Demeter Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 11:52 #26 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 11:52 а я принципово перестав всім давати на лапу... в подяку купив шоколадку і коробку Бонжур,але гроші хрен кому вжеб уду давати. Не хвилюйтесь, он paksivatova та інші "планочку" піднімуть
nataljka Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:05 #27 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:05 В принципі я ЗА те, що пише ТС.І раз уже підняли квіткову тему, то хочу додати, що вважаю не доцільним проводити цього року свято квітів у парку. Це теж гроші на вітер!!!
paksivatova Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:11 #28 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:11 а я принципово перестав всім давати на лапу... в подяку купив шоколадку і коробку Бонжур,але гроші хрен кому вжеб уду давати. Не хвилюйтесь, он paksivatova та інші "планочку" піднімуть В Благомеді є конкретні розцінки на всі види послуг,тому планочку піднімаю явно не я
Tarzanych Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:13 #29 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:13 Demeter, Вас якийсь вчитель в школі покусав? Звідки ж стільки злості
Ko3bMa Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:16 #30 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:16 В Благомеді є конкретні розцінки на всі види послугБлагомед - не державна лікарня.
Demeter Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:23 #31 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:23 Demeter, Вас якийсь вчитель в школі покусав? Звідки ж стільки злості Це не злість. А просто спроби відмовити інших від цих шкідливих звичок дякувати за офіційну роботу. Ви мені можете не повірити, але цього мене вчили батьки (мама - викладач у ВУЗі) і батьки батьків (бабуся-вчитель у школі) і сестри, які теж вчителі. Тому частково говорю від їх імені. Шановна paksivatova, будь-ласка не приплітайте офіційну плату за послуги приватної клініки, яку Ви відвідуєте і "вдячності" лікарям у державній лікарні, про які ви почали говорити...(і тут пару букв з конституції про безоплатне лікування...)
Anatoliy313 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:47 Автор #32 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:47 Demeter, Вас якийсь вчитель в школі покусав? Звідки ж стільки злості Садочок,школа,училище,інститут і.т.д.а винуватець нікому непотрібний (окрім вчителів) 1ВЕРЕСНЯ Пропоную на 1 вересня дарити квіти виключно своїм жінкам,мамам.дівчатам-прийди у навчальний заклад без букета "ні совкам" Наведу приклад: візьмем День лікаря (а далі по логіці вчителів я ж твою дитину навчаю)звідси кожен відвідувач лікарні чи іншого мед.закладу повинен мати при собі букет і слова вдячності для лікаря А хто без букета обслуговуються в останню чергу
BeON Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:58 #33 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 13:58 Demeter, Вас якийсь вчитель в школі покусав? Звідки ж стільки злості Це не злість. А просто спроби відмовити інших від цих шкідливих звичок дякувати за офіційну роботу. Ви мені можете не повірити, але цього мене вчили батьки (мама - викладач у ВУЗі) і батьки батьків (бабуся-вчитель у школі) і сестри, які теж вчителі. Тому частково говорю від їх імені. Шановна paksivatova, будь-ласка не приплітайте офіційну плату за послуги приватної клініки, яку Ви відвідуєте і "вдячності" лікарям у державній лікарні, про які ви почали говорити...(і тут пару букв з конституції про безоплатне лікування...) Цілком підтримую. Якщо вже так хочеться подякувати за роботу, то краще взяти кілька гарних квіток не кажу вже про букет і на 1 вересня подарувати наприклад касирші в супермаркеті. Настрій і неї буде цілий день =) на відміну від деяких вчительок які поповнять свою колекцію майбутнього гербарія.
laska Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 14:09 #34 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 14:09 Цього року на 8 березня батьки і вчителі вирішили відмовитись від привітань.Лише випускні класи таки скинулись на великий торт, поставили в учительській.Хто хотів персонально, підходили і вітали суто словами чи відкритками.Скажу Вам чесно, полегшено зітхнули обидві сторони.
fenmix Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 14:21 #35 Опубліковано 21 Серпня, 2014 в 14:21 Коли вчився в школі, дарував гарно оформлений вазон) Практично і завжди буде прикрашати клас/помешкання вчительки + не треба викидувати.P. S. якщо стоїть питання показухи, то нема нічого поганого в тому, щоб подарувати цей вазончик з квітами своїй керівничці. Їй буде приємно як людині + якщо з нею хороші відносини, то завжди відмаже десь в школі чи допоможе. А іншим вчителям дарувати квіти, це вже якось перебор) ХІба що в кого яке ставлення до них.
laska Опубліковано 29 Серпня, 2014 в 11:14 #36 Опубліковано 29 Серпня, 2014 в 11:14 Колектив 21-ї прийняв рішення рекомендувати батькам - гроші, котрі вони планували на квіти, зібрати і адресно закупити ліки військовим у нашому госпіталі.А квіти, котрі будуть приноситі, ті кого не вспіли поінформувати, зібрати і покласти до стелли Небесної Сотні.
Ko3bMa Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 06:37 #37 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 06:37 Ліки замість квітів: луцька школа зібрала понад 50 тисяч гривень.Понад 50 тисяч гривень зібрала луцька гімназія №21 в межах акції "Ліки замість квітів".Про це йдеться в сюжеті Громадського Волині."До волонтерів звернулася представник батьківського комітету 21-ої гімназії Ольга Янчук, яка знала про нашу діяльність і сама й до цього допомагала госпіталю. Вона знала про потребу й таким чином організувала надання частини коштів, які зібрали в межах акції 1 вересня, на медикаменти саме для луцького шпиталю", розповідає Наталія Ступко, волонтер Луцького військового госпіталю."До акції долучилися активно всі учасники навчального процесу: батьки, діти і педагоги гімназії. Зібрали понад 50 тисяч гривень. Ми не очікували аж такої суми. Ми раді, що нас підтримали. Весь збір проходив у відкритому режимі: разом рахували гроші, разом вирішували, куди їх спрямувати. Оскільки йшлося про закупку ліків, було вирішено направити кошти адресно: на лікування нашого волинянина Анатолія Устимюка, який потребує лікування за кордоном. Тому 15 тисяч гривень ми перерахували на картку мами Анатолія. На 6 тисяч гривень ми придбали ліки, які перебувають в нашому луцькому госпіталі. Зараз на суму,яка залишилася, це опнад 30 тисяч гривень, ми формуємо медичні сумки, аптечки для бійців, які перебувають безпосередньо в зоні дій", - відзвітувалася Оксана Коваль, заступник директора гімназії №21.
Oksana04 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 06:47 #38 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 06:47 Ліки замість квітів: луцька школа зібрала понад 50 тисяч гривень.розповідає Наталія Ступко, волонтер Луцького військового госпіталюLiberta, це тебе так перекрутили?
Соромітник Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:04 #39 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:04 в нашому класі є батько, який 2 вересня мав їхати в зону АТОто ми класом не кидали в скриньку а накупляли йому всього що тра було щоб завіз своїм
Гість rl72 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:24 #40 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:24 Ліки замість квітів: луцька школа зібрала понад 50 тисяч гривень.Понад 50 тисяч гривень зібрала луцька гімназія №21 в межах акції "Ліки замість квітів".Ось це найкраща відповідь на питання, винесене в пості ТС.
Oksana04 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:40 #41 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:40 Ось це найкраща відповідь на питання, винесене в пості ТС.В нас діти (перший клас початкова школа та перший клас гімназії) були з такими віниками, що їх ледь тримали, окремі дітки навіть перевертали букети, та спирались на них, як на палицю. Старші стояли "глибше", то я не помітила були в них квіти, чи ні.Мені навіть якийсь час було ніяково за свого першачка з квітками з городу, але потім "попустило".
Liberta Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:42 #42 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 07:42 Ліки замість квітів: луцька школа зібрала понад 50 тисяч гривень.розповідає Наталія Ступко, волонтер Луцького військового госпіталюLiberta, це тебе так перекрутили?Ксюха, мене, але бог з ним) ефект зате є від сюжету)
difoto Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 12:34 #43 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 12:34 Мені навіть якийсь час було ніяково за свого першачка з квітками з городу пфф... ніразу не ніяково
Oksana04 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 13:07 #44 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 13:07 ... Букетики в нас теж були патріотичні))) Бабуся зробила.
bublik007 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 13:09 #45 Опубліковано 8 Вересня, 2014 в 13:09 ... Букетики в нас теж були патріотичні))) Бабуся зробила. Ото козаки ростуть))))
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 11:10 #46 Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 11:10 Moydodur, постидилися би так рекламувати!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.