Перейти до змісту

Ще одна темка про мінуси

romaxa11

57 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Компромісний варіант:

запит до модератора, при умові, що ви можете аргументувати своє прохання. Щоб не було такого:"я написав фігню, хто мені мінуснув?!!!"

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

залишити право мінусувати тим хто набив тисячу постів

добавити ще обмеження по авторитету, щоб не тільки тисячу постів мало бути а й карма

10 в день але з умовою небільше ніж Ваша карма поділена на 100. + від 0 до 100 = 1 раз

Опубліковано

romaxa11, а чого то ти у флеймі цю темку створив, а не у луцк.толкс чи обговоренні форуму? :0032: Боїшся шо вата за "вату" замінусує? :0024:

toni-stark_16718251_orig_.jpeg

Мене особисто цей айронмен вже дістав. З задоволенням вліпив би за нього мінуса. :)
Опубліковано

Або альтернатива - запит до модератора поставити мінус за те, що ....

І модератор вирішує, чи обгрунтований мінус.

але перед тим модератору переводиш гроші за пророблену роботу(зайвий геморой) чи у фонд борди.

Опубліковано

Та зразу в флейм, щоб потім не переносили:) але вже й у флеймі проблема таку тему викладати, комусь муляє. Створимо розділ суперфлейм?:)

Опубліковано

Та зразу в флейм, щоб потім не переносили :) але вже й у флеймі проблема таку тему викладати, комусь муляє. Створимо розділ суперфлейм? :)

Бо правда очі ріже!

Опубліковано

:0031: > Особа яка "вліпила" мінус)

Особа, що його отримала > :_09::0017: потім розшук :0051:того "мінусовщіка" який посмів зазіхнути на чиюсь приватну власність карму , та батл :horse::duel:

якось так все це виглядає=)

post-16719-0-39377400-1407922984_thumb.j

Опубліковано

Я на багатьох форумах строчу

Тому з власного досвіду скажу

Якщо відкриють "репутаторів", мінусів стане в рази менше

Опубліковано

у мене інша проблема. мені пише що мій ліміт мінусів закінчився на сьогодні)

як так? я ще не всі виставив :0163:

Опубліковано

мадкот з ще якимсь розвів балаган в темі про роботу...вищу матерію обговорювати вирішили флудерасти).. а у мене мінусів на всі пости не вистачає... де в цьому житті справедливість?)

Опубліковано

На темі "Війна" багато хто апнув свою карму до небес :0155:

В одного чувака карма ще 0,5 року назад була овер 400, і право постити максимум 5 постів за добу, тепер овер 1400, і все завдяки видатній активності в темі "війна" і пов'язаних з нею.

А одному чєлу з кармою -70 я інколи ставлю плюси в адекватних постах, бо він по ходу нормальний, тільки місцями "заходить", якісь припадки тролінгу, чи шо.

А думки про несправедливий "-" проходять хвилин так за 10, далі забиваю на те. Хоча якби все було у відкриту, мінусів було б менше, не всі в нас такі сміливі. Саме афігенне почуття, коли ставиш "-" модеру, знаючи, що він знає від кого це. Але толку, їм швидко підрихтовують.

Опубліковано

Козьма навіть не в курсі, що фактично він став ТС цієї теми, коли промінусував мені п'ять постів підряд. Я блін на вату подумав. Тепер знаю, що є вата, а є ти, Козьма.

Хм. Якби не твої п'ять мінусів, в мене б рєпка була більше ніж в тебе. :0024:

Опубліковано

На злодієві шапка горить (с) народна мудрість :bayan:

скільки дану тему мусолять а чому б не зробити голосування

1) відкривати

2) не відкривати

3) фіолетово +1

п.с моїм кулеметникам: дякую за старання! :ok2:

Опубліковано

На злодієві шапка горить (с) народна мудрість :bayan:

скільки дану тему мусолять а чому б не зробити голосування

1) відкривати

2) не відкривати

3) фіолетово +1

п.с моїм кулеметникам: дякую за старання! :ok2:

а при чому тут голосування ? Голосування може зробити лише той, хто це рішає, тобто або Торік, або Командор й якщо вони захочуть спитати нашої думки по цьому поводу.

Опубліковано

Козьма навіть не в курсі, що фактично він став ТС цієї теми, коли промінусував мені п'ять постів підряд. Я блін на вату подумав. Тепер знаю, що є вата, а є ти, Козьма.

Хм. Якби не твої п'ять мінусів, в мене б рєпка була більше ніж в тебе.

Гммм, і шо ж мені рабить? Піду мабуть чаю поп'ю. А пан Роман і далі буде скрізь шукати шпигунів, розкладати простирадла беззмістовного тексту та, як виявляється, ходити з припеченою дупою. Я був про вас кращої думки, чесно кажучи. Тримай, традиційно видаю для любителів помірятись >

223842_7781d319c7.jpg

p.s. про мене тему створили, кльово :0147:

А я давно вже знаю, що Козьма любить помінусувати.

В нас же немає кнопки "Не підтримую", в той час як "Thanks" є. Тому доводиться користуватись тим, що адмін дав.

Опубліковано

Оскільки Борда демократичний форум і адміністрація прислуховується до думки форумчан, додав опитування стосовно репутації на даному форумі

Опубліковано
Оскільки Борда демократичний форум і адміністрація прислуховується до думки форумчан
Ржунімагу)))

Чи можливо технічно (раз у нас демократія - спитаю) зробити дві незалежних кнопочки підтримав/дякую/погоджуюсь і якийсь антипод.

Опубліковано

Оскільки Борда демократичний форум і адміністрація прислуховується до думки форумчан, додав опитування стосовно репутації на даному форумі

Ну тоді дайош ще голосувалку про продовження часу можливості редагування постів для Power Users та можливість видалення повідомлень... :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...