Перейти до змісту

Ще одна темка про мінуси

romaxa11

57 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Я За,тоді буде видно,хто такий активний мінусатор.А то сидять і ліплять наліво-направо!

А так страна будет знать своих героев!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь

В темі про війну і не "вата" ставить мінус, бо не завжди позиція автора посту збігається із позицією тих, хто його читає.

Мене більш цікавлять мінуси не за власну думку, а за інформаційні повідомлення (типу копіпаст з іншого ресурсу) і не за ті, що повторюються, а саме за нові, що несуть інформаційну складову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте так. Чиста психологія. Ви написали свій пост і на це потратили певні зусилля. Людина може пройти мимо, нечитати взагалі, підтримати, підняти репутацію чим зацікавить інших його прочитати. Зелена циферка притягує, а червона вже навіть на психологічному рівні відштовхує. Подивіться на чуваків з червоним під аватаром - вони реально стрьомні:) Щоб вони не писали, ви їм практично ніколи не плюсанете і в більшості випадків утримаєтесь від підтримки. Як би ми не ржали з рєпки, але вона важлива, бо кардинально змінює відношення до чувака, що написав пост. По суті це індикатор довіри до інформації. Люди з червоною кармою відштовхують і не потрібно ляля, люди з великою викликають довіру. Коли біля поста стоїть мінус - це вже виклик, можна було просто не читати і не паритись, а людина вліпила мінус, чим викликала підозру у всієї борди до цього посту. Тому все ж мінусування не повинно бути анонімним. Чого бояться мінусувальщику? Ти кардинально не згідний - став мінус, відкрито. Ти ж суттєво понижаєш якість посту. Неси відповідальність також. Думаю це добавить культури і толерантності:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, Рома, і добавить можливість коментити мінуси, да? веселі були врємєна:-))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання дійсно не просте. З одного боку, погоджуюсь із Соромітником. З іншого боку, і romaha11 має рацію.

В темі війна наводив свій приклад. Відстежив тенденцію, що ті повідомлення, де я описую озброєння терористів або їхні укріплення - відразу два мінуси.

Тобто, є якихось два колоради, які у нас на Волині підтримують лугандонів. В голові таке не вкладається. Єдине сподівання, що вони пасивні, а не займаються активною антиукраїнською діяльністю.

Люююди, як все глобально. Це не так. Ці два (а переважно все ж той один) просто чомусь не люблять конкретно Вас. Мінусуються ж не всі пости в темі "війна", а конкретно Ваші.

Як один може ліпити два мінуси?

Ви знаєте ім'я цього хероя? Цікавить, чим я йому так не сподобався.

з.і. ромаха11 створив тему не для мене. Існують і інші приклади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% є індивідуали які ліплять мінуса не дивлячись,аби тільки один стояв - далі автоматом доставляють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.P.S.: вважаю що мінуси взагалі повинні бути приховані і від модераторів, бо там теж вистачає "вахтьорів"

О, е смисл стибрити логiн/пасс :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як один може ліпити два мінуси? Ви знаєте ім'я цього хероя?
Один може вліпити і -5000 ;) так що з словами обережніше.

Що до мінусів, я особисто за кнопочку "Підтримав" як висловлення згоди з постом і нічого коли не підтримав (по замовчуванню).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно ніби так, просто як боротись з відвертим флеймом. Все ж мінусування потрібне, щоб не було бажання писати відвертий гон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб не було бажання писати відвертий гон.
Для цього є кнопочка "Скарга" і модератор з шашкою.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от вам пояснення одного з *мінусаторів*, людина так вирішила й все, це його право, і що це міняє ? (автор посту дозволив розпоряджатись цією цитатою на мій розсуд, я вирішив все ж таки запостити сюди й побачити на вашу реакцію) Мінусує не *вата*, й що тепер ?

Привіт! На рахунок мінусів користувачеві

justice777

Я не знаю цієї людини, але абсолютно згоден з постом № 13577 в темі Війна. Просто

moZok

не може мінусувати, а я можу.

Людина тупо набиває пости самі знаєте до якого статусу. Це форум для спілкування, а не новини всі в одному місці. Я цікавлюсь атомобільною тематикою, бухгалтерією, програмуванням,але в мене і думки не виникає перепощувати це все на бороді. Колись цим "грішив" користувач

volinyaka

і це викликало засудження на форумі. Не розумію, чому зараз все змінилось ...

На рахунок лугандона і ватніка то мені дуже образливо це читати. Мій дядько відсидів 14 років в тюрмі за вірш Тараса Шевченко, а всю мою родину вивезли в Сибір. Моя мама член ОУН УПА, активно приймає участь у всіх заходах, автор книги про репресії СССР... Я, неодноразово перераховував гроші на різні рахунки на потреби Майдану, армії та постраждалих, Я мінусував користувача за його поведінку, а не за те що написано в повідомленні. Я як і всі радий і підтримую хороші новини з фронтів, але не хочу цього читати на бороді бо новини я читаю тут

msg-2292-0-37997800-1407911495_thumb.jpg

Якщо він не попуститься після 1200 повідомлень я буду продовжувати його мінусувати, який би гвалт на бороді не підіймався...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ааа пан ipua - ще той мінусатор :) Часом не розумію його "мінусів" тим паче своїх (поставлених мені) :)

Правду писав Ярчик ще кілька років тому, і повторився не так давно, у подібній темі (які вже заїдрали за останніх 2-3 місяці), про те, що карма на Борді, відображає людину в реалі.

Якщо він у віртуальному світі неадекват, то в реалі з ним ТОЧНО справи мати не варто. Зараз про те ж заговорив і ТС.

Єдина людина, яку це не стосувалося, це Гетто. В того було 2-3 поста - в мінусах за тупняк, потім 2-3 поста - виліз в плюс, бо написав справді прикольно.

Кому так дуууже цікаво - пишіть адміністрації форуму, щоб Вам "здали" користувача ,який Вас мінусує, із конкретним обґрунтуванням того, для чого це Вам потрібно.

Все решта соплі. Щодо автора теми - його мінусує не "вата", як він виразився, а користувач, якому він (ТС), явно не подобається. Ім'я розголошувати не маю права.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер зрозуміло.

Маю такі думки:

1. Як на мене, фішка теми "Війна" в тому, що саме тут зібрана цілісна картина зі всіх сайтів. Дуже зручно. Для прикладу, будучи на відпочинку я з мобільного інтернету заходив тільки на борду, що мені економило і час, і кошти.

Тому, не варто шукати чорну кішку в теміній кімнаті. Її просто там немає!

2. Чому якась людина має встановлювати лімити на кількість повідомлень для іншого користувача? Наприклад, ти класний пацан - пиши скільки хочеш. А ось ти мені не подобаєшся - маєш право написати не більше двох повідомлень в день.

3. Чому якась людина має визначати тематику - кому що можна писати. Це такий собі цензор завівся на борді. І всіх незгодних - мінусує. А мав би право і можливість - то страчував би. Чим філософія такої людини відрізняється від філософії хуйла, де тільки його думка правильна, а всі незгодні або виїхали, або відбувають покарання, або тільки шепотом спілкуються на кухні, коли діти сплять?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Чому якась людина має встановлювати лімити на кількість повідомлень для іншого користувача? Наприклад, ти класний пацан - пиши скільки хочеш. А ось ти мені не подобаєшся - маєш право написати не більше двох повідомлень в день.

Бо ти не читав правил. І не знаєш головного - це приватний ресурс, і правила встановлює його власник, і ти або погоджуєшся з ними і ведеш себе відповідно, або проходиш повз форум і шукаєш щастя деінде.

3. Чому якась людина має визначати тематику - кому що можна писати.

Цензуру в законі нне відміняв ніхто, як і сам закон. Крім того, читай вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, щяс ми будем іграть в дісідєнтів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю такі думки: 1. Як на мене, фішка теми "Війна" в тому, що саме тут зібрана цілісна картина зі всіх сайтів. Дуже зручно. Для прикладу, будучи на відпочинку я з мобільного інтернету заходив тільки на борду, що мені економило і час, і кошти. Тому, не варто шукати чорну кішку в теміній кімнаті. Її просто там немає! 2. Чому якась людина має встановлювати лімити на кількість повідомлень для іншого користувача? Наприклад, ти класний пацан - пиши скільки хочеш. А ось ти мені не подобаєшся - маєш право написати не більше двох повідомлень в день. 3. Чому якась людина має визначати тематику - кому що можна писати. Це такий собі цензор завівся на борді. І всіх незгодних - мінусує. А мав би право і можливість - то страчував би. Чим філософія такої людини відрізняється від філософії хуйла, де тільки його думка правильна, а всі незгодні або виїхали, або відбувають покарання, або тільки шепотом спілкуються на кухні, коли діти сплять?!

Тому що світ несправедливий.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@

Яке я правило порушив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо -/+, то не бачу нічого поганого якби це було видно. Не один раз було таке, що бачу якийсь пост (не мій) мінусанули, перечитую його пару разів і всеодно не доходить за що, впевнена що і автор посту так само. Хоча особисто я ніколи не заходжу щоб дивитись плюсанув хтось мої пости чи мінусанув, тому і не знаю, може в мене й багато тих мінусів, а може й ні

За інформативні повідомлення ставлю "Підтримав", плюсую тільки за особисту думку автора, яка співпадає з моєю. Мінусую дуже і дуже рідко. Часто перекриваю плюсом чийсь незрозумілий для мене мінус

щодо теми "Війна", то не погоджусь що даремно туди кидають все підряд. Для мене, наприклад, дуже зручно що в одній темі я можу знайти одразу все - і новини і користі та цікаві посилання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

justice777, а де написано, що ви щось порушили? Написано, що ви правил не читали.

Питання підкреслено, відповідь виділена

Бо ти не читав правил. І не знаєш головного - це приватний ресурс, і правила встановлює його власник, і ти або погоджуєшся з ними і ведеш себе відповідно, або проходиш повз форум і шукаєш щастя деінде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можливо в темах про війну тимчасово треба обмежити виставлення +/-? Останнім часом саме ця тема декілька разів викликала невдоволення користувачів щодо мінусування чи плюсування. Так для чого лишній раз створювати напружену обстановку. Раніше для забезпечення спокійної обстановки та порядку на форумі було введено обмеження на час редагування постів та заборона їх видалення,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже давно говорилося введіть обмеження по мінусам. Щоб хтось в момент свого ПМС ненадокучав Вашій кармі.

Наприклад:

10 в день але з умовою небільше ніж Ваша карма поділена на 100. + від 0 до 100 = 1 раз

Так наприклад я з кармою 40+ можу поскаржитися 0 або 1 раз. в кого карма більше 1000 може використовувати повний ресурс 10 разів.

Для модератора обмежень нема...

Чи захочуть це реалізовувати хз ... лень вона така :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже давно говорилося введіть обмеження по мінусам. Щоб хтось в момент свого ПМС ненадокучав Вашій кармі. Наприклад: 10 в день але з умовою небільше ніж Ваша карма поділена на 100. + від 0 до 100 = 1 раз Так наприклад я з кармою 40+ можу поскаржитися 0 або 1 раз. в кого карма більше 1000 може використовувати повний ресурс 10 разів. Для модератора обмежень нема...

Ви з тою кармою геть подуріли? Невже немає більше в житті нагальніших проблем, ніж рахувати оті "+", "-", "лайки", відслідковувати, хто їх ставить і т.д. ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже давно говорилося введіть обмеження по мінусам. Щоб хтось в момент свого ПМС ненадокучав Вашій кармі.

Наприклад:

10 в день але з умовою небільше ніж Ваша карма поділена на 100. + від 0 до 100 = 1 раз

Так наприклад я з кармою 40+ можу поскаржитися 0 або 1 раз. в кого карма більше 1000 може використовувати повний ресурс 10 разів.

Для модератора обмежень нема...

Чи захочуть це реалізовувати хз ... лень вона така :)

в стандартних налаштуваннях такого напевно немає

є чітко для конкретних груп користувачів, відповідно щоб для кожного окремо підганявся треба кодити, а кому цей гемор треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...