Перейти до змісту

Ще одна темка про мінуси

romaxa11

57 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Компромісний варіант:

запит до модератора, при умові, що ви можете аргументувати своє прохання. Щоб не було такого:"я написав фігню, хто мені мінуснув?!!!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь

Або альтернатива - запит до модератора поставити мінус за те, що ....

І модератор вирішує, чи обгрунтований мінус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залишити право мінусувати тим хто набив тисячу постів

добавити ще обмеження по авторитету, щоб не тільки тисячу постів мало бути а й карма

10 в день але з умовою небільше ніж Ваша карма поділена на 100. + від 0 до 100 = 1 раз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, а чого то ти у флеймі цю темку створив, а не у луцк.толкс чи обговоренні форуму? :0032: Боїшся шо вата за "вату" замінусує? :0024:

toni-stark_16718251_orig_.jpeg

Мене особисто цей айронмен вже дістав. З задоволенням вліпив би за нього мінуса. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або альтернатива - запит до модератора поставити мінус за те, що ....

І модератор вирішує, чи обгрунтований мінус.

але перед тим модератору переводиш гроші за пророблену роботу(зайвий геморой) чи у фонд борди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та зразу в флейм, щоб потім не переносили:) але вже й у флеймі проблема таку тему викладати, комусь муляє. Створимо розділ суперфлейм?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та зразу в флейм, щоб потім не переносили :) але вже й у флеймі проблема таку тему викладати, комусь муляє. Створимо розділ суперфлейм? :)

Бо правда очі ріже!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0031: > Особа яка "вліпила" мінус)

Особа, що його отримала > :_09::0017: потім розшук :0051:того "мінусовщіка" який посмів зазіхнути на чиюсь приватну власність карму , та батл :horse::duel:

якось так все це виглядає=)

post-16719-0-39377400-1407922984_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на багатьох форумах строчу

Тому з власного досвіду скажу

Якщо відкриють "репутаторів", мінусів стане в рази менше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене інша проблема. мені пише що мій ліміт мінусів закінчився на сьогодні)

як так? я ще не всі виставив :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мадкот з ще якимсь розвів балаган в темі про роботу...вищу матерію обговорювати вирішили флудерасти).. а у мене мінусів на всі пости не вистачає... де в цьому житті справедливість?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у мене мінусів на всі пости не вистачає...

Мiнусатор

10592951_343333389163183_7416805439411426171_n.jpg?oh=0852237f6e9dd3517e838e3374406472&oe=5470CA57

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а який ліміт по "плюсах" і по "мінусах"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у мене мінусів на всі пости не вистачає...

Мiнусатор

ні ні. то кулеметник..

має бути якось так

ea3hNOqEelo.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На темі "Війна" багато хто апнув свою карму до небес :0155:

В одного чувака карма ще 0,5 року назад була овер 400, і право постити максимум 5 постів за добу, тепер овер 1400, і все завдяки видатній активності в темі "війна" і пов'язаних з нею.

А одному чєлу з кармою -70 я інколи ставлю плюси в адекватних постах, бо він по ходу нормальний, тільки місцями "заходить", якісь припадки тролінгу, чи шо.

А думки про несправедливий "-" проходять хвилин так за 10, далі забиваю на те. Хоча якби все було у відкриту, мінусів було б менше, не всі в нас такі сміливі. Саме афігенне почуття, коли ставиш "-" модеру, знаючи, що він знає від кого це. Але толку, їм швидко підрихтовують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дитячий садочок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А думки про несправедливий "-" проходять хвилин так за 10

А в декого залишається шалена попаболь ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Козьма навіть не в курсі, що фактично він став ТС цієї теми, коли промінусував мені п'ять постів підряд. Я блін на вату подумав. Тепер знаю, що є вата, а є ти, Козьма.

Хм. Якби не твої п'ять мінусів, в мене б рєпка була більше ніж в тебе. :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На злодієві шапка горить (с) народна мудрість :bayan:

скільки дану тему мусолять а чому б не зробити голосування

1) відкривати

2) не відкривати

3) фіолетово +1

п.с моїм кулеметникам: дякую за старання! :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На злодієві шапка горить (с) народна мудрість :bayan:

скільки дану тему мусолять а чому б не зробити голосування

1) відкривати

2) не відкривати

3) фіолетово +1

п.с моїм кулеметникам: дякую за старання! :ok2:

а при чому тут голосування ? Голосування може зробити лише той, хто це рішає, тобто або Торік, або Командор й якщо вони захочуть спитати нашої думки по цьому поводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Козьма навіть не в курсі, що фактично він став ТС цієї теми, коли промінусував мені п'ять постів підряд. Я блін на вату подумав. Тепер знаю, що є вата, а є ти, Козьма.

Хм. Якби не твої п'ять мінусів, в мене б рєпка була більше ніж в тебе.

Гммм, і шо ж мені рабить? Піду мабуть чаю поп'ю. А пан Роман і далі буде скрізь шукати шпигунів, розкладати простирадла беззмістовного тексту та, як виявляється, ходити з припеченою дупою. Я був про вас кращої думки, чесно кажучи. Тримай, традиційно видаю для любителів помірятись >

223842_7781d319c7.jpg

p.s. про мене тему створили, кльово :0147:

А я давно вже знаю, що Козьма любить помінусувати.

В нас же немає кнопки "Не підтримую", в той час як "Thanks" є. Тому доводиться користуватись тим, що адмін дав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки Борда демократичний форум і адміністрація прислуховується до думки форумчан, додав опитування стосовно репутації на даному форумі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки Борда демократичний форум і адміністрація прислуховується до думки форумчан
Ржунімагу)))

Чи можливо технічно (раз у нас демократія - спитаю) зробити дві незалежних кнопочки підтримав/дякую/погоджуюсь і якийсь антипод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки Борда демократичний форум і адміністрація прислуховується до думки форумчан, додав опитування стосовно репутації на даному форумі

Ну тоді дайош ще голосувалку про продовження часу можливості редагування постів для Power Users та можливість видалення повідомлень... :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...