!

Опубліковано

а я принципово перестав всім давати на лапу... в подяку купив шоколадку і коробку Бонжур,але гроші хрен кому вжеб уду давати.

Не хвилюйтесь, он paksivatova та інші "планочку" піднімуть :)

В Благомеді є конкретні розцінки на всі види послуг,тому планочку піднімаю явно не я :_10:

Опубліковано

Demeter, Вас якийсь вчитель в школі покусав? :)

Звідки ж стільки злості :)

Це не злість. А просто спроби відмовити інших від цих шкідливих звичок дякувати за офіційну роботу. Ви мені можете не повірити, але цього мене вчили батьки (мама - викладач у ВУЗі) і батьки батьків (бабуся-вчитель у школі) і сестри, які теж вчителі. Тому частково говорю від їх імені.

Шановна paksivatova, будь-ласка не приплітайте офіційну плату за послуги приватної клініки, яку Ви відвідуєте і "вдячності" лікарям у державній лікарні, про які ви почали говорити...(і тут пару букв з конституції про безоплатне лікування...)

Опубліковано

Садочок,школа,училище,інститут і.т.д.а винуватець нікому непотрібний (окрім вчителів) 1ВЕРЕСНЯ

Пропоную на 1 вересня дарити квіти виключно своїм жінкам,мамам.дівчатам-прийди у навчальний заклад без букета "ні совкам"

Наведу приклад: візьмем День лікаря (а далі по логіці вчителів я ж твою дитину навчаю)звідси кожен відвідувач лікарні чи іншого мед.закладу повинен мати при собі букет і слова вдячності для лікаря А хто без букета обслуговуються в останню чергу :)

Опубліковано

Це не злість. А просто спроби відмовити інших від цих шкідливих звичок дякувати за офіційну роботу. Ви мені можете не повірити, але цього мене вчили батьки (мама - викладач у ВУЗі) і батьки батьків (бабуся-вчитель у школі) і сестри, які теж вчителі. Тому частково говорю від їх імені.

Шановна paksivatova, будь-ласка не приплітайте офіційну плату за послуги приватної клініки, яку Ви відвідуєте і "вдячності" лікарям у державній лікарні, про які ви почали говорити...(і тут пару букв з конституції про безоплатне лікування...)

Цілком підтримую. Якщо вже так хочеться подякувати за роботу, то краще взяти кілька гарних квіток не кажу вже про букет і на 1 вересня подарувати наприклад касирші в супермаркеті. Настрій і неї буде цілий день :0074:=) на відміну від деяких вчительок які поповнять свою колекцію майбутнього гербарія.

Опубліковано

Цього року на 8 березня батьки і вчителі вирішили відмовитись від привітань.

Лише випускні класи таки скинулись на великий торт, поставили в учительській.

Хто хотів персонально, підходили і вітали суто словами чи відкритками.

Скажу Вам чесно, полегшено зітхнули обидві сторони.

Опубліковано

Коли вчився в школі, дарував гарно оформлений вазон) Практично і завжди буде прикрашати клас/помешкання вчительки + не треба викидувати.

P. S. якщо стоїть питання показухи, то нема нічого поганого в тому, щоб подарувати цей вазончик з квітами своїй керівничці. Їй буде приємно як людині + якщо з нею хороші відносини, то завжди відмаже десь в школі чи допоможе. А іншим вчителям дарувати квіти, це вже якось перебор) ХІба що в кого яке ставлення до них.

Опубліковано

Колектив 21-ї прийняв рішення рекомендувати батькам - гроші, котрі вони планували на квіти, зібрати і адресно закупити ліки військовим у нашому госпіталі.

А квіти, котрі будуть приноситі, ті кого не вспіли поінформувати, зібрати і покласти до стелли Небесної Сотні.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ліки замість квітів: луцька школа зібрала понад 50 тисяч гривень.

Понад 50 тисяч гривень зібрала луцька гімназія №21 в межах акції "Ліки замість квітів".

Про це йдеться в сюжеті Громадського Волині.

"До волонтерів звернулася представник батьківського комітету 21-ої гімназії Ольга Янчук, яка знала про нашу діяльність і сама й до цього допомагала госпіталю. Вона знала про потребу й таким чином організувала надання частини коштів, які зібрали в межах акції 1 вересня, на медикаменти саме для луцького шпиталю", розповідає Наталія Ступко, волонтер Луцького військового госпіталю.

"До акції долучилися активно всі учасники навчального процесу: батьки, діти і педагоги гімназії. Зібрали понад 50 тисяч гривень. Ми не очікували аж такої суми. Ми раді, що нас підтримали. Весь збір проходив у відкритому режимі: разом рахували гроші, разом вирішували, куди їх спрямувати. Оскільки йшлося про закупку ліків, було вирішено направити кошти адресно: на лікування нашого волинянина Анатолія Устимюка, який потребує лікування за кордоном. Тому 15 тисяч гривень ми перерахували на картку мами Анатолія. На 6 тисяч гривень ми придбали ліки, які перебувають в нашому луцькому госпіталі. Зараз на суму,яка залишилася, це опнад 30 тисяч гривень, ми формуємо медичні сумки, аптечки для бійців, які перебувають безпосередньо в зоні дій", - відзвітувалася Оксана Коваль, заступник директора гімназії №21.

Опубліковано

розповідає Наталія Ступко, волонтер Луцького військового госпіталю

Liberta, це тебе так перекрутили?
Опубліковано

в нашому класі є батько, який 2 вересня мав їхати в зону АТО

то ми класом не кидали в скриньку а накупляли йому всього що тра було щоб завіз своїм

Опубліковано

Понад 50 тисяч гривень зібрала луцька гімназія №21 в межах акції "Ліки замість квітів".

Ось це найкраща відповідь на питання, винесене в пості ТС.

Опубліковано

Ось це найкраща відповідь на питання, винесене в пості ТС.

В нас діти (перший клас початкова школа та перший клас гімназії) були з такими віниками, що їх ледь тримали, окремі дітки навіть перевертали букети, та спирались на них, як на палицю. Старші стояли "глибше", то я не помітила були в них квіти, чи ні.

Мені навіть якийсь час було ніяково за свого першачка з квітками з городу, але потім "попустило".

Опубліковано

розповідає Наталія Ступко, волонтер Луцького військового госпіталю

Liberta, це тебе так перекрутили?

Ксюха, мене, але бог з ним) ефект зате є від сюжету)

Опубліковано

Мені навіть якийсь час було ніяково за свого першачка з квітками з городу

пфф... ніразу не ніяково :)

10667759_362079140583895_571888237_o.jpg?oh=ecc619d3f482607e5479686c814e8f2f&oe=54102FA7&__gda__=1410343309_3b12a1f2fa6ec128bb0357141808dd06

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...